Orijinalini görmek için tıklayınız : Edirneden selam herkese...
Meraba arkadaslar bi suredir takip ettigim forma yeni katildim edirnedeyim 29 yasindayim ve ogretmenim bendede 2011 punto evo active var herkese iyi forumlar diliyorum...
Meraba arkadaslar bi suredir takip ettigim forma yeni katildim edirnedeyim 29 yasindayim ve ogretmenim bendede 2011 punto evo active var herkese iyi forumlar diliyorum...
Aramıza hoş geldiniz. Keyifli forumlar dilerim.
erdiyilmaz
10/04/2014, 00:27
Hoşgeldiniz Haluk bey, iyi forumlar
Hoşgeldiniz meslektaşım..bende Edirne de okudum hey gidi günler heeeyy...
Hoşgeldiniz Hocam. İyi forumlar diliyorum.
LG-D802 cihazımdan gönderildi
Hosgeldiniz aktif forumlar
Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "
Ziyaretçi78
10/04/2014, 07:43
Hoşgeldiniz keyifli ve aktif forumlar dilerim.
Pro Üzerinden Note II ile Gönderildi.H.KURU Saygılarımla
adrentos
10/04/2014, 15:02
Hosgeldin hocam bende Edirneliyim hangi okulda ogretmensiniz ?
GT-I9192 cihazımdan gönderildi
Tunaboylu
10/04/2014, 15:41
Aramıza hoşgeldiniz. Benim de hayatımın en güzel yılları edirne merkezde üniversitersite zamanlarıdır :)
Saolun arkadaslar dogrudur edirnede okuyanlar burayi unutamaz bende edirnede okudum universieyi o yuzden anliorm sizi ama arada gelin buralara anilrinizi tazelemis olursunuz sercan kardesim ben uzunkopru and. Lisesinde ogretmenim ama edirneden gidip geliorum sen ne taraftsin edirnede?
adrentos
10/04/2014, 23:18
Hocam bende Tekirdag da okuyorum hafta sonlari filan geliyorum Zubeyda Hanim caddesinde Cankan Bilgisayar var genelde dukkanda oluyorum
Saolun arkadaslar dogrudur edirnede okuyanlar burayi unutamaz bende edirnede okudum universieyi o yuzden anliorm sizi ama arada gelin buralara anilrinizi tazelemis olursunuz sercan kardesim ben uzunkopru and. Lisesinde ogretmenim ama edirneden gidip geliorum sen ne taraftsin edirnede?
Geliyorum hocam bol bol..özellikle dönerini çok özledim vallahi..
adrentos
11/04/2014, 00:30
Aynen Tayfun hocam doneri bile bir baska buranin Tekirdag a gidince anladim cigerinden hic bahsetmiyorum bile ))
Hoşgeldiniz...
Ben de Edirne'yi unutmayanlardanım askerliğimi orada yapmıştım....:)
Aynen Tayfun hocam doneri bile bir baska buranin Tekirdag a gidince anladim cigerinden hic bahsetmiyorum bile ))
:) aynen Sercan hocam.bu arada merkezde elektronikçi bir arkadaşımız vardı..ismini hatırlayamıyorum şimdi ama beyaz civic si aracı vardı..o da modifiye meraklısıydı..
adrentos
11/04/2014, 00:45
Ismini soyleseniz belki tanirim ufak yer zaten siz hangi yillarda burdaydiniz
eros06060
11/04/2014, 01:44
Hoş geldiniz iyi forumlar.
blackeyes
12/04/2014, 11:29
Hoşgeldiniz,iyi forumlar.
Ismini soyleseniz belki tanirim ufak yer zaten siz hangi yillarda burdaydiniz
Can dı sanırım ..beyaz ledli stopları olan si vardı altında..güzel arabaydı..bizde de siyah crx beyaz lada samara falan vardı belki görmüşsündür uni de falan..2004-2008..
serkan86
12/04/2014, 15:13
Haluk Bey Aramıza hoş geldiniz. Keyifli forumlar dileriz.
Hocam bende Tekirdag da okuyorum hafta sonlari filan geliyorum Zubeyda Hanim caddesinde Cankan Bilgisayar var genelde dukkanda oluyorum
Biliorum orayi ya az cd almadim ordan unv. Okurken bi gun kismetse ugrarim denk gelirse insallah sana kolay gelsin grsmk uzre...
adrentos
14/04/2014, 22:21
Saolun hocam sinav donenleri haric genelde ordayim her zaman beklerim 17 plaka kirmizi punto oralardaysa bende dukkandayimdir ))
EnzoRosso
15/09/2014, 18:27
Hoş geldin iyi forumlar hemşehrim..
tirtil41
05/10/2014, 21:09
hoş geldınız
Hoşgeldiniz hocam iyi forumlar luleburgaz dan