Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Aman diyorum gece radarlarına dikkat!

ozmermer
01/10/2007, 21:48
Geçen gece 146 km (222 ytl) ile radara girdim ama saat 21.50'de, ee tabii renault lagunada 138 ile girmiş :) konu ve sonuç anlaşılıyor heralde, çok damarıma bastı arabam yeni memnunumda gaza geldim. Gecede olsa gunduzde olsa gaza gelmeyin arkadaşlar yol otoban gibi ama sonuçta hız sınırı var ramazan falanda dinlemiyorlar evlat acısı gibi..:busted_b:

tempesty
01/10/2007, 22:39
Aslında radar aletleri gece vakti çalışmıyor diye biliyordum ama şaşırdım şimdi walla hiç gece radarına denk gelmedim şimdiye kadar...geçmiş olsun

baycep
01/10/2007, 22:52
Aslında radar aletleri gece vakti çalışmıyor diye biliyordum ama şaşırdım şimdi walla hiç gece radarına denk gelmedim şimdiye kadar...geçmiş olsun

gece radarı ayrı oluyormuş, herşehirde yokmuş ,trafik polisi bir arkadaşım söyledi...

erdiyilmaz
01/10/2007, 22:58
hocam antaLya'nın neresinde girdiniz radara?
şehir merkezinde pek hız yapıLacak yer yok da.

jeoenis
01/10/2007, 22:59
gece radarı ayrı oluyormuş, herşehirde yokmuş ,trafik polisi bir arkadaşım söyledi...

evet bende bir kez gördüm eskişehir yolunda iyi yapıyorlar hıza ne gerek var. Bende sadece 1 kez acaba bizim araba kaç basıyor diye hızlı gittim ondada otobanda bomboş yolda gittim. Hız kötüdür her zaman

microab
01/10/2007, 23:01
Gece Radarı mı :surprise:

thecrow
02/10/2007, 01:20
Gece Kurulan radar ların trafik kazalarına neden olduğu nedeniyle yasaklandığını biliyorum...

Radarla çekilen görüntüleri izledin mi Hemen İnanmasaydın Bence...

Saygılarımla.....

ABNEW
02/10/2007, 01:30
Geçmiş olsun.Ben de gece radarını yeni duydum.Teknolojiyi artık yakalayamıyorum sanırım:)

SteinGP
02/10/2007, 01:40
evet mesela izmirde güzelyalı sahilinde oluyor gece radarı saat 2 de geçerken bile denk geldiğim oluyor özellikle haftasonu geceleri..bir yıldan fazladır izmirde olan bi uygulama bu ama sanırım denk gelmemiş diğer şehirdeki arkadaşlar..

Turq
02/10/2007, 02:02
güzelyalı yeşil toyota corolla. ksk girişi shellin önünde renault 19 gece 2.5 a kadar duruolar. kskliler icin soğukkuyu girişine dogru dvm ederseniz cevirme yok ksk girişinde tersane duragında ceviriolar. Bi kere arka radarı gösterirken baktım 90 la geciorum yanında düz devam ettim bi sorun cıkmadı.

SteinGP
02/10/2007, 04:28
madem öyle yeri gelmişken bildiğim radar yerlerini söyleyeyim :)
gaziemir den konak yönüne giderken tam çevreyolu çıkışında koyu gri siena veya renault 19,çeşme otobanından izmir tarafına giderken gişelerden çıkınca narlıdere ayrımından sonra gri siena,karşıyakayı çeşme otobanına bağlayan çevre yolunda,çeşme istikametine giderken limontepe üstgeçitinin altında bordo corolla,ayrıca çevreyolunda polis aracı olarak gezen hareketli radar,güzelyalı sahil yolunda konak yönüne giderken küçükyalı çıkışından sonraki otobüs durağını geçtikten sonraki sağ virajın köşesinde bordo corolla veya yeşil accent,yine sahilyolunda konak istikametinden inciraltına giderken göztepe köprüsüne gelmeden kaldırımda bekleyen yine bordo corolla veya yeşik accent nadiren de koyu gri siena,manisadan izmir istikametine gelirken(her gün gittiğim yoldur:))orman petrole gelmeden asfalt şantiyesinden sonraki düzlükte polis aracı olarak renault 19..epey bi radar saydım sanırım :)

ozmermer
02/10/2007, 10:12
Antalya-Alanya yolunda iki adet oluyormuş birisi manavgata 7 km kala benim cezada öle yazıyor. Biride Manavgatla Alanya arasında heralde.

fatihhhh
02/10/2007, 10:25
olmasa iyi olurmuş, olmuş daha iyi olmuş.
herkese geçmiş olsun,
hız kötü dür, kaza yapmasanızda ceza yersiniz, bi şekilde zararı dokunur.
öteki zararlarından allah korusun.

toful
02/10/2007, 10:40
antalya burdur yolu çıkışında kepez üstümü deniyor ne.keptur tesislerini geçince gece bende yakalandım.haşırdattılar.üstelik sabah 5 zifiri karanlık.yol boş kepezi çıkınca 1 km bile gidemeden enselendik.halbuki çubuk beline kadar yol boş ve düz ve rampasızdı.insan yolun sonuna falan koyar.

ozmermer
02/10/2007, 11:02
Arkadaşlar hız eleştirileri olacağını biliyordum araç falan yeni olunca gaza geldik işte ama ilk radar cezam (ve de son olacak) arac benı 95 de uyarıyor normalde. Herkese kazasız belasız sürüşler.

goldumut
02/10/2007, 12:48
antya-kemer yolundada var bıldıgım kadarıyla alper.topcam cıvarlarında dıkkat etmek lazım..gunduzu zaten solemek ıstemıyorum bılıyorsun kesın oluyor her gun.

borisc
02/10/2007, 14:38
oncelikle gecmiş olsun. uzun yol tercihimi genelde gece kullanıyorum. bunun sebebi sadece radar. bi kac kişiden daha duymustum ama hıc basıma gelmedi. tekrar gecmiş olsun..

Er-NnN
02/10/2007, 15:22
izmirde baya radar varmış yaw ne diyim size de geçmiş olsun... :)

ugurozer
03/10/2007, 00:02
yaw arkadaslar bu yaptiginizin suc ve yarar degilde zarar oldugunun farkinda misiniz? radar yerleri ve kesfettiginiz radarlar size kalsin baskalarinin canlari yanmasin lutfen.

ugurozer
03/10/2007, 01:08
Evet öyle.
Hatta selektörle Dikkat Radar Var işareti vermekte suç aynı zamanda...

Kazasız, Cezasız ve belasız günler....

Kesinlikle haklısınız.

biloGP
03/10/2007, 01:19
geçmiş olsun.. kaza bela olmasında..

borisc
03/10/2007, 01:24
Evet öyle.
Hatta selektörle Dikkat Radar Var işareti vermekte suç aynı zamanda...

Kazasız, Cezasız ve belasız günler....

bu dediğiniz olay son 2senedir epey azaldı. bencede azalması gerekir. he onceki mesajımda gece yola cıkmamın tek sebebi radar yuzunden demiştim. şimdi ne bu celiski denicek.. bodrumdan kusadasına giderken kamyonu sollamam gerekti.tam sollarken 102 km yle radara yakalandım.tabi bazı seyleri polise anlatamıyoruz.cezayı yemistim. o olaydan sonra gece yola cıkmayı tercih ediyorum..saygılar..

SteinGP
03/10/2007, 01:37
tabii olayın bir de o boyutu var..haklısınız arkadaşlar özür dilerim..

ABNEW
03/10/2007, 15:49
Selektör yaparak karşı tarafın hızını düşürmesini sağlayıp olası kaza ihtimalini de düşürmüş oluyoruz ama:) Bu da olayın başka bir yüzü:)

eakbas
03/10/2007, 15:55
gece radarına bende yakalandım hemde 2 defa ankara-eskişehir arasında bundan 1,5-2 yıl önceydi