Orijinalini görmek için tıklayınız : Satılık 17 inç jant (tjet)
Arkadaşlar merhaba;
205*45*17 tjet jant ve lastiklerimi takım halinde satıyorum ilgilenen arkadaşlar varsa görüşelim,185*65*15 veya uygun 16 jantla takas yapabilirim.. Lastiklerim %80 iyi..
Valla mesut kardeş fiyatı nedir ne söylerim bilmiyorum,biraz önce karar verdim ve yazdım. Yanlız sıfır fiyatı yanlış görmediysem 2400 tl,lastik hariç.
Halil abı aklında bı fıyat belırlesen daha ıyı olur bence
jantlarda bı sıkıntı varmı kaynak vs.
Lastiklerim %50 ben 1250ye satiyorum :) tjet jant lastigimi.. Garajdan bakabilirsiniz
Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "
HİÇBİR SIKINTI YOK UFAK TEFEK SÜRTME VAR O KADAR,LİNKDEKİ JANTLARDAN ARIYORUM.
https://forum.grandepuntotr.com/690621-post1.html
Halil bey aradığınız jant Take-Off janttır adı. Bulmanız rahat olsun diye paylaşmak istedim.
Abicim sağol be teşekkürler :)
Bi link eklenmis ondada take off jantları var
Abicim sağol be teşekkürler :)
estafrullah.Forum paylaşım içindir :) çok güzel jantlar. benim de ilgimi çok çekiyor. malesef bulunması zor ve pahalı... Servislere sordunuz mu ?
brcan157
18/04/2014, 02:54
sizin jantlar sanırım scirocco jantı diye geçiyor sanırım ama fiyatı bayagı bı ustte tutmuşsunuz.
sizin jantlar sanırım scirocco jantı diye geçiyor sanırım ama fiyatı bayagı bı ustte tutmuşsunuz.
Fiyat söylenmedi. Pazarlık halinde müşteriyle belirlenecek herhalde. Ayrıca jant orjinal Fiat jantı. Scirocco değil. Sıfırı baya tuzludur.
LG-D802 cihazımdan gönderildi
brcan157
18/04/2014, 03:38
Fiyat söylenmedi. Pazarlık halinde müşteriyle belirlenecek herhalde. Ayrıca jant orjinal Fiat jantı. Scirocco değil. Sıfırı baya tuzludur.
LG-D802 cihazımdan gönderildi
sıfır fiyatı 2400 yazmıs arkadas olsun yinede takım halinde aşırı tuzlu.bilmiyorum fun jantına da benzetemedim scirocco jantına cok benzıyor bende bu aralar bakıyorum ordan aklıma düştü.
yok fiatdan alınma haydar kardeş,take-off jantlardan arıyorum bulursam bunları hemen elden çıkaracam..
dostum tjet jantı değilki bunlar :)
ertanangi
18/04/2014, 15:09
Abi hayırlı satışlar .Aracıma tam düşündüğüm jantı satıyosun.Fiyat nedir acaba? Anlaşırsak yakınım sana 26 UR 338 :)
gececiyiz35
19/04/2014, 04:16
Jantlar orjinal değil sanırım çünkü t-jet lerin üzerinde çıkan jantlar 15 kollu bu resimdekiler ise 12 kollu ayrıca orjinal t-jet jantlarının yanak kısımlarına paralel iner kollar bu jantlarda ise daralıyor. Herkese iyi alışverişler
Ziyaretçi78
19/04/2014, 10:22
Hayırlı satışlar take off puntolara en çok yakışan jantlardır.Sıfırı ocak ayîndan önce 1700 ila 1900 tl arasıydı.Sizin jantlarınızı linea jantı diye biliyorum ama yanılma payım var tabi.;)
Pro Üzerinden Note II ile Gönderildi.H.KURU Saygılarımla
Punto EVO multiair turbo jantı Türkiye'ye gelen ilk 100 evo multiairde var arkadaşın dediği 2400 Tl sıfır satış fiyatıydı ancak satışı artık yapılmıyor bi karede bende gelsin bu janta özel
https://i.hizliresim.com/P3q6kN.jpg
Arkadaşlar merhaba;
205*45*17 tjet jant ve lastiklerimi takım halinde satıyorum ilgilenen arkadaşlar varsa görüşelim,185*65*15 veya uygun 16 jantla takas yapabilirim.. Lastiklerim %80 iyi..
Fiyat olarak ne düşünüyorsunuz? Jant lastik fiyatiniz nedir?
GT-I9300 cihazımdan gönderildi
185*65*15 orijinal punto evo dynamiq jantlarla takas etmek isterim İstanbul'dayım orta nokta bulup hallederiz lastiklerim %90 çok iyi durumdadır
selamlar
bende punto evo orj. jant+lastiği var takas düşünür müsün?
saygılar