Orijinalini görmek için tıklayınız : Puntomu çizmişler :(((
Yaklaşık 4 yıldır gözüm gibi sakındığım puntom u çizmişler. sizce boyatmalımıyım yoksa Rötuşmu yaptırmalıyım yapılırsa rötüş sırıtırmı. Akşam akşam nasıl canım sıkıldı anlatamam.
https://img..com/d/14/04/12/9ehe8u7a.jpg
https://img..com/d/14/04/12/vaza9yha.jpg
https://img..com/d/14/04/12/uberadyq.jpg
https://img..com/d/14/04/12/4ubyjy9e.jpg
GT-I9300 cihazımdan gönderildi
Şeref yoksunları ne istiyoralr arabadan anlamıyorum noldu çizdinde şerefinmi arttı :@
hocam boyatma rötuş attır hatta beyaz ojeyle kendinde atabilirsin.
Sonsuzluga
11/04/2014, 20:40
Şu adamlar neyin kafasını yaşıyor anlamis değilim adi insanlar. Gecen de benim arabanın sag on kapısına artık nasıl neyle vurdularsa U seklinde çizik olmuş.
iPhone 'den aracılığı ile gönderildi
hocam oraya önce ince aşındırıcı pasta çekilip boyanın kalkan pürüzleri alınacak. Daha sonra rötuş boya atılacak. Ben pek sırıtacağını düşünmüyorum sonuçta uzak açı fotosundan bile zor seçiyorum çiziği. şeref noksanı bana denk gelse keşke şöyle suç üstü...
Rötuş boya sonrasında araba geneli güzel bir pasta cila atılırsa eğer o rötuş iyice kaybolur. Benden tavsiye,orası pastalanıp rötuşlandıktan 2 3 hafta sonra arabayı boya korumaya götürün.
Şimdi küfür edecem forumumuza yakışmaz,çizik çok uzun değil ve aşırıda belli olmuyor,boya takıntısı olan bi ülkede yaşadığımız için boyatmayıp önce duvar bandıyla çizik kısım ortada kalıcak şekilde maskeleyip ince fırçayla rutuj yapın,eğer illaki boyatıcam diyosanız auto king le kasgonuzunda anlaşması varsa ücretsiz küçük onarımla en iyi şekilde yaparlar,geçmiş olsun..
Şeref yoksunları ne istiyoralr arabadan anlamıyorum noldu çizdinde şerefinmi arttı :@
hocam boyatma rötuş attır hatta beyaz ojeyle kendinde atabilirsin.
Öyleyse benim arabayı çizenler şeref zengini. Sol ön çamurluktan itibaren 4 kapı + motor kaputunda kalp ve el ele tutuşmuş 2 çocuk var :D. Sol ön kapı çok derin çizik, arkasından itibaren baskıyı azaltmış. Ben boyatmadım öyle duruyor.
Size geçmiş olsun. Rütuş kurtarır mı bilmiyorum. Bana boyamak gerek demişlerdi boyatmadım.
akinbalci
11/04/2014, 21:46
Merhabalar benim aracimda iki gun once şoför kapısı ve on kaput yan taraftan görüldüğü gibi çizildi resmen yazı yazmışlar ne tavsiye edersiniz ?2882528826
Sent my HTC Desire X using
paşam geçmış olsun aynı konu benımde geçen ay basıma geldi dahada kötü olmuştu yakalamamak en hayırlısı yoksa o an neler yapabılceğimiz belli olmaz insanlıktan cıkmış bunlar çocuk yapmıs desek arkadaş bizde çocuktuk ama hiç yapmadık bunları yazık ne uğraşlarla para toplayıp alıyoruz bu aracları ..
fethican
11/04/2014, 21:50
geçmiş olsun kardeşim neler hissettiğini çok iyi anlıyorum geçen ayda benim arabanın sol tarafını çizmişlerdi ler. kaç kişiye gösterdiysem boyanacak dediler.
Banada benzeri oldu geçen gün. Hepimize geçmiş olsun.
sanırım istanbulda boyacıların işe ihtiyacı var
Arkadaşlar herkese teşekkürler. Gidip gidip bakıyorum sinirimden yerimde duramıyorum. Yarın bizim yan binanın güvenlik kamerası var arabayı hep o kameranın görüşüne park ederim görüntülere bakmak için rica edeceğim bakalım birşey çıkarmı. Birde yarın servise götüreceğim Boyatmayı düşünmüyorum ama rötuş için. Bugünde cruse control taktırmak için Femoli ile konuşmuştum bu hafta sonu gidip taktırmayı düşünüyordum tüm hevesim kaçtı vazgeçtim.
Geçmiş olsun benimde aracı aldıktan 4-5 gün sonra sol çamurluğu 20cm. kadar çizmişti yaratığın biri. Bunlar kansız mahluklar kasten çiziyorlar ayıp günah bilmez bunların dini imanı ahlakı şerefi yoktur zaten. Boyatın boyasız araç yok bu devirde büyük şehirlerde sıfır alsan nolur boyasız alsan nolur bırakınca kıskanç yaratıklar çiziyor.
ertanangi
12/04/2014, 01:05
Geçmiş olsun arabası çizilsin veya çizilmesin arabasına gözü gibi bakan herkes eminim şu an hissettiklerinizi anlıyordur. ilerde benim başıma böyle bir şey gelirse inşallah çizen kişiyi, çizerken görmek istemem yoksa...
How to Repair A Scratch On My Car? Helpful Tips Turtle Wax - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=8HhRYsr8luA)
Turtle Wax Scratch Repair Kit - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=GDK7lEeGzCk)
Turtle Wax ÇİZİK GİDERİCİ Yenileme Kiti 094037 - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com (https://www.hepsiburada.com/liste/turtle-wax-cizik-giderici-yenileme-kiti-094037/productDetails.aspx?productId=otm094037&categoryId=20035754&SKU=OTM094037)
Son bir umut şu ürünü deneyin boyatmadan önce..
hocam ne yaparsın net bilemem ama sakın boyatma derim..
emreaktan
12/04/2014, 01:25
hocam geçmiş olsun aynı şekil bende oldu sol 2 kapım 15 er cm beyaz aracım kaskodan yaptırdım sol 2 kapı boyalı gözüküyo birde 800 tl çarpma yazıyo tramerde kardeşim çizik dedim kaskpocuyu arayıp öyle bi şık yok dedi adam onada bi sinir oldum faturada 200 tl macu boya gerşi kalan 600 tl işçilik yazıyo ben sanayide 75 tl yaptırcaktım hadi kasko boşa gitmesin dediydim en iyisi rötüş bence
gün içerisinde puntomun çizilmesi şokunu atladamadan ikinci bir şok daha yaşadım arkadaşlar. akşam saat 11 de eve geldiğimde eve hırsız giriğini farkettim. ev darmanduman olmuş şekilde buldum kafayı yiyeceğim:(((
gün içerisinde puntomun çizilmesi şokunu atladamadan ikinci bir şok daha yaşadım arkadaşlar. akşam saat 11 de eve geldiğimde eve hırsız giriğini farkettim. ev darmanduman olmuş şekilde buldum kafayı yiyeceğim:(((
Hocam buyuk gecmis olsun :( yarin kapi güvenliği ile ilgili bir konu acacagim. %100 cozum...
Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "
Veli hocam ikisini de aynı kişi yapma ihtimali var mıdır? hocam çok kötü bir gün ama geçti sonuçta cana gelmesin sıkma canını..
bora.sen
12/04/2014, 11:05
büyük geçmiş olsun kardeşim;gerçekten çok üzüldüm..
harmoniezx
12/04/2014, 11:30
bence de hiç boyatma 1 parça boya bile çok düşürüyor 2.eli benim arkadaşın aracının her yeri çizik ve küçük vuruklarla doluydu orjinal fiyatına sattı
mesutt1905
12/04/2014, 12:29
Çok geçmiş olsun dün akşam benimde aracımı da çizmişler hemde bastıra bastıra çelik levha gözüküyor yani o derece. Aracımı arkadaşa ilk defa gösterecektim görünce şok oldum gece uyku uyuyamadım resmen kavgalar dövüşler içerisindeydim sürekli. Arka tamponum sadece su dükkanının önüne gelmişti oraya da mecburen çektim park yeri yoktu hiç mahallede evimde aynı sokakta bu sabah sucuyla biraz atıştım kim yaptı diyorum görmedim bilmiyorum diyor ya dedim sen esnafsın burada kapının önünde arabaya zarar verilmiş bilmiyorum diyorsun bunda kasıt var dedim yemin ederim cart curt yapıyor yani gece gidip bi ara taş ile dükkanının camlarını aşşa indirmeyi düşündüm ama gerçekten o değilse diye günaha girmek istemedim kaskoda yok ne yapsam bilmiyorum gözüme batıyor çizik rutuşla kapanmaz baya derin yani demir gözüküyorr.. :((((((
zhenny22
12/04/2014, 12:55
Yine sadece çiziyorlar doğru birsey değil ama adamlar hem anahtar ile çizip hem de 4 lastiği patlatip rahat uyuyabiliyor benim önceki aracimda 4 kapı kaput çamurluk full anahtar ile cizilmis belli ve lastiklerin tamamı bıçak ile patlatilmisdi kimseyle de herhangi bir munakasada bulunmadım mahalleye ilk taşıdığımız gün olmuştu allahtan şimdiki puntom binanın kapalı Garajında
mesutt1905
12/04/2014, 13:07
Kendim bi yere sürtsem çarpsam elbette üzülürüm ama bu kadar kafaya takmam araç sokağımda dururken saldırıya uğramış resmen öyle ipsiz sapsız bulunan, kalabalık bir semt de değil yani oturduğum yer elit sayılabilecek bir semtin mahallesinde oluyor bu anlayamıyorum bu insanları
byadrenalin
12/04/2014, 13:33
Gemiş olsun. Üzücü bir durum. Benim de arabama kapının önünde 6-7 sefer sürttüler. Kimi zaman tampona kimi zaman çamurluğuna. O yüzden hep derim. Kaskoya verceğim parayı otoparkcıya verip kafam rahat yatayım evde. İnsan kendi vursa çizse bu kadar üzülmez belki ama biri yapıp kaçınca hem üzülüp hem de sinir küpü oluyor. Cana gelmesin mala gelsin diyerek avutuyoruz kendimizi. Elden gelecek bir şey yok.
Çizik rutuş ile giderilir gibi geldi bana da. Boyatmadan önce bir rutuş denetin. İlla boyanması gerekiyorsa da bu halinin fotoğraflarını saklayın alacak olan adama gösterirsiniz. Zaten ciddi ve adam gibi alıcı bunu takmaz bile boyandı diye.
serkan86
12/04/2014, 15:08
Geçmiş olsun.Sen gözün gibi bak elin oğlu gelsin çizsin, insanlığa yakışan şeyler değil bu hareketler...
Bugün sabah soluğu serviste aldım sağolsun Kavaklıdere Oto Musa usta güzel bir rötuş yaptı uzaktan bakınca pek belli olmuyor https://img..com/d/14/04/12/pu3u3ymy.jpg
https://img..com/d/14/04/12/eherydyq.jpg
Servisten ayrıldıktan sonra kilitçi kilitçi dolaştım balkon kapısını ve dış kapıya yönelik güvenlik önlemlerinden almak için pek anlamadığım herkes farklı konuşuyor yok abi o işe yaramaz bu işe yarar yok oda işe yaramaz bu işe yarar kafam karıştı arrest arkadaşın tavsiyelerini 4 göz ile bekliyorum. Dış kapıya gövdeye 3. Bir kilit mekanizması takıyorlar ve alttaki kilit rozet dediklerindendi onada tuzaklı kilit taktırayım diyorum balkon Pimapen lerin içinde mandallı kilit dedikleri basit bir mekanizma takıyorlarmış 280-350 arası fiyat aldım bu işlemler için sizce ne yapayım bu konuda.
ykaya1983
12/04/2014, 21:38
Geçmiş olsun şeref yoksunu kıskanç mahlukatlar bu şekilde insanların canını sıkıyor.