Orijinalini görmek için tıklayınız : Yine Tırcı dengesizliği !!
Bugün buluşmadan işe döndüğümde abimin whatsaptan göndermiş olduğu bu resmi görünce çok korktum. Allah'ıma şükür ne abimin ne de yengemin burnu bile kanamamış.
Şerefsiz tırcı en sağdan abimi önce geçmiş, orta şeritten devam ediyor, sonra yine en sağa geçerken abimi görmemiş ve arka tamponuna sürterek aracı ters çevirip önüne almış, bu şekilde 50-60 mt sürüklemiş abimi. Tırcı kör noktaya geldiğini söylüyor ama e aklın yokmu ? Ben bi araç solladım nere gitti bu araç diye daha dikkatli geçiş yapmaz mı!! Sonuç bu arkadaşlar. Tır doluymuş, Colt'un burda sağlamlığı olası bir sıkıntıyı önledi diyebilirim.
https://i.hizliresim.com/eW5RqN.jpg
geçmiş olsun. Asıl böyle hata yapanların ehliyetlerini alsınlar 6 ay 1 sene.
Gecmis olsun abiniz iyiyse problem yok. Can herseyden onemlidir
Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "
Geçmiş olsun..Allah daha beterlerinden sakınsın..
Geçmiş olsun şükür kimseye bişey olmamış.
Allah razı olsun arkadaşlar. Bu tırcıların falan yanlarından gitmemek lazım. Çok dikkatli olmalıyız.
E öyle tabii. Kör noktaları yok. Ama ben sizin '' tırcı'' demenize takıldım istemsiz olarak. O insanlar haftanın belki de tüm günleri yollarda oluyor ve ekmek paralarını kazanmaya çalışıyorlar. Babası tırcı olup haftada 1 gören arkadaşım vardı. İşin içinde yorgunluk olabilir,kör nokta unsuru olabilir ama,bu kendisine '''' tanımını yapmamıza izin vermiyor.
Çok geçmiş olsun. Kazaya çok üzüldüm,yara bere olmamasına çok sevindim. Dua ediyorum herkes için.
E öyle tabii. Kör noktaları yok. Ama ben sizin '' tırcı'' demenize takıldım istemsiz olarak. O insanlar haftanın belki de tüm günleri yollarda oluyor ve ekmek paralarını kazanmaya çalışıyorlar. Babası tırcı olup haftada 1 gören arkadaşım vardı. İşin içinde yorgunluk olabilir,kör nokta unsuru olabilir ama,bu kendisine '''' tanımını yapmamıza izin vermiyor.
Çok geçmiş olsun. Kazaya çok üzüldüm,yara bere olmamasına çok sevindim. Dua ediyorum herkes için.
Ekmek parasını kazansın ben adama kazanmasın mı diyorum. O ekmek kazanacak diye yolu babasının malı gibi kullanamaz. Ben kötü bir tabir kullandığımı düşünmüyorum. Tırcı değil mi bu arkadaşım ? Ortada bir dengesizlik, dikkatsizlik varsa buda "tırcının dengesizliği" olmuyor mu ? İyi dileğin için teşekkür ederim.
eros06060
23/03/2014, 03:51
araya girmek gibi olmasında bencede tabirde sorun yok matematik öğretmenine nasıl matematikci deniyorsa tır şöförlerinede tırcı denebilir sanki bana öyle geliyor.
Gecmis olsun , Allah beterinden saklasin .
Butun buyuk araclarin etraa dolasmamak lazim onlar yollari babalarinin tarlalari gibi kullaniyor ve o araclarla normal kurallara uygun bir bicim de gitmiyorlar 90-100 km hizla seyr ederken sag taraan tahminen 120 km hizla gecenleri cok gorduk.
Buyuk gecmis olsun ...
Fırat Tu
metehancihangir
23/03/2014, 13:26
Senin abindede dengesizlik var bence benim babamda tırcı en sağdan orta şeride geçip orta şertitte seyretmek karayolundaki tüm araçların hakkı yeri gelince sol şerittende gidebiliyoruz senin abin gibiler 70 70 orta şeritten giderken sorun yok biz yasal hızımız olan 88 le sol şeritten sollamaya çıkınca mı sorun oluyo ? Ufacık arabayı zaptedememiş abin bence sıkıntı onda ben 20 yaşındayım koca tırla dans ediyorum görmek istersen gel gebzeye beklerim al bak bu da eskiden kalma bi videomuz sol şeridi kullanıyoruz 100 110 gayet güzel gidiyoruz videodaki sesler bana ait kullananda babam olur adam gibi gidince hiç sıkıntı çıkmıyo kardeş
https://www.facebook.com/photo.php?v=10150278301249826&set=vb.724414825&type=3
byadrenalin
23/03/2014, 13:41
Kardeşim çok geçmiş olsun. Konuya ilk girdiğimde fotoyu ilk an senin araba sandım. Yeminle kalbim çarpıntı yaptı. Sonra farkettim. Ama sonuç olarak yine bir yakınının arabasıymış. Üzüldüm açıkcası. Cana gelceğine mala gelsin. Büyük geçmiş olsun.
Bana da bir kamyon çarptıktan sonra ne zaman tır kamyon vs.. görsem uzağından gidiyorum. Kesinilikle yaklaşmıyorum. Altlarındaki demir yığını. Sürerken hiç dikkat etmiyorlar.
Senin abindede dengesizlik var bence benim babamda tırcı en sağdan orta şeride geçip orta şertitte seyretmek karayolundaki tüm araçların hakkı yeri gelince sol şerittende gidebiliyoruz senin abin gibiler 70 70 orta şeritten giderken sorun yok biz yasal hızımız olan 88 le sol şeritten sollamaya çıkınca mı sorun oluyo ? Ufacık arabayı zaptedememiş abin bence sıkıntı onda ben 20 yaşındayım koca tırla dans ediyorum görmek istersen gel gebzeye beklerim al bak bu da eskiden kalma bi videomuz sol şeridi kullanıyoruz 100 110 gayet güzel gidiyoruz videodaki sesler bana ait kullananda babam olur adam gibi gidince hiç sıkıntı çıkmıyo kardeş
Sen araç sürmeyi dans ile karıştırıyorsan trafik kurallarına hakim değilsin. Sizin gibi dansçılar yüzünden insanlar böyle madur oluyor. Sen ne biliyorsun abimin nasıl seyir ettiğini ? En sağda 70 ile gittine nerden kanaat getirdin ? Ordan bakınca o hızda mı gözüküyor. Anladık baban tırcı da ben senin babana laf demedim. Bu mualefetinin nedenini anlayamadım doğrusu. Videonu da izledim. Madem konuşuyorsun solda ne işin var koca kamyonla! Arkandan daha hızlı gelen araç senin keyfinle mi uğraşacak ? Bu bilgisizliği yaşına veriyorum. İyi forumlar.
1-) Sen 20 yaşındaysan ben 5 yaşında ana okula gideyim :) ''Koca tırla dans ediyorum'' lafını 20 yaşındaki hiç kimse kullanmaz,akıl mantık dışı çünkü :)
2-) 20 yaşında olduğunu farz edelim.Sen kendinden 10 yaş büyük birine kardeş diyemezsin. Saygı denen bir şey var..
3-) Senin koyduğun bu video da kamyonun 100'le gittiğine hava atmaktan başka bir şey değil. Doğru bir şey de değil bu. Bak yukarıdaki mesajında 88'le gitmekten bahsetmişsin,kendi sınırınız bu. Al bak 100'le gidiyor tırınız. Tebrik ederim! Çok büyük mezihet! Önünüze çıkacak en ufak bir engelde tırın durma mesafesini biliyorsunuzdur umarım. Allah korusun sizleri.
Ekmek parasını kazansın ben adama kazanmasın mı diyorum. O ekmek kazanacak diye yolu babasının malı gibi kullanamaz. Ben kötü bir tabir kullandığımı düşünmüyorum. Tırcı değil mi bu arkadaşım ? Ortada bir dengesizlik, dikkatsizlik varsa buda "tırcının dengesizliği" olmuyor mu ? İyi dileğin için teşekkür ederim.
Abi ben ''tırcı'' demene hiç bir şey demiyorum.Ortada bir dengesizlik te var kesinlikle.Emin ol sana da hak veriyorum. Ama '''' demeni şahsi kanaatimde doğru bulamadım. Bunu söylemek istedim. Yanlış anlaşılmak istemem beni az çok bilirsin Saldıray abi :)
Saldıray geçmiş olsun kardeşim..
Cenk geçmiş olsun kardeşim..
ne için abi :) Saldıray abinin konusu..
knidos111
23/03/2014, 19:51
araya girmek gibi olmasında bencede tabirde sorun yok matematik öğretmenine nasıl matematikci deniyorsa tır şöförlerinede tırcı denebilir sanki bana öyle geliyor.
hatta beden eğitimi öğretmenine "bedenci" derdik, hala diyolarmı acaba )))
ne için abi :) Saldıray abinin konusu..
nedense ben sen açmışsın gibi gördüm kusura bakma :)düzelttim..
demezler mi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerine de dinci :) öğretmenler de kendi aralarında öyle demeye başladı :D
byadrenalin
23/03/2014, 19:58
1-) Sen 20 yaşındaysan ben 5 yaşında ana okula gideyim :) ''Koca tırla dans ediyorum'' lafını 20 yaşındaki hiç kimse kullanmaz,akıl mantık dışı çünkü :)
2-) 20 yaşında olduğunu farz edelim.Sen kendinden 10 yaş büyük birine kardeş diyemezsin. Saygı denen bir şey var..
3-) Senin koyduğun bu video da kamyonun 100'le gittiğine hava atmaktan başka bir şey değil. Doğru bir şey de değil bu. Bak yukarıdaki mesajında 88'le gitmekten bahsetmişsin,kendi sınırınız bu. Al bak 100'le gidiyor tırınız. Tebrik ederim! Çok büyük mezihet! Önünüze çıkacak en ufak bir engelde tırın durma mesafesini biliyorsunuzdur umarım. Allah korusun sizleri.
Ek olarak E ehliyet yaşının 24 falan olması gerek. Öyle hatırlıyorum. 20 yaşındaki birinin E ehliyeti olamaz. Hem ehliyetsiz kullanıp hem de trafik canavarlığı yaptığı için övünmüş arkadaş. Tırla dans etmek nedir yahu ? Sen tırsın tır. En sağ şeritten gitmek zorundasın. Ve hız sınırını aşamazsın. Trafikteki diğer araçlar patates çuvalı değil. İçinde insan var !
eros06060
23/03/2014, 20:06
ahahaha beden eğitimi antrenörlük okuyanlar çok muzdarip bu konuda daha geçen bir arkadaşa bedencisin la işte diyince çok kızdı halbuki ona da aynı şeyi söyledim sen matematik öğretmenine matematikçi deyince sorun yoktu sustu kaldı tabi :D
Birkan61
23/03/2014, 20:22
Sercan abinin arabasımı bu? Çok geçmiş olsun..
Bu ne saçma hayat? bu ne saçma yaşam tarzı? bu ne b k emi ya ?
Geçmiş olsun, kimseye birşey olmamış çok şükür.
GT-I9300 cihazımdan gönderildi
Sercan abinin arabasımı bu? Çok geçmiş olsun..
Evet dostum . Sağolasın. Sen tanıyor musun abimi :)
metehancihangir
23/03/2014, 23:48
1.si ben dans ediyorum diyorum iş olarak tır şöförlüğü yapıyorum demiyorum dans etmekten kastımda insan gibi şeritler değiştirmek 8.sınıfta başladım tır kullanmaya lise son a kadar boş alanlarda yada fabrika içlerinde hollere girdim kantarlara arabayı ben soktum üniversite 2.sınıfta ilk kez akan trafiğe çıktım ayda 1 2 sefer çayırova-gebze arası babamla beraber sefer atıyorum
2.si benim babamda tırcı konuya " tırcı" diye başlayan birisine saygının s sini göstermem
3.retarder denilen fren sistemini araştır gel ondan sonra bana durma payından bahset biz retarderi çekince 6 kademe koca tır çivi gibi asfalta çakılır
eros06060
23/03/2014, 23:50
2.si benim babamda tırcı konuya " tırcı" diye başlayan birisine saygının s sini göstermem
aga kendin diyorsun başkası da desin nolcak :S
metehancihangir
23/03/2014, 23:53
Ek olarak E ehliyet yaşının 24 falan olması gerek. Öyle hatırlıyorum. 20 yaşındaki birinin E ehliyeti olamaz. Hem ehliyetsiz kullanıp hem de trafik canavarlığı yaptığı için övünmüş arkadaş. Tırla dans etmek nedir yahu ? Sen tırsın tır. En sağ şeritten gitmek zorundasın. Ve hız sınırını aşamazsın. Trafikteki diğer araçlar patates çuvalı değil. İçinde insan var !
En sağ şeritten gitmek zorundamıyım :D ahahah güldürme beni gözünü seviyim ağır vasıtalar sağdan gidicekse binek araçlarda sağ şeride girmesin o zaman.He bu arada 24 değiş e ehliyet için gerekli yaş 22.Beni 1 kere tır kullanırken gör ondan sonra bana trafik canavarısın de sağ şerite geçiceğim zaman mutlaka korna çalarak sağımda birisi varsa ikaz ederim eğer sağda birisi olursa zaten direk o da korna çalıyo o çıkana kadar sağa geçmiyorum
:):) yahu hiç sorma. Tır soförüne tırcı diye seslenilir halk arasında. Nasıl matematik hocasına matematikçi, matçı, fenci vs. dendiği gibi. Tırcılığı kötü lanse eden sensin.
metehancihangir
23/03/2014, 23:53
tırcı diyorum ben "" yok başında yalın olarak tırcı
eros06060
23/03/2014, 23:57
ah be kardeşim ne gerek var halkın hep kullandığı tabirler yüzünden kapışmaya ne gerek var sende herkes gibi biliyorsun o mesleğin adı çıktığını dikkatsiz herifler yüzünden nasıl taksici ve dolmuşcularında kötü bir itibarı olduğu gibi tırcılarında gözümüzde bir kaza heran gelebilir algısı var bunu şahsi olarak algılaman yanlış ama yinede bu kadar korumaya gerek yok resimdeki adam bariz dünyanın her yerinde hatalı görmedim diye bir şey yok görmüyorsan eğer bırakıcaksın ehliyetini mesleğini diceksin ki ben başkalarının hayatını riske atıyorum ve mesleği tır şöförlüğünü bırakıyorum. benden bu kadar saygılar .
byadrenalin
24/03/2014, 00:09
En sağ şeritten gitmek zorundamıyım :D ahahah güldürme beni gözünü seviyim ağır vasıtalar sağdan gidicekse binek araçlarda sağ şeride girmesin o zaman.He bu arada 24 değiş e ehliyet için gerekli yaş 22.Beni 1 kere tır kullanırken gör ondan sonra bana trafik canavarısın de sağ şerite geçiceğim zaman mutlaka korna çalarak sağımda birisi varsa ikaz ederim eğer sağda birisi olursa zaten direk o da korna çalıyo o çıkana kadar sağa geçmiyorum
Trafik kuralları bunu söylüyor. Ağır vasıtalar sağ şeridi kullanmak zorunda. Sadece sollama yaparken orta şeride geçer sollamayı yapar sonra tekrar sağa geçer. Bilmiyorsan aç oku. E ehliyet yaşı 24 değil 22 ise bile senin yine yaşın ehliyete yetmiyor. Ehliyetsiz çıkıp tır kullanmakta seni halk arasında denilen trafik canavarı yapıyor. Binek araçlar sağ şeride girmesin diye de bir trafik kuralı yok. Ama 40-50 nin altında gidemez diye bir kural var. Sen sağ şeride geçerken ya da sollama yaparken bu dediklerini yapıyor olabilirsin. Ama tır kullanan şöförlerin %98 'i bunu yapmıyor. Altlarındaki arabanın demir yığının olmasının verdiği güvenle tabiri caizse ayı gibi hayvan gibi araba kullanıyorlar. Sen böyle kullanmıyorsan neden konudaki yazılanları üstüne alındın ? Adama sormazlar mı yaran mı varda gocundun diye ? Yazılanları kişisel algılama. Genel yazılmış şeyler bunlar.
Taksiciler dolmuşcular da hiç sevilmez. Ama trafikte şehit ailelerine ücretsizdir diye camında yazı yazan taksicilerde görüyoruz. Kurallara uyan taksicilerde var. Ama yine %90 'ını kuralları ve insan hayatın hiçe sayarak araba kullanıyorlar. Dün bindiğim dolmuşta beş dakika ayakta sabit duramadım mesela...
metehancihangir
24/03/2014, 00:16
Trafik kuralları bunu söylüyor. Ağır vasıtalar sağ şeridi kullanmak zorunda. Sadece sollama yaparken orta şeride geçer sollamayı yapar sonra tekrar sağa geçer. Bilmiyorsan aç oku. E ehliyet yaşı 24 değil 22 ise bile senin yine yaşın ehliyete yetmiyor. Ehliyetsiz çıkıp tır kullanmakta seni halk arasında denilen trafik canavarı yapıyor. Binek araçlar sağ şeride girmesin diye de bir trafik kuralı yok. Ama 40-50 nin altında gidemez diye bir kural var. Sen sağ şeride geçerken ya da sollama yaparken bu dediklerini yapıyor olabilirsin. Ama tır kullanan şöförlerin %98 'i bunu yapmıyor. Altlarındaki arabanın demir yığının olmasının verdiği güvenle tabiri caizse ayı gibi hayvan gibi araba kullanıyorlar. Sen böyle kullanmıyorsan neden konudaki yazılanları üstüne alındın ? Adama sormazlar mı yaran mı varda gocundun diye ? Yazılanları kişisel algılama. Genel yazılmış şeyler bunlar.
Taksiciler dolmuşcular da hiç sevilmez. Ama trafikte şehit ailelerine ücretsizdir diye camında yazı yazan taksicilerde görüyoruz. Kurallara uyan taksicilerde var. Ama yine %90 'ını kuralları ve insan hayatın hiçe sayarak araba kullanıyorlar. Dün bindiğim dolmuşta beş dakika ayakta sabit duramadım mesela...
Valla trafik kuralları hakkında yeterli bilgim var b sınıfı ehliyetimde var Allaha şükür büyük küçük aracı adam akıllı kullanabiliyorum yaş tutunca e yi de alıcam src leride ticari taşıt kullanma belgesinide psikotekniğide bundan önceki attığım yorumu oku ordaki resmi incele konuda anlatılan kazayı oku eğer tırcı haksızsa beni banlasın yönetimden birisi eğer haklıysa tüm konuyu editlesin ordaki şerefsi* kelimesini silsinler bidahada böyle saçma sapan ithamlarda bulunanları cezalandırsınlar
byadrenalin
24/03/2014, 00:21
Valla trafik kuralları hakkında yeterli bilgim var b sınıfı ehliyetimde var Allaha şükür büyük küçük aracı adam akıllı kullanabiliyorum yaş tutunca e yi de alıcam src leride ticari taşıt kullanma belgesinide psikotekniğide bundan önceki attığım yorumu oku ordaki resmi incele konuda anlatılan kazayı oku eğer tırcı haksızsa beni banlasın yönetimden birisi eğer haklıysa tüm konuyu editlesin ordaki şerefsi* kelimesini silsinler bidahada böyle saçma sapan ithamlarda bulunanları cezalandırsınlar
Yahu kazayı baban yapmış gibi ne celallendin kardeşim ? Buna benzer bir kaza bende yaşadım. Akıllı tır şöförü yolun solunda ben ise sağındaydım. Durduğunu gördüm. Sağda park halinde araç vardı. Onun yanından tam geçiyordum hatta tırı baya bir geçtim. Tır bir anda hareketlendi sağ arka kapımdan bir başladı beni almaya sol ön çamurluğuma kadar ezdi. Tıra göre kör nokta da kaldım. Peki tırın sol şeritte ne işi vardı ?
Burda kimse senin babanı vs. suçlamadı. Atarlanma hiç boşuna. Arkadaşım canı yandığı için böyle bir konu açarak bizimle paylaşmış. Şahsen ben nerde bir kamyon tır görsem en az aramda 2 araç mesafe bırakarak gidiyorum. Ya hemen sollayıp önüne geçiyorum ya da arkasından en az 2 araç mesafesinde seyir ediyorum. Dediğim gibi bir çoğu aşırı dengesiz kullanıyor.
Aynı kazayı donanımhaberde de gördümde orda cezalıydım yazamadım.
Tırların ön tarafları gerçektende ölü nokta çoğu kazada zaten tır aracı önüne alıp götürüyor.
Ki zaten şöförler artık okadar saat kullandıkları için ütteki aynaya bakmıyoladır nasılsa gidiyor diye bakmıyodurda
metehancihangir
24/03/2014, 00:25
Yahu kazayı baban yapmış gibi ne celallendin kardeşim ? Buna benzer bir kaza bende yaşadım. Akıllı tır şöförü yolun solunda ben ise sağındaydım. Durduğunu gördüm. Sağda park halinde araç vardı. Onun yanından tam geçiyordum hatta tırı baya bir geçtim. Tır bir anda hareketlendi sağ arka kapımdan bir başladı beni almaya sol ön çamurluğuma kadar ezdi. Tıra göre kör nokta da kaldım. Peki tırın sol şeritte ne işi vardı ?
Burda kimse senin babanı vs. suçlamadı. Atarlanma hiç boşuna. Arkadaşım canı yandığı için böyle bir konu açarak bizimle paylaşmış. Şahsen ben nerde bir kamyon tır görsem en az aramda 2 araç mesafe bırakarak gidiyorum. Ya hemen sollayıp önüne geçiyorum ya da arkasından en az 2 araç mesafesinde seyir ediyorum. Dediğim gibi bir çoğu aşırı dengesiz kullanıyor.
ya abi sana geçmiş olsunda onu bunu boşver anlatılana bak resme bak kim haklı kim haksız onu söyle bugün bu tırcı kaza yapar yarın benim babam yaparki Allah hepimizi kazadan beladan uzak tutsun.Olan olaya artık çözüm yoktur herkes biliyor bunu ama adamı yalan yanlış şuçlayıp hakaret etmek nedir.Gebzede 1 tane punto var adam içinde alkol alarak göstere göstere geziyo bitanede benim mahallemde var tek kapı kaldırıma park edip duruyor noldu 2 etti ben şimdi puntocular böyle böyle yapıyo desem sen celallenmiycekmisin ?
byadrenalin
24/03/2014, 00:34
ya abi sana geçmiş olsunda onu bunu boşver anlatılana bak resme bak kim haklı kim haksız onu söyle bugün bu tırcı kaza yapar yarın benim babam yaparki Allah hepimizi kazadan beladan uzak tutsun.Olan olaya artık çözüm yoktur herkes biliyor bunu ama adamı yalan yanlış şuçlayıp hakaret etmek nedir.Gebzede 1 tane punto var adam içinde alkol alarak göstere göstere geziyo bitanede benim mahallemde var tek kapı kaldırıma park edip duruyor noldu 2 etti ben şimdi puntocular böyle böyle yapıyo desem sen celallenmiycekmisin ?
Bak kardeşim fotoğraf her zaman doğruyu yansıtmaz. Benim kazamda da fotoğrafta sol lastiğim şeridin tam üstünde olduğundan dolayı ben haksız bulundum. Aslında suç tamamen sağ tarafa park eden ve sol şeritte olan kamyoncudaydı. Her neyse geldi geçti o ayrı.
Tabiki celallenmeyeceğim. Burda biz marka tartışması yapmıyoruz. Genel bir tır tartışması. Mesela şöyle desen olur. " Bütün Hatchback araç kullanıcıları alkollü kullanıyor " vs. Ama gel gelelim tır dedim mi ülkenin her yerinde ufak araç kullanıcıları tarafından bir korku bir çekinge var. Bizim burda yakın bir yerde taş ocakları var. Babamla her sabah işe giderken mecbur kamyon çıkış yolunun önünden geçiyoruz. Ana yola öyle bir dalıyorlarki önlerine ne çıksa alıp götürecek şekilde. Bir gün dikkat etmeyip gözden kaçırsak gelen kamyon çiğner bizi. Bunun gibi bir sürü örneği olan arkadaş vardır. Emin ol. Bunu kişisel algılama yani.
Yahu arkadaşım. Senin tır ile trafiğe çıkman yasalara aykırı. Hala burada bize neyin doğru neyin yanlış olduğunu öğretmeye çalışıyorsun. Konuşmaların yaşını kesinlikle yansıtmıyor. Lütfen polemiğe girmeyelim.
metehancihangir
24/03/2014, 01:14
Yahu arkadaşım. Senin tır ile trafiğe çıkman yasalara aykırı. Hala burada bize neyin doğru neyin yanlış olduğunu öğretmeye çalışıyorsun. Konuşmaların yaşını kesinlikle yansıtmıyor. Lütfen polemiğe girmeyelim.
Yav he he
Birkan61
24/03/2014, 21:11
Evet dostum . Sağolasın. Sen tanıyor musun abimi :)
Yüz yüze tanışmak nasip olmadı, yıllar önce dh forumundan tanışmıştık onunla. Maçkalıyım bende :)
Yanılmıyorsam unkapanı tarafında çalışıyordu o zamanlar.
Diğer forumda Trabzon ve Trabzonspor ile ilgili konularda her daim beraber saldırırdık :D
Hatırlar mı beni bilmem, zamanında epey muhabbet ederdik :) Çok slm söyleyin kendisine geçmiş olsun dileklerimi..
Yüz yüze tanışmak nasip olmadı, yıllar önce dh forumundan tanışmıştık onunla. Maçkalıyım bende :)
Yanılmıyorsam unkapanı tarafında çalışıyordu o zamanlar.
Diğer forumda Trabzon ve Trabzonspor ile ilgili konularda her daim beraber saldırırdık :D
Hatırlar mı beni bilmem, zamanında epey muhabbet ederdik :) Çok slm söyleyin kendisine geçmiş olsun dileklerimi..
Selamını iletirim. Şuan Çağlayan adliyesinde çalışıyor :)
Sağolun arkadaşlar. Expertiz %100 tırı suçlu buldu
Sağolun arkadaşlar. Expertiz %100 tırı suçlu buldu
Aklın yolu bir. Geçmişler olsun...
LG G2 Cihazımdan aracılığıyla gönderildi.Olası yazım yanlışlarım için özür dilerim.