Orijinalini görmek için tıklayınız : Boşbakan yaptı yapacağını!
byadrenalin
21/03/2014, 02:37
Evet arkadaslar an itibariyle twitter 'a erisim engellendi. Artik ben bu hukumete diyecek soz bulamiyorum... Böyle bir diktatörluk olmaz. Bugun Atatürk 'e diktator diyenler dikdatorlugun kralini yapiyorlar. Koyun secmenler farkinda degil. Allah sonumuzu hayir etsin...
Kaç tane twit in var lan :D jkasdhjkqqwd :D
Bunun adı diktatörlüktür. Kaldı ki kendileri dns değişip kullanmakta.
byadrenalin
21/03/2014, 02:41
Kaç tane twit in var lan :D jkasdhjkqqwd :D
Bunun adı diktatörlüktür. Kaldı ki kendileri dns değişip kullanmakta.
9.000 kusur vardi kanka :) dedimya diyecek soz bulamiyorum. Ulkenin icine etti adam yahu.
bu ne yaaa niye kapattı !!!
Küçük bir bilgi notu: cepten giriş için hotspot vpn uygulaması indirin pc den giriş için dns ayarlarını değiştirin :)
DNS bir süre sonra işe yaramayacak arkadaşlar. Google Chrome tarayıcı kullanıyorsanız eğer ZenMate eklentisini aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. Reklamsız ve sınırsız. Ayrıca Twitter'dan #TwitterisblockedinTurkey ve #TurkeyBlockedTwitter hashtagleri ile Dünya çapında 1. sıradayız. Bunu gören VPN sağlayıcısı TunnelBear,yakın zamanda Türkiye için kotalarını kaldıracağını duyurmuş. Yani şimdiden ses getirdi bu sansür.. Resmen özgürlük ihlali..
Eklenti aşağıda şu an kullanıyorum.
Zenmate Eklentisi (https://chrome.google.com/webstore/detail/zenmate-for-google-chrome/fdcgdnkidjaadafnichfpabhfomcebme)
https://i.hizliresim.com/w1qOJD.jpg (https://hizliresim.com/w1qOJD)
Çizenin ellerine sağlık :)
28630
Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "
Az kaldi bekle az kaldi karaktersiz senin idam videonuda twitirda paylasirlar insallah
hotspot sheld kullanın arkadaslar cepte ve pc de reklam ıcerebılır ve bu rahatsız eder ama 90 sn sonra bıtıyor.Dns degıstırmek mantıklı degıl ıkı gun sonra onuda kesfederler ve ayrıca yazdıklarınıa dıkat edın TCK 125 ıcermesın basınız derde gırer.
Ikıncı hatırlatma Vpn kullanırsanız gırdıgını ulke bellı olmayacagından takıp edılme rıskınız veya bulunma rıskınız dusuk ama dns ten kayıt altına alındıgı ıcın kım ne yadı nereye gırdı bulunur.
Tatlı canınızı sandıkta tepkınızı verın verelım.
Melık tweterde odamı dns degıstırdı acama ....
Cenk ve Sato sıze tavsıyem kaldırın su resımlerı Çagatay sende kardesım baslıgını degıstır .
Kendımı sansurcu gıbı hıssettım vallahı arkadaslar TCK 125 le karsılasınca temkınlı oluyor boyle
Ya söylemeden edemeyeceğim. Twitter'da öyle bir goygoy yapılıyor ki. Kaç yıldır Twitter kullanıyorum. Hiç bu kadar eğlenmemiştim. Öyle böyle değil capsler bommba gibi. Hala gülüyorum :)
https://pbs.twimg.com/media/BjNfCNxIYAEWQvH.jpg:large
hotspot sheld kullanın arkadaslar cepte ve pc de reklam ıcerebılır ve bu rahatsız eder ama 90 sn sonra bıtıyor.Dns degıstırmek mantıklı degıl ıkı gun sonra onuda kesfederler ve ayrıca yazdıklarınıa dıkat edın TCK 125 ıcermesın basınız derde gırer.
Ikıncı hatırlatma Vpn kullanırsanız gırdıgını ulke bellı olmayacagından takıp edılme rıskınız veya bulunma rıskınız dusuk ama dns ten kayıt altına alındıgı ıcın kım ne yadı nereye gırdı bulunur.
Tatlı canınızı sandıkta tepkınızı verın verelım.
Sokağa çıkılmayacak zaten. Bunun haberi yayıldı.
Hotspot'taki reklam beni acayip rahatsız ediyor ya. Bilgisayadan ZenMate,telefondan da hideme kullanıyorum. Bu arada,VPN ile bulmaları mümkün değil pek. Kullananlar rahatça gezinebilir.
Flood oluyor kusura bakmayın ama ;
ağlanacak hale gülüyoruz gerçekten... Bir ülkenin başbakanı,insanların özgürlüğüne müdahale ediyor. üstelik bunu,geri kalmış damgasını yiyeceğini bilmesine rağmen yapıyor. Ama yine de yapıyor. Sebebi ne? Korku.. Tek sebebi bu. Ne yayınlanacak,nasıl bi tape,döküman,video gelecekse artık bunu gizlemek istediği çok belli... Gerçi hoş pek çok şeyi gizlemek istediği çok ama çok bariz. Mesela fezlekeler.. BlaBla.... Seçimlerde inşallah tokat gibi sarsılacak..
Kac milyar yillik evrende nasil tayyibin basbakan olduğu yillarda dünyaya geldim lann
Kac milyar yillik evrende nasil tayyibin basbakan olduğu yillarda dünyaya geldim lann
Şanssız nesiliz yemin ederim..
Şanssız nesiliz yemin ederim..
:( 15 takipcim vardi :(
Cenk ve Sato sıze tavsıyem kaldırın su resımlerı Çagatay sende kardesım baslıgını degıstır .
Kendımı sansurcu gıbı hıssettım vallahı arkadaslar TCK 125 le karsılasınca temkınlı oluyor boyle
Abi suç işlemiyoruz ki. Eleştirmek,herkesin hakkı sonuçta. Sorun olmasın yine de,logolu fotoğrafı sileyim foruma zeval gelmesin.. :)
LG G2 Cihazımdan aracılığıyla gönderildi.Olası yazım yanlışlarım için özür dilerim.
Bunu biz olusturmadik sadece paylastik ne la Allah mi kesildiler basimiza tobe ya
deniz gezmişler mahir çayanlar erdal erenler twetter kullanmadı arkadaşlar.
sokaklar hala bizim. ve hep bizim kalacak... ben seviniyorum. bu adamın ipinin çekileceğinin farkında olması bile bişey :) :)
endişe yok. devrim pc başında değil barikatların başında yapılır ;)
katip onur
21/03/2014, 10:31
Yasaklar ülkesinden herkeze selam ;) Şimdi bazı arkadaşlar diyecekki Cumhuriyetten Tayyip'e kadar twitter mı vardı. "İyi ki kapattı ustamıza laf ediyolardı, verecek cevap bulamıyorduk vs. vs." :) ne DNS ayarı ne hotspot sheld ne başka birşey.. Yapacağımız tek şey sandıktaki oylarımız olacak..
Darbeci cuntacı diye alcaklar hepiniz içeri he ama merak etmeyin ben ziyaretinize gelirim :)
Misafir047
21/03/2014, 11:25
Arkadaşlar twitter'i başbakan kapatmadı mahkeme erişimi durdu yargısız infaz yapmayalım herkes gibi bende karşıyım kapatılmasına ama şoyle bi durum var sizin gizlice çıplak görüntüleri çekiyor diyelim sizde mahkemeye başvuruyorsunuz mahkeme twitter e kararın uygulanmasını talep ediyor ee twitter kabul etmiyor T.C mahkemesini tanımıyor bu olcak iş mi birde bu yönden empati kurun aynı şey sizin başınıza gelse neticede bir kadın çıplak görüntülerin yayınlanmasından rahatsız olmuş manken olsa kamuya mal olmuş olsa neyse değil sıradan bir vatandaş haklı olarak mahkemeye başvurmuş
Ama bi yandanda biz mağdur olduk twittere giremiyoruz özgürlüğümüz kısıtlandı yani açıkçası bu durumda kapatılması gerekir gerekmezmi ikilemde kaldım
Benim görüşlerim budur.
mesutt1905
21/03/2014, 12:04
Twitırı bilmem de mivitırı kapatmasın...
Arkadaşlar twitter'i başbakan kapatmadı mahkeme erişimi durdu yargısız infaz yapmayalım herkes gibi bende karşıyım kapatılmasına ama şoyle bi durum var sizin gizlice çıplak görüntüleri çekiyor diyelim sizde mahkemeye başvuruyorsunuz mahkeme twitter e kararın uygulanmasını talep ediyor ee twitter kabul etmiyor T.C mahkemesini tanımıyor bu olcak iş mi birde bu yönden empati kurun aynı şey sizin başınıza gelse neticede bir kadın çıplak görüntülerin yayınlanmasından rahatsız olmuş manken olsa kamuya mal olmuş olsa neyse değil sıradan bir vatandaş haklı olarak mahkemeye başvurmuş
Ama bi yandanda biz mağdur olduk twittere giremiyoruz özgürlüğümüz kısıtlandı yani açıkçası bu durumda kapatılması gerekir gerekmezmi ikilemde kaldım
Benim görüşlerim budur.
1. Böyle bir şey varsa,kadın kişinin mahrem görselleri silinir. Komple siteye erişim kapatılmaz. Şikayet üzerine yapılan hiç bir uygulamada bu yok.
2. Başbakan kapatmadı,Teknoloji Iletisim Baskanlığı kapattı diyorlar bazıları. Acaba TİB'in Başbakanlığa bağlı olduğunu biliyorlar mı?
3. Twitter'ın mahkeme kararını tanımama gibi bir yetkisi yok. Bu uluslararası suç kapsamına girer. Zaten hanım efendi mahkemeye başvurmasa dahi,Twitter'a şikayet etse direk silinir. Mesela,Ak Parti sempatizanlarının,Twitter üzerinden Trend Topic'leri nasıl değiştirdiğini biliyorsunuzdur. Ya da,biz 1 milyon tweet ile Trend topic olurken. Onlar yarı kadarını atmadan Trend topic oluyor mesela. Buna müdahale edebilirken hükumet, "bir bayanın mahrem fotoğrafları var. O yüzden kapattık yalanı söylemesin..."
Bu karar ve uygulama kesinlikle başbakanın işidir...
LG G2 Cihazımdan aracılığıyla gönderildi.Olası yazım yanlışlarım için özür dilerim.
deniz gezmişler mahir çayanlar erdal erenler twetter kullanmadı arkadaşlar.
sokaklar hala bizim. ve hep bizim kalacak... ben seviniyorum. bu adamın ipinin çekileceğinin farkında olması bile bişey :) :)
endişe yok. devrim pc başında değil barikatların başında yapılır ;)
Abi tek bir konuda sana katılmıyorum. Devrim artık pc başında :) Gezi eylemlerine bakalım. İnsanlar internet üzerinden organize oldu gençler. Telefonlarına online telsiz programlarıyla haberleşip,yardıma ihtiyacı olanları bildirdiler. Teknoloji artık uygarlığın,lığın yegane geliştiricisi oldu artık.
Abi tek bir konuda sana katılmıyorum. Devrim artık pc başında :) Gezi eylemlerine bakalım. İnsanlar internet üzerinden organize oldu gençler. Telefonlarına online telsiz programlarıyla haberleşip,yardıma ihtiyacı olanları bildirdiler. Teknoloji artık uygarlığın,lığın yegane geliştiricisi oldu artık.
bu yrumu bekliyordum senden :D fakat olası bir savaş vs durumunda yasaklama değilde internet erişimi komple gittiğinde ne yapılacak?
sokaklar tek çaredir gene. evet mevcut tek nolojileri her şekilde kullanmak gerekli ki gezide bende kullandım :D
twitter ın yasaklanmasına yine twitterda tepki gösteren bir milletiz biz. a olmazsa b, b olmazsa c, o da olmazsa d vardır. ben z yi söyledim :D
Misafir047
21/03/2014, 13:52
1. Böyle bir şey varsa,kadın kişinin mahrem görselleri silinir. Komple siteye erişim kapatılmaz. Şikayet üzerine yapılan hiç bir uygulamada bu yok.
2. Başbakan kapatmadı,Teknoloji Iletisim Baskanlığı kapattı diyorlar bazıları. Acaba TİB'in Başbakanlığa bağlı olduğunu biliyorlar mı?
3. Twitter'ın mahkeme kararını tanımama gibi bir yetkisi yok. Bu uluslararası suç kapsamına girer. Zaten hanım efendi mahkemeye başvurmasa dahi,Twitter'a şikayet etse direk silinir. Mesela,Ak Parti sempatizanlarının,Twitter üzerinden Trend Topic'leri nasıl değiştirdiğini biliyorsunuzdur. Ya da,biz 1 milyon tweet ile Trend topic olurken. Onlar yarı kadarını atmadan Trend topic oluyor mesela. Buna müdahale edebilirken hükumet, "bir bayanın mahrem fotoğrafları var. O yüzden kapattık yalanı söylemesin..."
Bu karar ve uygulama kesinlikle başbakanın işidir...
Az önce araştırmıştım tüm dediklerin doğru ben yanılmışım ve özellikle Twitter'ın mahkeme kararını tanımama gibi bir yetkisi yok. Bu uluslararası suç kapsamına girer çok doyurucu bi açıklama olmuş
işn komik yani Twitter’ın kapatılmasına yönelik bir savcılık veya mahkeme kararı yokmuş. Ancak, çeşitli mahkemelerin, çeşitli zamanlarda aldığı kararlar Twitter’ın kapatılması için gerekçelendirildi (gerekçeleride manidar)
mesutt1905
21/03/2014, 13:54
mahir çayan deniz bilmem ne bu ülkenin kurtuluşuna çare olamaz bu ülke öz vatan evlatlarıyla kurtulur. Atillalar kürşadlar cengizler meteler ;)
StrawBeeRy
21/03/2014, 14:19
https://i.hizliresim.com/KrnGq7.jpg (https://hizliresim.com/KrnGq7)
herkes gider mersine biz gideriz tersine...
mahir çayan deniz bilmem ne bu ülkenin kurtuluşuna çare olamaz bu ülke öz vatan evlatlarıyla kurtulur. Atillalar kürşadlar cengizler meteler ;)
Ölenle ölünmez, biz sadece saygı duyarız bu memlekette yaptıkları için.İllaki birşeyler değiştirdiler sonuçta
Sony Xperia L cihazımdan ile gönderildi.Olası Yazım Hatalarım İçin Özür Dilerim.
byadrenalin
21/03/2014, 22:16
Bu millete karayi ak diye yutturdunuz...
sonunda internette kesildi . komple kapatında rahat edelim bari dns bulacağız diye uğraşmayalım.
Nasıl yani? Ben telden çok rahat giriyorum bana torpil mi yaptılar acaba :). Yakında dediğin gibi komple keserler neti zaten.
Nasıl yani? Ben telden çok rahat giriyorum bana torpil mi yaptılar acaba :). Yakında dediğin gibi komple keserler neti zaten.
nası girion ya twittira faceden :S
nası girion ya twittira faceden :S
tiwiter a faceten girmek. :) forum sitesinede meyve sıkacağından bağlanıyoruz zaten.
La bi gitte elini yüzünü yıka.
tiwiter a faceten girmek. :) forum sitesinede meyve sıkacağından bağlanıyoruz zaten.
La bi gitte elini yüzünü yıka.
Gel gör beni aşk neyledi :D :D :D
telefondan diyecektim abi puhahaha
Yok ula twite giremiyorum nete giriyorum. Femoli dns dediği için yazdım öyle. Evden de twite giremiyorum zaten lazım da olmuyor dns vs uğraşsam olcak da lazım olmadığından uğraşmıyorum. Sabah bizim bilgi işlemci dedi dns 8 8 8 8 den nete çıkılmıyormuş ama uzak masaüstü yapabiliyormuş. Dns değişip girmiş.