Orijinalini görmek için tıklayınız : Punto Almak istiyorum!! Bulamıyorum :)
Merhaba arkadaşlar
Çok uzun süredir araç arıyorum yaklaşık 4 aydır.Çok uzun araştırmalar sonucu Fiat punto 1.3 multijet almaya karar verdim.Alacağım araca uzun süre bineceğim için ince eleyip sık dokuyorum.
Aracın full modelini almak istiyorum maksimum 23000 tl limitim var.
Aradığım özellikler
Grande punto 1.3 multijet 6 ileri 90 Beygir
Dijital klima
Aracın 130 000 km ve altı km de olmasını istiyorum.(biliyorum multijet motorlar uzun süreli dayanıklı ama takıntı işte :) )
ABS,ASR,ESP
YOKUŞ KALKIŞ DESTEĞİ
Minimum 4 HAVA YASTIĞI
2006 MODEL VE ÜSTÜ
Araba fiyatları gerçek anlamda uçmuş diyebilirim 1 sene öncesi ile arasında 2-3 bin lira fark var.İnsanın zoruna gitmiyor değil.
Sahibinden' de bulduğum bir kaç araç var.
Fiat Punto Grande 1.3 Multijet Dynamic 2006 Model 25.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 136546584 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-tum-bakimlari-yapilmis-90-ps-6-ileri-punto-136546584/detay/)
Fiat Punto 1.3 Multijet Dynamic 2006 Model 23.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 137585604 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-ogretmenden-6-ileri-vites,dijital-klimali-punto-137585604/detay/)
Fiat Punto Grande 1.3 Multijet Dynamic 2007 Model 25.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 145734908 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-satilik-2007-1.3-multijet-90hp-dizel-grande-punto-145734908/detay/)
Fiat Punto Grande 1.3 Multijet Emotion 2006 Model 25.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 158324929 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-90-hp-6-ileri-degisensiz-punto-emotion-158324929/detay/)
Fiat Punto Grande 1.3 Multijet 1.3 Multijet 2008 Model 26.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 158327336 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-astubaydan-hatasiz-2008-stil-paket-tertemiz-punto-158327336/detay/)
Fiat Punto Grande 1.3 Multijet Dynamic 2007 Model 24.450 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 158086451 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-full-yetkili-servis-bakimli-kazasiz-boyasiz-6-ileri-esp-paketli-158086451/detay/)
Fakat bu araçlar için limitim yetersiz.23000 tl de kredi çekmiş halim onu belirteyim öncelikle :)
Varmı arkadaşlar bildiğiniz temiz bişey veya satan bir arkadaş.
Gaziantepte yaşıyorum çok uzak olmamasını tercih ederim..
Sonsuzluga
28/03/2014, 19:19
Hocam haklısınız ama fiyatlar gün geçtikçe artıyor. Benim arkadasım da 2006 model dynamic cam tavan 75 bg dizel 23 e felan maal etti. Neyse gecen haftaydi sanırım aracını sattı üstelik kırmızı renk ve 25750 verdim demişti tam emin değilim görünce sorarım gene :)
iPhone 'den aracılığı ile gönderildi
bende çok aramıştım anlıyorum sizi de gerçekten aldıktan sonra boşver km sini diyorsunuz..araç temizse..
Hocam haklısınız ama fiyatlar gün geçtikçe artıyor. Benim arkadasım da 2006 model dynamic cam tavan 75 bg dizel 23 e felan maal etti. Neyse gecen haftaydi sanırım aracını sattı üstelik kırmızı renk ve 25750 verdim demişti tam emin değilim görünce sorarım gene :)
iPhone 'den aracılığı ile gönderildi
Bu ne uçuk fiyatlar yaa :) İyi satmış valla
bende çok aramıştım anlıyorum sizi de gerçekten aldıktan sonra boşver km sini diyorsunuz..araç temizse..
Valla bilmiyorum ki kardeş ben takıntılyım ya güvenemiyor insan.
güzel araç bulmak istiyorsanız km takıntınızdan kurtulun
ne kadar para o kadar köfte hocam
güzel araç bulmak istiyorsanız km takıntınızdan kurtulun
Tanıdık güvenilir birisi olunca bunu takıntı yapmam.Fakat cevremde olmadığı için tanımadığım birinden alacağım mecbur bu yüzden dikkat ediyorum.
ne kadar para o kadar köfte hocam
Haklısın ama o köftenin fiyatları geçen seneden bu seneye orantısız bir fark var ise ben o köfteyi yemem kardeşim.Bu kadar para.Var temizlerini satın alanlar gördüm bu paraya.o yüzden bende oyle bi köfte arıyorum.
Allah kısmet ederse banada olur.
Dynamic istemeseydiniz benim puntoyu verebilirdim
GT-I9500 cihazımdan gönderildi
Ziyaretçi78
28/03/2014, 20:49
Ben kendi aracımı satacağım ama haziran gibi satmayı düşünüyorum.
https://forum.grandepuntotr.com/showthread.php?t=49958
Pro Üzerinden Note II ile Gönderildi.H.KURU Saygılarımla
Dynamic istemeseydiniz benim puntoyu verebilirdim
GT-I9500 cihazımdan gönderildi
Hocam biraz özellik arıyorum ben.Gerekirse 3-4 ay daha beklerim yinede istediğime binerim.Takıntı hakim olamıyorum kendime :)
Ben kendi aracımı satacağım ama haziran gibi satmayı düşünüyorum.
Sat?l?k 2008 Grande Punto - Fiat Punto | Grande Punto | Punto Evo | Bravo | Fiat Türkiye Forumu (https://forum.grandepuntotr.com/showthread.php?t=49958)
Pro Üzerinden Note II ile Gönderildi.H.KURU Saygılarımla
Araca baktım gerçekten güzel duruyor.Ama benim olmazsa olmazlarımdan asr ve esp.yokuş kalkış desteğine çok ihtiyacım yok ama olsa olur.4 hava yastığı mutlaka olmalı.Hayırlısı ile satman dileğiyle kardeşim.Benim aradığım ozelliklerde pek az araç var malesef :(
Haklısın ama o köftenin fiyatları geçen seneden bu seneye orantısız bir fark var ise ben o köfteyi yemem kardeşim.Bu kadar para.Var temizlerini satın alanlar gördüm bu paraya.o yüzden bende oyle bi köfte arıyorum.
Allah kısmet ederse banada olur.
Biraz bekleyin ucuza biri koyarsa hemen kapin o halde :) ben olsam 2007 90 lik temiz aracimi 24 den assa satmazdm acik soleyim
Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "
brcan157
28/03/2014, 21:00
nerden buldunuz bu kadar yuksek fıyatlıları yahu.2006 20 den yukarı etmemelı.
Biraz bekleyin ucuza biri koyarsa hemen kapin o halde :) ben olsam 2007 90 lik temiz aracimi 24 den assa satmazdm acik soleyim
Olabilir sizinki temiz olabilir ben satmak için almıyorum binmek için alıyorum.Aracta hasar kaydı olabilir boya olabilir.Motor,şase ve diğer donanımlarda sorun yoksa benim için alınabilir.Tabiki bunlar için fiyat kırılır.Temiz olsun dersem de 3-4 ay beklerim öyle alırım.Sorun değil.Benim amacım kimsenin aracını öldürerek almak değil.
nerden buldunuz bu kadar yuksek fıyatlıları yahu.2006 20 den yukarı etmemelı.
bende bu kadar fahiş fiyatlara cok karşıyım ama naparsın ki adama arac bu kadar etmez diyemezsin alırsan al almazsan alma der haklı olarak.
Olabilir sizinki temiz olabilir ben satmak için almıyorum binmek için alıyorum.Aracta hasar kaydı olabilir boya olabilir.Motor,şase ve diğer donanımlarda sorun yoksa benim için alınabilir.Tabiki bunlar için fiyat kırılır.Temiz olsun dersem de 3-4 ay beklerim öyle alırım.Sorun değil.Benim amacım kimsenin aracını öldürerek almak değil.
Yaz sezonunda piyasa biraz daha artabilir hocam oyle degerlendirmeyin. Biz maddi durumu belli insanlariz varimiz yogumuz arabamiz :) satarken sizde ederinde satmak isteyeceksiniz..
brcan157
28/03/2014, 21:04
yo dersın bana 22.500 yazmıstı.dedım kı sen benı cahıl sandın herhalde tek kapı ve actıve modele 22.500 ıstersen sen bu arabayı satıcaksan o ısı gec dedım cıktım.arkamdan aradı dedı kı... alım satımda benden 19.900 :) that's why?
22 yede tjet var ona kalirsa bi tek o adam 22 yazmis ama biz 25 den assa vermeyiz aracimizi
Valla bilmiyorum ki kardeş ben takıntılyım ya güvenemiyor insan.
Caner hocam araçlara baktım dynamic donanımı ideal ama alabiliyorsan emotion al derim..şahsen emotion binmiş birisi olarak punto da emotion başkadır diyorum..
Yaz sezonunda piyasa biraz daha artabilir hocam oyle degerlendirmeyin. Biz maddi durumu belli insanlariz varimiz yogumuz arabamiz :) satarken sizde ederinde satmak isteyeceksiniz..
İstekler ve maddi durumun çelişkisini yaşıyorum şu an.amacım bir arabam olsun değil.Özellikli bir arabam olsun :)
Tabiki aldığım dan zarar etmek istemeyeceğim.Şimdide istediğim tip bir araç almadıktan içime sinmedikten sonra benim için ne önemi var.
Caner hocam araçlara baktım dynamic donanımı ideal ama alabiliyorsan emotion al derim..şahsen emotion binmiş birisi olarak punto da emotion başkadır diyorum..
Zaten aradığım özellikler genelde emotionda var kardeş.Bulursam kaçırmayacağımda du bakalım kısmet ne zamana :)
ykaya1983
28/03/2014, 22:41
Son sıradaki ilandaki araç iyi duruyor.
Son sıradaki ilandaki araç iyi duruyor.
Evet kardesim uşakta bi tanıdık var aslında bi baktırayım
byadrenalin
29/03/2014, 01:31
Şimdi aldınız aldınız. Bir ay bilemediniz iki ay sonra araba fiyatları en az 1000 lira daha artacak. Yaz geliyor :)
Şimdi aldınız aldınız. Bir ay bilemediniz iki ay sonra araba fiyatları en az 1000 lira daha artacak. Yaz geliyor :)
Hocam artarsada artsin bende soyle bi dusunce var ya istedigim arabaya binerim yada binmem :)
Deli gibi punto arıyorum :))
GT-I9300 cihazımdan gönderildi
yavuzselim
30/03/2014, 00:11
benden sana tavsiye 2006 gp alıyorsan mutlaka daha önce serviste city motoru değişmiş olsun servisten sorgulat. 2006 gplerin hepsinde city arzası çıkıyor.
benden sana tavsiye 2006 gp alıyorsan mutlaka daha önce serviste city motoru değişmiş olsun servisten sorgulat. 2006 gplerin hepsinde city arzası çıkıyor.
Tabiki sordurcam once alabilecegim puntoyu bulmaliyim.
2006 ve ustu arıyorum zaten 2008 bulsam temiz tadindan yenmez:)
ThePhenoM
30/03/2014, 01:44
İlgilenirseniz..
https://forum.grandepuntotr.com/satilik-araba/51364-2006-dizel-punto-emotion-full-paket-skydome.html
İlgilenirseniz..
https://forum.grandepuntotr.com/satilik-araba/51364-2006-dizel-punto-emotion-full-paket-skydome.html
Hocam fiyati benim için fazla yuksek.km de fazla benm icin biraz belki motoru cok temizdir ama.o kadar limitim yok.2008 modellerde de bu fiyat var sahibinden de full+full
Bi kac ilan koymustum dikkat ederseniz. Ama tabiki araciniz cok temiz olabilir fiyatta hakli olabilirsiniz fakat ne yazikki 23 000 tl nin 1 tl usrune cikamiyorum su an.tesekkur ederim
ThePhenoM
30/03/2014, 15:18
Skydome'a + olarak tam paket hiçbir Punto bu fiyat değil. "Dizel" "kazasız" tam paket Punto bulamazsınız bu fiyata hemde düşük km. İmkansız
Skydome'a + olarak tam paket hiçbir Punto bu fiyat değil. "Dizel" "kazasız" tam paket Punto bulamazsınız bu fiyata hemde düşük km. İmkansız
Valla iki tane alan gormesem haklısınız diyecegim ama var.sadece insanlar internette cok fazla yaziyorlar fiyatlari.insanlar araci misal 15000 tlye aliyor.kullaniyor eskitiyor her yonuyle faydalaniyor.sonrada 17000 fiyat yazıp 16000 e satma derdinde oluyolar.ben buna karsiyim.sizin aracinizin fiyati bu olabilir.skydome olan araclara hic bakmadim.bilmiyorum.istedigim bi ozellik degil cünkü.
Aracinisi ve sizi kotulemiyorum.aracinizda cok hos.dediginz gibi bu fiyata boylesini bulamayabilirim.ama bulamazsamda almam problem degil benm icin.
Arkadaşlar arıyom tarıyom bulamıyorum.Chevrolet lacetti 1.6 wtcc ler nasıl arkadaşlar alınırmı? :(
Chevrolet Türkiye'den çekiliyordu ilerde servis yedek parça vs. konularında çok sıkıntı çekebilirsin..........
Chevrolet Türkiye'den çekiliyordu ilerde servis yedek parça vs. konularında çok sıkıntı çekebilirsin..........
evet cekiliyor ama opel bakıyor zaen genelde servisine de yedek parçayı bilmiyorum.gınaa geldi araç aramaktan
yavuzselim
01/04/2014, 22:48
Lacetti alma satısıda kalkıyor. Artık parca fiyatı yükselir. 2.el piyasası düşer. Tamamıyla zarar
Lacetti alma satısıda kalkıyor. Artık parca fiyatı yükselir. 2.el piyasası düşer. Tamamıyla zarar
haklısınız galiba :(