Orijinalini görmek için tıklayınız : Jcm2000
Merhaba arkadaşlar,
Ben Cihan , 24 yaşındayım Beylikdüzü İstanbul'dayım,müzisyenim.
Aracım mavi renk 5 kapı 1.4 95 hp Punto Dynamic bundan sonra biz de buradayız... :X
Hoşgeldiniz Cihan bey. Meslektaş sayılırız. Ben de gitaristim..
LG-D802 cihazımdan gönderildi
Hosgeldiniz. Evonun tatli bi rengi ve dizel 95hp dynamic secenigiyle guzel bir tercih yapmissiniz. Aktif forumlar dilerim
Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "
Cihan hoşgeldin ailemize :)) iyi forumlar
Hoşbuldum :) Meslektaşız gerçekten ben de gitarcıyım ama esas olarak sound engineering alanım :)
Hoşbuldum :) Meslektaşız gerçekten ben de gitarcıyım ama esas olarak sound engineering alanım :)
Tesadüf,ben de Ankara'da dönem dönem stüdyolarda mix ve mastering,prodüskiyon işleri için çalışıyorum :) Ben de Engineer olmasam da Mix Mastercıyım yani :)
Tesadüf,ben de Ankara'da dönem dönem stüdyolarda mix ve mastering,prodüskiyon işleri için çalışıyorum :) Ben de Engineer olmasam da Mix Mastercıyım yani :)
Işe bak hem Puntocuyuz hem aynı işler güzel rastgeldik valla :)
Tunaboylu
16/04/2014, 15:19
Aramıza hoşgeldiniz. Keyifli forumlar.
Hoşgeldiniz bende beylikdüzündenim ismim mustafa büyükşehir de oturuyorum
Hoşbuldum arkadaşlar :) Çok yakınız Mustafa E5'in karşısındayım ben de :)
erdiyilmaz
17/04/2014, 00:53
Hoşgeldin Cihan, keyifli forumlar
Boş olduğunda haber verde bir dürüm ısmarlayaym atmacada hemde tanışmış oluruz :)
LG-D802TR cihazımdan gönderildi
Hoşbuldum Erdi :) Mustafa aynen haberleşelim tanışalım görüşelim :)
Bir de başka başlık açasım gelmedi burdan sorayım Punto III diye geçiyor bendeki modeller lakin piyasaya baktığımda ne yay ne parça bulamıyorum kolay kolay...
Önerebileceğiniz bir yerler var mıdır ? Ya da forumun şurasına bak orda kesin bilgi bulursun diyeceğiniz ?
Ziyaretçi78
17/04/2014, 19:07
Hoşgeldiniz keyifli ve aktif forumlar dilerim.
Pro Üzerinden Note II ile Gönderildi.H.KURU Saygılarımla
Cihan aramıza hoş geldin..
blackeyes
02/05/2014, 19:35
Hoşgeldiniz.