Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Galatasaray - Fenerbahçe Maçı

Haberci
06/04/2014, 11:25
Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Galatasaray Fenerbahçe'yi ağırlıyor.

Galatasaray ile Fenerbahçe, zirveyi ilgilendiren önemli maçta karşı karşıya geliyor.

Türk Telekom Arena'da saat 19.00'da başlayacak dev maçı FIFA kokartlı hakem Bülent Yıldırım yönetecek. Yıldırım'ın yardımcılıklarını Baki Tuncay Akkın ile Asım Yusuf Öz yapacak. Derbide dördüncü hakem olarak Adil Sinem, ilave yardımcı hakemler olarak da Tolga Özkalfa ile Çağatay Şahan görev alacak.

Süper Lig'de 28. hafta öncesi, bir maçı eksik Fenerbahçe 60 puanla liderlik koltuğunda otururken, Galatasaray ise 50 puan ve gol averajıyla ikinci sırada yer alıyor.

knidos111
06/04/2014, 12:33
ben bir gs li olarak fenerin almasını istiyorum, belki böylece aysal manciniyide koluna takar s... olur gider , aziz yıldırım yönetse cim bomu bu kadar kötü hale getiremezdi

Arrest
06/04/2014, 12:56
Galatasarayliyim ama fener alir maci. İdda da twk mac fenere bas 100 al 260

Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "

Luc
06/04/2014, 13:23
İlk yarı berabere, ikinci yarı GS alır.

Sent my GT-I9300 using

cdogu
06/04/2014, 13:42
Gönlüm Galatasaray,Realite Fenerbahçe diyor. Mancini geldiğinden beri adam akıllı maç izlemez oldum. Derbiyi de izlemeyeceğim.

LG G2 Cihazımdan aracılığıyla gönderildi.Olası yazım yanlışlarım için özür dilerim.

Castell
06/04/2014, 13:53
Fenerbahçe rahat alır........

Seronet
06/04/2014, 17:28
Fenerbahçe alır gibi gözüksede neticede derbi bu belli olmaz. Tabi tercihim Fenerbahçe nin alması :)

elbruz
06/04/2014, 17:54
Fenerbahçeli olarak, Fenerbahçe hak ettiği gibi kazanır umarım Şampiyonda oluyoruz gibi görünüyor zaten...

Arrest
06/04/2014, 18:03
Ankaradaki arkadaşları bekliyorum

Erdiyılmaz , Femoli(Mehmet) Ben , Le10ur ve bilmediğim arkadaşlar varmı gelecek ama bizim cafede izleyip çay içeceğiz..

elbruz
06/04/2014, 18:08
Ankaradaki arkadaşları bekliyorum

Erdiyılmaz , Femoli(Mehmet) Ben , Le10ur ve bilmediğim arkadaşlar varmı gelecek ama bizim cafede izleyip çay içeceğiz..

Valla iyi olurmuş ahh Yenimahalle de oturmaya devam etseydim ordaydım kesin...Harun da orda olacak her halde onu saymadın...:)

Arrest
06/04/2014, 18:21
Valla iyi olurmuş ahh Yenimahalle de oturmaya devam etseydim ordaydım kesin...Harun da orda olacak her halde onu saymadın...:)

Harun bizim dükkana giremez gardaş almam onu dükkana bereketini kaçırır :clapping:

tayfux
06/04/2014, 20:11
hayırlısı olsun..

Castell
06/04/2014, 22:44
Fener rahat alır dedik ama Galatasaray hakem desteği ile 1-0 zar zor kazandı....

Honor COOPER
06/04/2014, 23:47
Sezonda 3 puan aldık hakem desteğiyle olay oldu, fazladan alınmış destekli 18 puan dururken başkalarının.

erenemre
06/04/2014, 23:59
neyse puan farkı 10 a düştü biraz heyecan yapsın bazıları yalnız maçın sonucundan çok o melo denilen yaratığın nasıl sahada kaldığına şaşırdım bizim emre de az değil onu haklı görmüyorum ama o melo denilen yaratık gerçekten insanı çileden çıkarıyor.Ayrıca biz bu sene söke söke o puanları topladık kimse bilmeden işkembeden sallamasın sivas ve elazığ daki hakem faciaları olmasa fark 10 değil en az 18-20 olurdu.

Honor COOPER
07/04/2014, 09:42
Bu senede süper final yapsınlar bari!Adalet varsa.
2011 3 Temmuz sürecinin devamında öyle bir çıkış yolu bulmuştu Fenerasyon olası şike sonucu puan silinmesine karşılık ama ne hikmetse yine suç cezasız kaldı puan silinmedi bizim puan silinmişti!
Ama karanlıkta da olsa almıştık kupayı.. ne günlerdi ..

mesutt1905
07/04/2014, 11:15
Bir Melo Atasözü '' HAHAHAHAHAHAHAHAHAH ''

Arrest
07/04/2014, 13:08
Emreye iyi oldu zamaninda zokoranin emrenin hayalarina attigi ucan tekmenin yaninda azdi bunlar. Emrenbelesoglu :D

tolgaank88
07/04/2014, 15:02
ayıp etti melo

şahsen rakibine boğaz kesme hareketi yapsa veya sota ve yöneticilere her maç küfür etse anlarımda rakibine dil çıkarmak ne?

veya meireles gibi maçtan çıkan oyuncuya edep yerini tutarak hareket felan çekse o da olur,dil çıkarılır mı hiç,ayıp ya.

cdogu
07/04/2014, 15:06
Tolga abi internetten Emre belozoglunun yaptigi terbiyesizliklere de bakalim.. takim sempatizanligini birakip,meloyu da emreyi de kinamak lazim. Ikiside sutten cikmis ak kasik degil ..

Ya ben duzelttim simdi mesaji. Ince mesaji alamamisim. Simdi dustu jeton :D

LG G2 Cihazımdan aracılığıyla gönderildi.Olası yazım yanlışlarım için özür dilerim.

Arrest
07/04/2014, 16:09
ya emre beleşoglu terbiyesizin teki , ha melo cok terbiyelimi hayır ama yanında bir level daha düşük kalır :D

mesutt1905
07/04/2014, 19:15
Tolga abi internetten Emre belozoglunun yaptigi terbiyesizliklere de bakalim.. takim sempatizanligini birakip,meloyu da emreyi de kinamak lazim. Ikiside sutten cikmis ak kasik degil ..

Ya ben duzelttim simdi mesaji. Ince mesaji alamamisim. Simdi dustu jeton :D

hahahahahha

erenemre
07/04/2014, 19:21
emre belözoğlu en azından insan maalesef melo it sınıfına giriyor ben demiyorum adam kendini öyle görüyor

Arrest
07/04/2014, 22:21
emre belözoğlu en azından insan maalesef melo it sınıfına giriyor ben demiyorum adam kendini öyle görüyor

Ben kopekleri cogu insandan daha cok seviyorum en azindan sadik olurlar.

cdogu
07/04/2014, 22:26

Allah aşkına bana Emre Belözoğlu'nun insan olduğundan bahsetme. Kendisi son derece ırkçı,çirkef ve hayatında görüp görebileceğin en etkisiz futbolcu...

Futbolculuk açısından karşılaştırdığında Felipe Melo,kesinlikle Emre B. gibi birine basar geçer. Çok iyi bir ön liberodur..

İnsanlık açısından ikisinin de kusurları vardır,Felipe Melo'nun yaptığı hareket çok yanlıştır doğru. Ama Emre Belözoğlu kesinlikle sütten çıkmış ak kaşık değil.Emre'ye gereken cevabı vermiştir.

Melo'nun faul yaptığı oyuncuyu yerden kalkmasına el uzatırken,sırf üzerinde GS forması var diye Emre'nin onu itip kalktığı videoyu göndermemi ister misin ? Biliyorsunuzdur zaten.

tolgaank88
07/04/2014, 23:18
Cenk genç adamsın sen bari anla beni yazacaktım ki editini gördüm kardeşim :D

melo it soyundan gelir,çok beterdir bu soy efenim,kötülükleri anlatmakla bitmez.
Bizim insan soyundan gelen emre ise;
Her dakika kameraların önünde gelene gidene küfür eder,her maç gerginliği artırmak için elinden geleni yapar,milli takım kaptanı olarak milli takım arkadaşına küfür eder,ingiltere ve türkiyede yaptığı ırkçı hareketler desen hadsafhada,futbola siyaseti karıştırır,milli maçta tribünlere küfür eder...
bunlar dışında iyi insandır emre.

Gerçi sato bitirici vuruşu yapmış :)

erenemre
08/04/2014, 00:01
uzatmaya gerek yok emre yi savunmuyorum zaten bir an önce takımdan gitmesini istiyorum Fenerbahçe ye zararı var ve futboluda eskisi gibi etkili değil zaten sürekli sakatlanıyor Alex i gönderip Emre yi tutmak gibi bir saçmalığıda ancak aziz yıldırım yapar zaten

cdogu
08/04/2014, 02:03
Emre Belözoğlu Fenerbahçe'nin Galatasaray'a karşı kullandığı bir mal sadece. Biliyorsunuz Galatasaray'dan çıktı Emre. Fenerbahçe bunu kullandı sürekli. Her maçta bir Emre aşkı,maksat maçın gergin olması,takımın taraftarın dikkatinin Emre'nin yaptığı hareketlere yoğunlaşması..Yani bir nevi stratejik ve psikolojik bir araçtır Emre.Artık eskidi bu numara.Mide bulandırıyor. Zaten oynadığı futbol futbol değil. Gerçekten hiç bir işe yaramadığını düşünüyorum.

Arrest
08/04/2014, 04:36
Cenk genç adamsın sen bari anla beni yazacaktım ki editini gördüm kardeşim :D

melo it soyundan gelir,çok beterdir bu soy efenim,kötülükleri anlatmakla bitmez.
Bizim insan soyundan gelen emre ise;
Her dakika kameraların önünde gelene gidene küfür eder,her maç gerginliği artırmak için elinden geleni yapar,milli takım kaptanı olarak milli takım arkadaşına küfür eder,ingiltere ve türkiyede yaptığı ırkçı hareketler desen hadsafhada,futbola siyaseti karıştırır,milli maçta tribünlere küfür eder...
bunlar dışında iyi insandır emre.

Gerçi sato bitirici vuruşu yapmış :)

Eyvalllaaaaa :D mucx