Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Subaru İmpreza'yı Nasıl Bilirsiniz?

outlife
02/04/2014, 14:43
Arkadaşlar malum puntomun dualogic sorunlarından dilim yandığı için aracı satmaya karar verdim.

tüm araştırmalarım tam otomatik hatchback şanzuman sorunu olmayan araçlar. Aklım honda jazz ve city de. dolaşırken aynı model şanzımanı kullanan subaruları gördüm.

Aracı kullanan test eden az çok tanıyan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

Link: Subaru Impreza 1.5 Comfort 2011 Model 33.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 138465942 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-acil-sahibinden-2011-subaru-impreza-1.5-fwd-otomatik-lpg-li-138465942/detay)

Arrest
02/04/2014, 14:49
Abi yedek parça ve servis fiyatları yönünden seni üzebilir

outlife
02/04/2014, 16:57
forumlarda baktım kullananlar memnun görünüyor. Hem güvenlik açısından hemde performans açısından iyi yorumlar var. yedek parça ve servise gelince puntonun ufacık bir torbido kilidine 90 tl isteyen servisim var benim. keza aynı kilit linea ile aynı. lineanın 20 tl. hepsini geçtim aynı kilit sanayide muadili 10 tl.

subaru özelinde garanti dışında olursa zaten sanayiye götüreceğim. usta gibi bir usta bulunursa tadından yenmeyecek bir araç gibi geliyor bana.

honda jazz ve city dışında otomatik listeme kattığım modellerden birisi olacak sanırım.

bir de artık piyasası varmış yokmuş, ucuza gidermiş vs takmıyorum. türkiyeden çekilme kararı alan lancia bile ilgimi çekiyor ama onlarında otomatikleri sanırım fiatınkiler ile aynı ondan yaklaşmıyorum pek.

tayfux
02/04/2014, 17:02
şahsen bu araçları çok beğeniyorum. Alt yapısında wrc olan bir araç. Sorunsuzluğu ile ün yapmış araçlardan bir tanesi..satmayı düşünmüyorum bineceğim diyorsanız gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Bu arada listenize bence i-vtec civic de ekleyin :).extradan dikkatleri de üstüne çekeceği kesin..

outlife
02/04/2014, 18:00
şahsen bu araçları çok beğeniyorum. Alt yapısında wrc olan bir araç. Sorunsuzluğu ile ün yapmış araçlardan bir tanesi..satmayı düşünmüyorum bineceğim diyorsanız gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Bu arada listenize bence i-vtec civic de ekleyin :).extradan dikkatleri de üstüne çekeceği kesin..

1.4 i-vtec lerde var listemde fakat onlardaki şanzıman yarı otomatik ve çok başarılı değil diye okuyorum forumlarda. 2008 öncesi i-vtec ler tam otomatik ama onlardaki motorda 1.8. yakıtı çok. bakalım önce puntoyu elden çıkarayım bi. sonra karar vereceğim.

tayfux
02/04/2014, 18:49
1.4 i-vtec lerde var listemde fakat onlardaki şanzıman yarı otomatik ve çok başarılı değil diye okuyorum forumlarda. 2008 öncesi i-vtec ler tam otomatik ama onlardaki motorda 1.8. yakıtı çok. bakalım önce puntoyu elden çıkarayım bi. sonra karar vereceğim.
Hayır sen yanlış anladın..2003-2004 modellerde civic i-vtec var 1.6 motor. Onlardan bahsediyorum..es yada ls modelleri var. Geneli de sunroofludur..

gececiyiz35
03/04/2014, 00:55
2. eli çok çok sıkıntılı bir araç bence hiç bulasmayın.

cdogu
03/04/2014, 03:03
Sana her şey mübah çapulcu... :D

Abi impreza güzel de bu arabanın yakıtı üzer mi acaba diye düşünüyorum. Yedek parça falan sorun değil sedan impreza ile aynı zaten. Ama benim sana tavsiyem Honda alman olur. Dsg ile ilgili şikayet kadar da memnuniyet var bu arada onu da belirteyim. Marka fanatikliği değil,aksine günahım kadar sevmem. Ama Honda'nın otomatiği iyi bir seçenek.

LG G2 Cihazımdan aracılığıyla gönderildi.Olası yazım yanlışlarım için özür dilerim.

Arrest
03/04/2014, 08:56
Sana her şey mübah çapulcu... :D

Abi impreza güzel de bu arabanın yakıtı üzer mi acaba diye düşünüyorum. Yedek parça falan sorun değil sedan impreza ile aynı zaten. Ama benim sana tavsiyem Honda alman olur. Dsg ile ilgili şikayet kadar da memnuniyet var bu arada onu da belirteyim. Marka fanatikliği değil,aksine günahım kadar sevmem. Ama Honda'nın otomatiği iyi bir seçenek.

LG G2 Cihazımdan aracılığıyla gönderildi.Olası yazım yanlışlarım için özür dilerim.

Ahahaha tam capulcu arabasi dimi kardo :D 4 ceker degil mi ya tjettennbile cok yakar o. Reyis uzmesin seni subaru baska arabaya bak be kiyamam sana :)

Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "

outlife
03/04/2014, 10:28
:) çapulcu kardeşlerim benim canımsınız. sadece bir alternatiftir benim için. yoksa o süper alacam diye bi kaide yok. ayrıca bu araçların comfort modelleri sadece önden çeker. yakıtıda gayet makul. olmadı tüpe devam :D fakat elbette önceliğim tam otomatik honda jazz yada city. her ikisini de kullanan arkadaşlarım gayet memnun. hatta en azından şanzımanından memnun olmayanı çevremde duymadım.

Arrest
03/04/2014, 11:21
:) çapulcu kardeşlerim benim canımsınız. sadece bir alternatiftir benim için. yoksa o süper alacam diye bi kaide yok. ayrıca bu araçların comfort modelleri sadece önden çeker. yakıtıda gayet makul. olmadı tüpe devam :D fakat elbette önceliğim tam otomatik honda jazz yada city. her ikisini de kullanan arkadaşlarım gayet memnun. hatta en azından şanzımanından memnun olmayanı çevremde duymadım.

Otomatikte bmw mercedes vw ve honda belki birkac marka daha.. Hondanin 2. Elide hizli. Biz capulcuyuz varimiz yogumuz arabamiz Allah gostermedin ama acil skistigimizda satacagmz tek sey oyumuz degil arabamiz :) honda al bence capuling

Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "