Orijinalini görmek için tıklayınız : Satılık 2009 T-jet Sport > Siyah > Lpg li > 3 Kapı
Fiat Punto Grande
1.4 T-jet Sport
2008 Model
25.500 TL
Siyah renk
https://image5.sahibinden.com/photos/39/93/49/big_153399349yp8.jpg
-https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-turbo-kit-lpg-li-gp-t-jet-sport-153399349/detay/
Eyvallah eray kardesimizin arabasi...
Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "
Ziyaretçi78
04/04/2014, 02:18
Hayîrdır bi zevkle aldığınîz araçlar satılıyor noldu
Pro Üzerinden Note II ile Gönderildi.H.KURU Saygılarımla
çok yakıyo ondan olsa gerek :D
Hayîrdır bi zevkle aldığınîz araçlar satılıyor noldu
beni de gaza getirdin. Araç eray kardeşimizinmiş :)
Benim bildigim Eray bu arabayı satar.Gene Punto ya da Bravo alır.. Hayırlı satışlar olsun :)
LG G2 Cihazımdan aracılığıyla gönderildi.Olası yazım yanlışlarım için özür dilerim.
Hayırlı satışlar.Güzel araçmış.
25 kurus yakiyorum su anda ilk aldigimda 36 42 arasi yakiyodum :D ilk heves basiyoduk habire... Adam satiyor abi askrre gitmeyi dusunuyo sanane yani :D
Ziyaretçi78
04/04/2014, 16:49
25 kurus yakiyorum su anda ilk aldigimda 36 42 arasi yakiyodum :D ilk heves basiyoduk habire... Adam satiyor abi askrre gitmeyi dusunuyo sanane yani :D
Lan sus işte satılsın ahahaha
Jant lastik satarmı sadece :D satarsada fiyat olarak kaça bırakır burdan soruorum :D
Eray satiyo galina tjet jantlarini konusuyum cvp olarak yazarm knuya
Reis bana msj at numaram 0507 135 43 73
Eray satiyo galina tjet jantlarini konusuyum cvp olarak yazarm knuya
Reis bana msj at numaram 0507 135 43 73
lan olm bende senin araba sandım oha dedim :)
ilkergencturk
23/04/2014, 02:01
hayirli satislar.
gençler kırmızıya kaplayacaz bu arabayı, hem de bu hafta sonu eray ayarlıyor şuan :) beklemede kalın :)
gençler kırmızıya kaplayacaz bu arabayı, hem de bu hafta sonu eray ayarlıyor şuan :) beklemede kalın :)
Nası lan? Yahu bi sabit dur be.Hiç haberim yok,diğer odadasın yahu. Pazar mı? Ben de geliyom :D:D
LG-D802 cihazımdan gönderildi
Nası lan? Yahu bi sabit dur be.Hiç haberim yok,diğer odadasın yahu. Pazar mı? Ben de geliyom :D:D
gel gel adam lazım.
Xperia L cihazımdan ile gönderdim.Olası yazım hatalarım için Özür Dilerim.
Ziyaretçi78
24/04/2014, 11:23
Hangi pazar lan ikizler
H.KURU Saygılarımla
Hangi pazar lan ikizler
H.KURU Saygılarımla
Bu haftasonu abi
byadrenalin
02/05/2014, 23:28
Valla araç kırmızı olursa talip olabilirim arabaya :) Bir kez daha şansımı denemek istiyorum Punto da :p :D
Valla araç kırmızı olursa talip olabilirim arabaya :) Bir kez daha şansımı denemek istiyorum Punto da :p :D
abi inşallah dertsiz araba alırsın uygun bütçeyle.Yoksa çok çekiyorsun fiata sövüyorsun ya :D
Xperia L cihazımdan ile gönderdim.Olası yazım hatalarım için Özür Dilerim.
Ba ba ba,birileri dediğime geliyor.. :w00t2000:
kardeşim bu 2. puntom benim. biri sıfırdı hiç sorun yaşamadım ( 1 kez garantiden göğsü değişti aracın ) Allah neyi nasip ederse o oluyor kısmetten ötesi yok. bu aracımında city'si değişecek 2008 model bu tjetimde.
Gercekten yüksekm odel düşük km cok önemli marka model ne olursa olsn
byadrenalin
03/05/2014, 19:42
Ba ba ba,birileri dediğime geliyor.. :w00t2000:
Bir aydır pür dikkat araştırıyorum. Punto nun segmentinde ciddi anlamda alternatifi yok. İbiza var. Tipi güzel ve donanımlı olarak. Hatta Punto dan + yönü olarak beygiri var. 77 hp lik Punto için bahsediyorum. Ama ön konsol ve göğüs çok kötü. Malzeme kalitesi baktığın zaman kendini acaip belli ediyor. O yüzden tekrar Puntoya yönelmeye başladım ama kesin değil :) Korkuyorum Fiattan.
kardeşim bu 2. puntom benim. biri sıfırdı hiç sorun yaşamadım ( 1 kez garantiden göğsü değişti aracın ) Allah neyi nasip ederse o oluyor kısmetten ötesi yok. bu aracımında city'si değişecek 2008 model bu tjetimde.
Gercekten yüksekm odel düşük km cok önemli marka model ne olursa olsn
Haklı olabilirsin ama yine de insan çekiniyor işte :) sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş diye bir atasözü var :)
Bir aydır pür dikkat araştırıyorum. Punto nun segmentinde ciddi anlamda alternatifi yok. İbiza var. Tipi güzel ve donanımlı olarak. Hatta Punto dan + yönü olarak beygiri var. 77 hp lik Punto için bahsediyorum. Ama ön konsol ve göğüs çok kötü. Malzeme kalitesi baktığın zaman kendini acaip belli ediyor. O yüzden tekrar Puntoya yönelmeye başladım ama kesin değil :) Korkuyorum Fiattan.
Haklı olabilirsin ama yine de insan çekiniyor işte :) sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş diye bir atasözü var :)
Dinimizde 3 e kadar yolu var caizdir
byadrenalin
03/05/2014, 19:53
Dinimizde 3 e kadar yolu var caizdir
haha :D Bir tane daha alıp ona da 5 bin masraf yaparsam arabayı yakarım :D
haha :D Bir tane daha alıp ona da 5 bin masraf yaparsam arabayı yakarım :D
vallaha inşalllah düzgün bitane denk gelir de, yIkarsın sadece :D
byadrenalin
03/05/2014, 20:07
vallaha inşalllah düzgün bitane denk gelir de, yIkarsın sadece :D
Bakalım. Kısmet. Her an Alfa Romeo da alabilirim :) Araştırmaya devam :)
Öyle deme kardeşim. Bak ben tjeti alalı 2 ay oldu biliyosun. Baskı balatasını değiştireceğim aldıgındada biliyordum bu sorunu. Bindiğine say ama 5000 biraz fazla
Öyle deme kardeşim. Bak ben tjeti alalı 2 ay oldu biliyosun. Baskı balatasını değiştireceğim aldıgındada biliyordum bu sorunu. Bindiğine say ama 5000 biraz fazla
Kesinlikle. Cagatay abininki baya sorunluydu. Hak veriyorum ona. Ama bir sans vermeye deger. Duzgun oldu mu omurluk araba cunku. Ufak kusurlar her arabada var.
byadrenalin
04/05/2014, 00:32
800 tl ağır bakıma harcadım. 2000 tl beyin ve ecu bozuldu ona gitti. Şanzuma dişlileri ve gaz enjektörüne toplamda işçilik dahil 500 tl gitmişti. Bunlar şimdilik hatırladıklarım bir de ekstra ıvır zıvır şeyler çıktığı da oldu tabi :D Lanetli araba :D
Sende pek sanssizmissin kimin ahini aldin olm ya
byadrenalin
04/05/2014, 14:20
Sende pek sanssizmissin kimin ahini aldin olm ya
Kardeşim hiç sorma. Arabaya tam 5 kere kapının önünde park halinde vurdular. 4 kere de ben üstündeyken trafikte vurdular. Tam 9 hafta aralıksız 9 kaza oldu. Ama hep ufak tefek. Tampon kenarı çamurluk ucu falan. Ama arabayı ilk aldığım 3 ay da hiç sorunu yoktu. Kasım da almıştım. Kar da kışta okula falan gittim geldim. 3 ay sıkıntısız bindim. Sonra başladı hepsi :D
Kardeşim hiç sorma. Arabaya tam 5 kere kapının önünde park halinde vurdular. 4 kere de ben üstündeyken trafikte vurdular. Tam 9 hafta aralıksız 9 kaza oldu. Ama hep ufak tefek. Tampon kenarı çamurluk ucu falan. Ama arabayı ilk aldığım 3 ay da hiç sorunu yoktu. Kasım da almıştım. Kar da kışta okula falan gittim geldim. 3 ay sıkıntısız bindim. Sonra başladı hepsi :D
hacı sen büyük ah almışsın lan. ya cenabet araba kullanıyon yada birinin ahını almışın muhahahaha bence 2. seçenek daha yakın :D pis çapulcu seni :D
byadrenalin
04/05/2014, 15:15
hacı sen büyük ah almışsın lan. ya cenabet araba kullanıyon yada birinin ahını almışın muhahahaha bence 2. seçenek daha yakın :D pis çapulcu seni :D
hahaha :D Hiç bilmiyorum vallahi. Babamın Dobloyla terör estiriyorum hiç bir şey olmuyordu. Benimkinin direksiyonuna oturduğum an bir şey çıkıyordu :D Sattım kurtuldum :D
hahaha :D Hiç bilmiyorum vallahi. Babamın Dobloyla terör estiriyorum hiç bir şey olmuyordu. Benimkinin direksiyonuna oturduğum an bir şey çıkıyordu :D Sattım kurtuldum :D
Seni bi hocaya şıha götürekte okuyup üflesin çağatayım ya :D
byadrenalin
04/05/2014, 15:51
Seni bi hocaya şıha götürekte okuyup üflesin çağatayım ya :D
Doğru diyorsun :D
gececiyiz35
16/05/2014, 16:29
Arkadaşlar fiyatı aşşağı çekilmiş günceli
Kaca dusmus
gececiyiz35
16/05/2014, 23:53