Orijinalini görmek için tıklayınız : Saat (Tissot mu Seiko mu?)
Selamunaleykum beyler yakında dugum var sımdı damat saatı alınacak bana ama karasızım tıssot mu yoksa seıkomu
Allah mesut etsin. Seiko derim. :)
LG-D802 cihazımdan gönderildi
Roleks :D
Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "
Casio q vardi biz cocukken. Futbol maci bile yapardik onunla :(
Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "
Seiko daha pahalıdır yani daha iyi zaten...
Seiko Astron GPS Solar
Hayırlı olsun bu arada.
Sent my GT-I9300 using
Seiko Astron GPS Solar
Hayırlı olsun bu arada.
Sent my GT-I9300 using
Gps'li saatlerin pili 3 günde bitiyormuş usb den şarj etmek gerekiyormuş cep telefonu mantığına dönmüş artık saat sektörü çok elektronik özelliği olan saatlerin pili gitmiyor.......
Gps'li saatlerin pili 3 günde bitiyormuş usb den şarj etmek gerekiyormuş cep telefonu mantığına dönmüş artık saat sektörü çok elektronik özelliği olan saatlerin pili gitmiyor.......
Yazdığım modeli inceledin mi daha önce?
Sent my GT-I9300 using
Yazdığım modeli inceledin mi daha önce?
Sent my GT-I9300 using
Pili 6 ay gidiyormuş biraz süreyi uzatmışlar evet...
fencolic
19/04/2014, 00:23
tabiki seiko. karsilastirmak bile yanlis :)
》81AP975《
tissot sonuçta isveç malı kötü değil ancak seikoda iyidir.
GPS olanın özelliği nedir?
Tissot modadır. Seiko ise saat :)
Pili 6 ay gidiyormuş biraz süreyi uzatmışlar evet...
Pil yok dostum bu modelde. "Güneş Enerjisi" ile çalışıyor.
Sent my GT-I9300 using
tissot sonuçta isveç malı kötü değil ancak seikoda iyidir.
GPS olanın özelliği nedir?
Güneş enerjisi ile çalışıyor. Sapma oranı 100.000yılda +/- 1sec.
Nereye gidersen git saat dilimini gps uyduları vasıtası ile otomatik olarak kendisi ayarlıyor. 100m su geçirmezlik. Yansıma yapmayan safir cam vs. 7x52 kalibre.
Sent my GT-I9300 using
Pil yok dostum bu modelde. "Güneş Enerjisi" ile çalışıyor.
Sent my GT-I9300 using
Bildigimiz saat pili olmasa da pil var o saatin icinde. Sonuçta Gunes enerjisinin depolanması gerekiyor. Tam şarj olduktan sonra hiç Gunes görmese dahi 6 ay boyunca o pilden besleniyor saat, arkadas onu demek istemiş herhalde.
Güzel ancak saat dilimi degistirmiyorsaniz gereksiz bir model. Her saatcinin basitce pilini degistirebilecegi bir saat degil maalesef.
Bildigimiz saat pili olmasa da pil var o saatin icinde. Sonuçta Gunes enerjisinin depolanması gerekiyor. Tam şarj olduktan sonra hiç Gunes görmese dahi 6 ay boyunca o pilden besleniyor saat, arkadas onu demek istemiş herhalde.
Güzel ancak saat dilimi degistirmiyorsaniz gereksiz bir model. Her saatcinin basitce pilini degistirebilecegi bir saat degil maalesef.
Tabi ki gücün depolanması gereken bir ünite var. Sende benim demek istediğimi anlamamışsın sanki. Bu saatte ki güç ünitesi öyle 1 senede değişecek birşey değil ayrıca. Yetkili satıcıdan alırsın, ömür boyu değişim garantisi olur canın sıkılmaz köşebaşı saatçilerinde.
Neyse ben şu pil ve saat dilimi ile ilgili konuya açıklık getireyim. Arkadaşa yardımcı olacaktır eminim.
Bu saatte kullanılan batarya, sıradan bataryalardan farklı olan özel bir ikincil bataryadır. Sıradan gümüş oksit bir bataryanın aksine ikincil batarya periyodik değişim gerektirmez.
Bu saat, sadece bir düğmeye basarak, dünyanın herhangi bir yerindeki yerel saatti göstermesi için ayarlanabilir Saatiniz GPS uydularından sinyal alarak zamanı hızlı bir şekilde ayarlar. Saatiniz dünya üzerindeki 39 zaman diliminin tümünü tanır
Sent my GT-I9300 using
Allah mesut bahtiyar etsin. Saat ise seiko o olmazsa romanson
Tabi ki gücün depolanması gereken bir ünite var. Sende benim demek istediğimi anlamamışsın sanki. Bu saatte ki güç ünitesi öyle 1 senede değişecek birşey değil ayrıca. Yetkili satıcıdan alırsın, ömür boyu değişim garantisi olur canın sıkılmaz köşebaşı saatçilerinde.
Neyse ben şu pil ve saat dilimi ile ilgili konuya açıklık getireyim. Arkadaşa yardımcı olacaktır eminim.
Bu saatte kullanılan batarya, sıradan bataryalardan farklı olan özel bir ikincil bataryadır. Sıradan gümüş oksit bir bataryanın aksine ikincil batarya periyodik değişim gerektirmez.
Bu saat, sadece bir düğmeye basarak, dünyanın herhangi bir yerindeki yerel saatti göstermesi için ayarlanabilir Saatiniz GPS uydularından sinyal alarak zamanı hızlı bir şekilde ayarlar. Saatiniz dünya üzerindeki 39 zaman diliminin tümünü tanır
Sent my GT-I9300 using
Yok gayet iyi anladım. Ben soran arkadasa açıklama yapıyorum aslında.
Neyse, sonuc itibariyle görece guzel, yine görece pahalı, 2. El bir Punto'nun neredeyse yarı parası bir saat.
Tissot u kötülemeyin arkadaşlar :) Gerçekten kaliteli bir saattir, Swatch ın premium markası diyebilirim.Kalitesi kesinlikle Seikoyla yarışır.Zevkler tartışılmaz, onun için ikisi de seçilebilir...
Tissot u kötülemeyin arkadaşlar :) Gerçekten kaliteli bir saattir, Swatch ın premium markası diyebilirim.Kalitesi kesinlikle Seikoyla yarışır.Zevkler tartışılmaz, onun için ikisi de seçilebilir...
Ben şahsen Diesel tercih ediyorum :)
Sent my GT-I9300 using
stotinka
19/04/2014, 20:25
SEİKO velatura kinetic direct drive (pilsiz)
Ziyaretçi78
20/04/2014, 07:01
Bence bi duvar saati aldır içindede yenge ile fotoğrafı bastır daha güzel olur.;) Mutluluklar dilerim.
Pro Üzerinden Note II ile Gönderildi.H.KURU Saygılarımla
Oris ikisindende iyi
XT1033 cihazımdan 2 ile gönderildi