PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İlk göz ağrısı :)

omurkuru08
15/03/2014, 00:05
Merhabalar;
Yıllar önce ilk forum deneyimimi yaşadığım, büyük bir hevesle takip ettiğim siteye bugün bi göz atayım dedim :):) (napalım fiatbravotr.com burdan sonra yetmiyor valla) Şaka bir yana bizim punticanın hazin sonundan sonra uzun süre arabalarla ilgi alakayı kesmiştim. üniversiteydi iş güçdü derken eylülde araba almaya karar verince ilk baktığım araba tabiki punticandı :):) Beyaz 5k skydoom benm gençlik hayalimdi tam buldum alacaktım saolsun istanbuldaki arkadaş feci yamuk yaptı arabayı almaya giderken sattım dedi. hayalleri yıkmıştı zaten hoşuma giden fiyatı mantıklı birkaç araba vardı onlardan da çeşitli nedenlerden dolayı vazgeçmek zorunda kaldım. Ardından yeni bir punto sahibinden.coma düşsün diye beklerken çok güzel yine bizim aileden bir bebek buldum Fiat Bravo 1.4 140 Hp multiair turbo ilk görüşte ikinci aşk oldu ve aldım :):):) Herkese iyi forumlar dilerim yolunuz açık punticanlarınız gönlünüzce olsun :cool::cool:

Ziyaretçi78
15/03/2014, 00:50
Hoşgeldiniz keyifli ve aktif forumlar dilerim.

üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla

okan atak
15/03/2014, 00:52
Hosgeldiniz ;)

GT-I9500 cihazımdan gönderildi

Ersal
15/03/2014, 01:15
Hoşgeldiniz...

kadir07
15/03/2014, 02:49
Aramıza tekrar hoşgeldin.aracın gerçekten çok güzel Konyaaltında hergün görüyorum zaten ;)

omurkuru08
15/03/2014, 21:53
çok teşekkür ederim hoşbuldum :):) kadir abi daha işim bitmedi yardımlarınıza ihtiyacım olacak antalyada ne nerdedir pek bilmiyorum çünkü 2 hafta önce geldim buraya... :):)

kadir07
15/03/2014, 23:39
çok teşekkür ederim hoşbuldum :):) kadir abi daha işim bitmedi yardımlarınıza ihtiyacım olacak antalyada ne nerdedir pek bilmiyorum çünkü 2 hafta önce geldim buraya... :):)Tabi yardımcı oluruz hem tanıdık servisler hemde parçacılar var.Danışacağın bişey olursa çekinmeden sorabilirsin elimizden geleni yaparız ;)
Bu arada Konyaaltında babamların evin orda duruyor aracın sürekli iş yeri mi o tarafta ev mi?

emreaktan
16/03/2014, 00:07
hayırlı olsun benim de punto multiair yeterince seri sizinki birde turbo multiair t jetten seri mi acaba birde yakıt nasıl paylaşırmısınız bende düşünüyorum

biancoangelo
16/03/2014, 00:32
hg...

tayfux
16/03/2014, 00:35
hoşgeldiniz..

omurkuru08
20/03/2014, 23:17
Tekrardan hoşbuldum :) Kadir abi ev burda aslında o da şimdilik... Bebeğim kapının önünde yatıyor işte öyle geleni geçeni seyrediyor :) iş lara taraflarında şirket arabasıyla gidip geliyoruz. Parça servis filan deyince araç 3 gündür bilallerde garantiden yararlanıyoruz birkaç konuda ;) umarım hata yapmamışımdır bilallere götürerek... :)

omurkuru08
20/03/2014, 23:24
hayırlı olsun benim de punto multiair yeterince seri sizinki birde turbo multiair t jetten seri mi acaba birde yakıt nasıl paylaşırmısınız bende düşünüyorum

Daha önce t-jet sürmedim denkde gelmedik ama iyiyiz baya en ciddi kapışma 5.20 d ile olmuştu 2011 filandı sanırım yada daha yeni kafa kafaya gitmiştim onunla lpgdeyken ve ozaman yay yoktu. yakıta gelince benzinde 1000km dayanamadım açıkçası prins lpg taktırdım şuanda sakin sürüş uzun yol 0,23 krş şehir içi 0,32 krş...

kadir07
20/03/2014, 23:54
Tekrardan hoşbuldum :) Kadir abi ev burda aslında o da şimdilik... Bebeğim kapının önünde yatıyor işte öyle geleni geçeni seyrediyor :) iş lara taraflarında şirket arabasıyla gidip geliyoruz. Parça servis filan deyince araç 3 gündür bilallerde garantiden yararlanıyoruz birkaç konuda ;) umarım hata yapmamışımdır bilallere götürerek... :)Bilallere hiç gitmedim açıkçası ama en azından denemiş olursun ;) Birmot çok yoğun araçla fazla ilgilenemiyorlar.Bende garanti olmadığı için genelde tanıdık bi özel servis var oraya götürüyorum.