Orijinalini görmek için tıklayınız : Ah bir yakalasam varya...
az evel aracımın başına gittiğimde saol ön kapı tarafında bir çizik gördüm sorum sudur nasıl bir uygulama ile gider bu çizik dostlar ?
az evel aracımın başına gittiğimde saol ön kapı tarafında bir çizik gördüm sorum sudur nasıl bir uygulama ile gider bu çizik dostlar ?
hocam astara inmemiş kısımlar pasta cila ile geçer. Çok ağır bir çizik değil bu öyle görüyorum. İyi bir pasta cilacıya götürüp o çiziği çıkartırsınız.
hocam astara inmemiş kısımlar pasta cila ile geçer. Çok ağır bir çizik değil bu öyle görüyorum. İyi bir pasta cilacıya götürüp o çiziği çıkartırsınız.
ne isterler anlamıyorum kı canımı sıktı valla birde pipikri olunca insan sıkılmaması mumkun değil pasta cila ile gitmez gibi gozukuyor pekte bılgım yok ama denemekte yarar var o çizik için boya yapılmaz sonucta :)
byadrenalin
12/03/2014, 02:22
Pasta cila alir gibi geldi bana.
Pasta cila alir gibi geldi bana.
çagatay inş dediğin gibi olur dostum valla uyuz oldum iyice :)))
byadrenalin
12/03/2014, 02:28
çagatay inş dediğin gibi olur dostum valla uyuz oldum iyice :)))
Cikar cikar. Cikmazsa da dert etme. Nazarlik olsun. Benim sol kapi boyandi. Boyadan aldim. Arabayi park ettim aksamin da arabanin kapisini cizmisler. Ayni gun :)
Cikar cikar. Cikmazsa da dert etme. Nazarlik olsun. Benim sol kapi boyandi. Boyadan aldim. Arabayi park ettim aksamin da arabanin kapisini cizmisler. Ayni gun :)
paşa vicdansız bunlar yemınle yaaa :)
Geçmiş olsun. Benzeri benim sol kapıda var ve pasta cila falan almıyor maalesef. Bu rengi dal çizse izi kalıyor.
Geçmiş olsun. Benzeri benim sol kapıda var ve pasta cila falan almıyor maalesef. Bu rengi dal çizse izi kalıyor.
problemde burda ya ..
Hocam geçmiş olsun bende aracı aldığımın ilk haftası olmadan sağ çamurluğu anahtarla çizmişti karaktersiz yaratığın biri. Hani sebep yok ters bi yerde değil Allah'tan yakalamıyoruz boşver elimizi kana mana bularız o sinirle belasını bulur kansız mahlukatlar.
Geçmiş olsun pasta cila deneyin eğer olmuyorsa mecburen rötuş boya uygundur.
iPhone 'den aracılığı ile gönderildi
aynısı bende de var ama ben arabayı hızlı cila ile cilalamıştım. Köpek üstüne çıkmış e tabi tutunamamış çünkü cila kaydırmış..o da tırnakları ile tutunmaya çalışınca çizmiş..
Geçmiş olsun, çizik epey derin gibi gözüküyor tırnağa gelecek cinsten. Çözümü rötuş boyazı ile çizik yerleri doldurup pasta ile fazlasını almak.
kristaldeniz
12/03/2014, 14:15
benim de sabah aracın sol arka çamurluğun orayı sürtmüş gitmiş bir şerfsz! ne desek boş.
https://gm1.ggpht.com/S5O561657cyFTIC1Gb0pRl3CX_K8O1dAqJNOabxyLbyud2j9Of eJP9qTCHDKNnFX5b_r7Tmk0nqOMMdlVy6Viv7FuLEmVpwCGXCj 7nc0hDuYkt_5AZYh252N-dLVxIzE9XjMCTP1E5ZUYnjpZ0HkY9ZLgqeCgX1hVjS5EimrtJE i8cPKXMH12oVlv61FAb1RVUkJEbFie9cj9rhEcWTgULQMEGzjl DRHCuMMeMAR_hXf7Dkcm8Co3NelmcszBuT9Ef6lHhGUR4vapE3 cDQGlwGgx3VWsobiyFUlVXOjZGfki2TdMKKVyX9HNJpC4HDKDr 8aXyTVqSzRcwOA0pTfI1LAC7zAwBzmOQHwEFgabgIkkNA9PEHk lIPjnIzDck4uYxI3-RZneXh1PsaQMiK4yAb4UNqjqAy41VjY25iVSvrX39H7ZeS3YSL iV33m-VjPpTTV3uDW1Lw6gHiNkeM8f09RwrgHvVaPU3zGGJ4n5FSCT5e e6lZYYTU4IaQXwlIL6IBH3T3YtYi5eFv486wThvbS1LSjI3_gY jg=w1179-h800-l75
benim de sabah aracın sol arka çamurluğun orayı sürtmüş gitmiş bir şerfsz! ne desek boş.
https://gm1.ggpht.com/S5O561657cyFTIC1Gb0pRl3CX_K8O1dAqJNOabxyLbyud2j9Of eJP9qTCHDKNnFX5b_r7Tmk0nqOMMdlVy6Viv7FuLEmVpwCGXCj 7nc0hDuYkt_5AZYh252N-dLVxIzE9XjMCTP1E5ZUYnjpZ0HkY9ZLgqeCgX1hVjS5EimrtJE i8cPKXMH12oVlv61FAb1RVUkJEbFie9cj9rhEcWTgULQMEGzjl DRHCuMMeMAR_hXf7Dkcm8Co3NelmcszBuT9Ef6lHhGUR4vapE3 cDQGlwGgx3VWsobiyFUlVXOjZGfki2TdMKKVyX9HNJpC4HDKDr 8aXyTVqSzRcwOA0pTfI1LAC7zAwBzmOQHwEFgabgIkkNA9PEHk lIPjnIzDck4uYxI3-RZneXh1PsaQMiK4yAb4UNqjqAy41VjY25iVSvrX39H7ZeS3YSL iV33m-VjPpTTV3uDW1Lw6gHiNkeM8f09RwrgHvVaPU3zGGJ4n5FSCT5e e6lZYYTU4IaQXwlIL6IBH3T3YtYi5eFv486wThvbS1LSjI3_gY jg=w1179-h800-l75
hayvan cok bu memlekette çokkk geçmiş olsun ..
kristaldeniz
12/03/2014, 15:35
ekleme: resim çıkmamış.
https://i.hizliresim.com/xRlA7Y.jpg
ekleme: resim çıkmamış.
https://i.hizliresim.com/xRlA7Y.jpg
vallahi bunlar insan değil hayvanda değil yaratık bunlar acayip bişey
kristaldeniz
12/03/2014, 15:52
vallahi bunlar insan değil hayvanda değil yaratık bunlar acayip bişey
sorma arkadaşım ya.
ne desek boş işte.
dingil aracı bu şekle soktun araç şoförüyle bir iletişime geç bari hayvan herif.
hiçbir şey olmamış gibi nasıl çekip gidebiliyorsun.
kimsenin kutularla dolu parası yok. öyle böyle masraf ediyoruz çocuğumuzun evimizin rızkından!
mesutt1905
12/03/2014, 15:57
sorma arkadaşım ya.
ne desek boş işte.
dingil aracı bu şekle soktun araç şoförüyle bir iletişime geç bari hayvan herif.
kimsenin kutularla dolu parası yok. öyle böyle masraf ediyoruz çocuğumuzun evimizin rızkından!
içimden küfür ettim. Ayıp be benimde sürücü kapısını çizmişler sabah gördüm Allah'a havale ediyorum.
Gezgin8793
12/03/2014, 23:06
çok geçmiş olsun ancak onu pasta cila kesinlikle geçirmez tecrübeyle sabit tabi bu çizik giderici kalemler felan var yada onun gibi birşeylerle işini görebilir hiç denemedim ama tabi olabilir
çok geçmiş olsun ancak onu pasta cila kesinlikle geçirmez tecrübeyle sabit tabi bu çizik giderici kalemler felan var yada onun gibi birşeylerle işini görebilir hiç denemedim ama tabi olabilir
çizik giderici kalemler akma yapıyor bir kaç yıkamadan sonra diyorlar..
ama dediğin gibi pasta ile geçmesi çok ama çok zor rötuş boya zımpara pasta cila sırası ile yapılmalı bence
iPad 'den aracılığı ile gönderildi
alivepro
14/03/2014, 04:13
Pasta cilayla gitmez o çizik. Aynı dertten bende muzdaribim. Belkide yakalayamamız daha hayırlı lakin o sinirle elimden bi kaza çıkması kuvvetle muhtemel. Bide benimki öyle bi defalıkta değil aynı kişi devamlı çizip duruyor hep aynı şekilde çiziliyor en son aracı farklı bir yere park ederek şuan için kurtulmuş durumdayım, gerçi şuan aracı bıraktığım yerdede kapı çarpması vs. oluyor ama en azından bilerek yada düzenli bi şekilde çizilmediğinden biraz daha sinirlerime hakim olabiliyorum :) bir daha siyah arabamı tövbe :D
grandeizmit
14/03/2014, 15:03
Öncelikle çok geçmiş olsun. Ama sakın çizik giderici kalem kullanmayın hiç bir işe yaramıyor. Olaya iyi yönden bakın benim halim aşağıdaki gibiydi. Allahtan vuran komşum suçunu kabul etti.
sorma arkadaşım ya.
ne desek boş işte.
okadar iyi tarif ettin ki benımde dusuncelerimi aktarmıssın ayıptır günahtır arkadaş gerçekten..
Öncelikle çok geçmiş olsun. Ama sakın çizik giderici kalem kullanmayın hiç bir işe yaramıyor. Olaya iyi yönden bakın benim halim aşağıdaki gibiydi. Allahtan vuran komşum suçunu kabul etti.
öncellikle teşekkürler çizik giderici kalem gidermeyi düşünmüyorum ayrıca senin halin benımkınden bir hayli kötüymüş sana 2 sefer geçmiş olsun paşam :)
Pasta cilayla gitmez o çizik. Aynı dertten bende muzdaribim. Belkide yakalayamamız daha hayırlı lakin o sinirle elimden bi kaza çıkması kuvvetle muhtemel. Bide benimki öyle bi defalıkta değil aynı kişi devamlı çizip duruyor hep aynı şekilde çiziliyor en son aracı farklı bir yere park ederek şuan için kurtulmuş durumdayım, gerçi şuan aracı bıraktığım yerdede kapı çarpması vs. oluyor ama en azından bilerek yada düzenli bi şekilde çizilmediğinden biraz daha sinirlerime hakim olabiliyorum :) bir daha siyah arabamı tövbe :D
siyah aracı cok severim fakat bu konular yüzünden siyahtan cekinir oldum daha evelki aracım megane dı ve çizildimi bariz belli oluyordu aractan soğuyordum remen :) ayrıca sanada geçmiş olsun yakalamaman daha hayırlı oluyor bence :))