Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Herkese iyi forumlar

sergenozmercan
25/03/2014, 23:58
herkese merhaba, ben izmirden sergen. 4 ay önce fiat punto pop 1.3 aldım. aldığım gün başka bir foruma üye oldum ama baktım ki burada daha geniş bir topluluk var, içerikler falan oldukça fazla.
manisa celal bayar üniversitesi endüstri mühendisliği 3. sınıfta okuyorum. izmirden okula her gün puntomla gidiyorum. şimdiden sorum olursa cevap vereceklere teşekkür ederim.

Arrest
26/03/2014, 00:03
herkese merhaba, ben izmirden sergen. 4 ay önce fiat punto pop 1.3 aldım. aldığım gün başka bir foruma üye oldum ama baktım ki burada daha geniş bir topluluk var, içerikler falan oldukça fazla.
manisa celal bayar üniversitesi endüstri mühendisliği 3. sınıfta okuyorum. izmirden okula her gün puntomla gidiyorum. şimdiden sorum olursa cevap vereceklere teşekkür ederim.

Aracınız hayırlı olsun kazasız belasız :)

kadir07
26/03/2014, 00:08
Aramıza hoşgeldin aracında hayırlı olsun ;)

cdogu
26/03/2014, 00:21
Hayırlı olsun :) Sorularına seve seve yardımcı olacak çok kişi var burada. Hoşgeldin :)

LG G2 Cihazımdan aracılığıyla gönderildi.Olası yazım yanlışlarım için özür dilerim.

sergenozmercan
26/03/2014, 00:35
teşekkür ederim. bazı sorularım var ama nereye yazacağımı bilmiyorum. siz beni yönlendirebilirseniz iyi olur.

1) arabaya güzel bir müzik sistemi taktırmak istiyorum, ama garanti dışı kalır diyorlar. bunun başka bi yolu yok mu?

2) malum punto pop en boş model. ben az önce alttan kaldırıma hafif vurup yamulttuğum marşpiyel kısmına diğer puntolarda olan ve pop modelinde olmayan güzel marşpiyelden, ve yine sadece pop modelinde olmayan bagaj kapağının üstündeki hafif çıkıntılı spoilerden taktırmak istiyorum. garanti dışı kalır mı? bunun da başka bi yolu yok mu? ayrıca fiyatları nedir?

3) 175/65 R15 dunlop lastiklerden memnun değilim. en kısa sürede 185/55 R16 lastik ve kaliteli çok kollu bir jant almayı düşünüyorum. bunlardan da önerebileceğiniz bir şey var mıdır? jant ebatı veya jant değiştirince garanti dışı kalmaz herhalde? kalırsa oturup ağlarım zaten.. araba değil 1. derece sit alanı. iğne takamıyorsun.

Ziyaretçi78
26/03/2014, 00:35
Hoşgeldiniz keyifli ve aktif forumlar dilerim.

Pro Üzerinden Note II ile Gönderildi.H.KURU Saygılarımla

Arrest
26/03/2014, 01:07
teşekkür ederim. bazı sorularım var ama nereye yazacağımı bilmiyorum. siz beni yönlendirebilirseniz iyi olur.

1) arabaya güzel bir müzik sistemi taktırmak istiyorum, ama garanti dışı kalır diyorlar. bunun başka bi yolu yok mu?

2) malum punto pop en boş model. ben az önce alttan kaldırıma hafif vurup yamulttuğum marşpiyel kısmına diğer puntolarda olan ve pop modelinde olmayan güzel marşpiyelden, ve yine sadece pop modelinde olmayan bagaj kapağının üstündeki hafif çıkıntılı spoilerden taktırmak istiyorum. garanti dışı kalır mı? bunun da başka bi yolu yok mu? ayrıca fiyatları nedir?

3) 175/65 R15 dunlop lastiklerden memnun değilim. en kısa sürede 185/55 R16 lastik ve kaliteli çok kollu bir jant almayı düşünüyorum. bunlardan da önerebileceğiniz bir şey var mıdır? jant ebatı veya jant değiştirince garanti dışı kalmaz herhalde? kalırsa oturup ağlarım zaten.. araba değil 1. derece sit alanı. iğne takamıyorsun.

1. de kalmaması lazım ama aküden güç aldıgı icin elektronik bir arızada bahane olarak gösterilebilir.
2. bu dedikleriniz Kemal Oto Aksesuar Modifiye Tuning (https://www.kemaloto.com) da mevcut forumumuzun sponsorlarından biridir ayrıca. Forumdada nicki femoli dir...
3. Bence 15" jantta devam edin yakıt olarak artabilir ve aracınızda az bir hantallık söz konusu olabilir. 16 janta geçmenizi tavsiye etmem 185/65/15 iyidir.

sergenozmercan
26/03/2014, 12:11
Peki marşpiyel ve spoileri taktırmak garanti dışı bırakır mı? Çünkü en ufak bi delik delmede bile garantiden çıkacağını söylüyorlar. Mesela parçaları alıp birmot serviste taktırma gibi bi imkan var mıdır? Zaten onlar da bazı parçaları satıyorlar bildiğim kadarıyla.

blackeyes
26/03/2014, 14:52
Aramıza hoşgeldiniz.

sergenozmercan
26/03/2014, 20:15
yok mu yardımcı olacak birileri?

Ziyaretçi78
26/03/2014, 22:46
Normalde garanti dışı kalmıyor bilginiz olsun ben öyle bir şey duymadım.;)
Ve zaten hiç bir delik acılmıyor onlar takılacağı zaman silikon ile takılıyor onu kim sòylediyse yalan söylemiş bence.

Pro Üzerinden Note II ile Gönderildi.H.KURU Saygılarımla

Arrest
27/03/2014, 02:03
marşbiyel spolier falan garanti dışı bırakmaz

Ersal
28/03/2014, 17:07
Hosgeldiniz