Orijinalini görmek için tıklayınız : Adam Punto'yu masa yapmış
teacherofenglish
11/03/2014, 19:27
Arkadaşlar internetten aldım bu fotoyu.Manisa'da bir ustaymış.
Hem de bizim bolerodan, zavallı araç...
byadrenalin
11/03/2014, 19:54
Sisleri de taksaymış bari :D
ermanadakale
11/03/2014, 20:01
farları karartmak şart :)
Valla ben de kanepe yapabilirim Punto'dan.Arkadan hasarlı haşat Punto lazım tabii. Aşağıda 500'e önden yapılmış fotoğraf..
https://assets.nydailynews.com/polopoly_fs/1.1399219.1373915290!/img/httpImage/image.jpg_gen/derivatives/landscape_635/fiat-design.jpg
Punto'ya olacak şekil de şu
https://www.evimguzelevim.net/wp-content/uploads/2012/05/Araba-Modelli-Koltuk.jpg
Ziyaretçi78
11/03/2014, 21:18
Vallaha adam gene iyi masa yapmış.Ben olsam koynuma alırdım onu.:)):))
üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla
celenlee
11/03/2014, 22:34
Naparsan yap çizgiler kapanmıyor arkadaş :) Kaput Tampon arası yine boş kalmış :p
byadrenalin
11/03/2014, 23:05
Naparsan yap çizgiler kapanmıyor arkadaş :) Kaput Tampon arası yine boş kalmış :p
Valla direkt benim de gözüme o çarptı. Arabayı satarken adam kaportacı getirmiş. Bu araba kafadan kazalı diyip durdu. Dedim bütün hepsi böyle nasıl kaportacısın sen :)
erenemre
11/03/2014, 23:40
Valla direkt benim de gözüme o çarptı. Arabayı satarken adam kaportacı getirmiş. Bu araba kafadan kazalı diyip durdu. Dedim bütün hepsi böyle nasıl kaportacısın sen :)
alakası yok kazalı araçta öyle boşluk olur benim aracım ALLAH a bin şükür kazasız ve kaput çamurluk ve tampon arasında hiç böyle bir boşluk yok diğer marka araçlar gibi
Ben gördüm bu aracı küçük sanayi sitesinde üstündağ oto. Oturan kişide manisa chp büyükşehir belediye başkan adayı semih balaban. Esnaf ziyaretinde çekilmiş galiba.
Guzel Ulkemin Guzel vatandasi.. bravo...
Sent my GT-I9500 using 2
fencolic
12/03/2014, 00:47
Dev ekran yol bilgisayari var :)
byadrenalin
12/03/2014, 01:16
alakası yok kazalı araçta öyle boşluk olur benim aracım ALLAH a bin şükür kazasız ve kaput çamurluk ve tampon arasında hiç böyle bir boşluk yok diğer marka araçlar gibi
erenemre sen Allah 'ın aşkına yorum yapma yahu :) Tamam anladık senin araç özel üretim. Fiat fabrikası 1000 araç yapmış. 999 tanesinin tampon kaput arası açık 1 tek seniki kapalı. 999 tanesinde city arızası var bir tek sen de yok. 999 tanesinin kapı iç döşemeleri ses yapıyor bir tek seninki yapmıyor. 999 tanesinin ön göğüs airbag çatlak hatası var bir tek seninkinde yok. 999 tanesinin göğüsünde taşlı yolda zırıltı var bir tek seninkin de yok. 999 tanesi hafif yürür halde 2 den 1. vitese geçmiyor bir tek seninki geçiyor. 999 tanesi kalkışlarda hantal kalıyor bir tek seninki seri kalkıyor. Bu böyle uzar gider :)
BaranSelo
12/03/2014, 01:22
Klasik Amerikanlardan yapılanlar çok da Puntodan masayı ilk kez gördüm :D
Edt: Bizim tamponlar sarkmaya çok müsait ya, 2009 sıfır hata ama tampon her şekil sarkık
teacherofenglish
12/03/2014, 02:27
"hafif yürür halde 2 den 1. vitese geçmiyor"
Bu olay benim araçta da başladı sanki eskiden yoktu.Araç 1.5 senelik ben mi geçiremiyorum diyordum ama herhalde diğer arkadaşlarda da aynı sorun olmuş
erenemre sen Allah 'ın aşkına yorum yapma yahu :) Tamam anladık senin araç özel üretim. Fiat fabrikası 1000 araç yapmış. 999 tanesinin tampon kaput arası açık 1 tek seniki kapalı. 999 tanesinde city arızası var bir tek sen de yok. 999 tanesinin kapı iç döşemeleri ses yapıyor bir tek seninki yapmıyor. 999 tanesinin ön göğüs airbag çatlak hatası var bir tek seninkinde yok. 999 tanesinin göğüsünde taşlı yolda zırıltı var bir tek seninkin de yok. 999 tanesi hafif yürür halde 2 den 1. vitese geçmiyor bir tek seninki geçiyor. 999 tanesi kalkışlarda hantal kalıyor bir tek seninki seri kalkıyor. Bu böyle uzar gider :)
Adaş arkadaşım marka savunması yapmak istemiyorum ama bu saydığın sorunlar ne önceki GP'de nede şimdiki evo'da çok şükür yok. İkiside ikinci el bu arada bu arada kardeşim VW servis mühendisi hani onun muhattap olduğu olduğu arızaları duysan neler dersin.
byadrenalin
12/03/2014, 06:22
Adaş arkadaşım marka savunması yapmak istemiyorum ama bu saydığın sorunlar ne önceki GP'de nede şimdiki evo'da çok şükür yok. İkiside ikinci el bu arada bu arada kardeşim VW servis mühendisi hani onun muhattap olduğu olduğu arızaları duysan neler dersin.
:) saydigim sorunlar kronik. Uydurma sorun degil. Wolksvageni de ezmekten vazgeçin derim artik. Bizim Turk insanin da malesef bu huy genetik. Ulasamadigi seyi kotulemek...
Ziyaretçi78
12/03/2014, 09:42
Ben gördüm bu aracı küçük sanayi sitesinde üstündağ oto. Oturan kişide manisa chp büyükşehir belediye başkan adayı semih balaban. Esnaf ziyaretinde çekilmiş galiba.
Başkan adayımı ben olsam adaylıktan önce şu oturduğu masanın arkasındaki hurdaları kaldırır ortalığı toplardım.Ama aslan yattığı yerden belli olur.Sonra kalkacak seçilirse belediye başkanı olarak şehri temizleyecek pühh.
:) saydigim sorunlar kronik. Uydurma sorun degil. Wolksvageni de ezmekten vazgeçin derim artik. Bizim Turk insanin da malesef bu huy genetik. Ulasamadigi seyi kotulemek...
Dostum gel bak benim araca bu sorunlarla karşılaş ben sana anahtaları ruhsatı verir notere çek derim üzerine devrederim ciddiyim. Ben bu saydığın sorunlarla hiç karşılaşmadım biladerin çalıştığı doğuş otoda geçen lifte çektik aracı arka amartisörden ses geliyor diye ustaları sağolsun baktı VW ve Audi ustaları bakanlar da. Sorun ses çıkan parça meğerse arka koltuk kancaları çıktı speylediler halloldu. Ben VW çok beğenirdim ancak onlarda sorun dolu hani yine alırım artık Fiat da sözleşmem yok hatta memnun olmama rağmen bir sonraki araç Fiat olmayacak büyük ihtimal.Neticede inan ki benim iki puntomda da bu sorunlar olmadı İnşallah da olmaz. VW almam diye bişey de yok biliyor musun geçen polo kullandım 2012 model ne yalan söyleyim beğenmedim. Bana benim multiar evo daha iyi geldi bence polodan daha iyi ama tabii ki golfle kıyaslayamayız o daha iyi. VW ustaları diyor ki passat golf veya transporter alın sıkıntısı daha az Almanya üretimi. En çok sıkıntı meksika üretimi jetta da sonrada polonya üretimi poloda oluyor diyorlar.
byadrenalin
12/03/2014, 18:59
Dostum gel bak benim araca bu sorunlarla karşılaş ben sana anahtaları ruhsatı verir notere çek derim üzerine devrederim ciddiyim. Ben bu saydığın sorunlarla hiç karşılaşmadım biladerin çalıştığı doğuş otoda geçen lifte çektik aracı arka amartisörden ses geliyor diye ustaları sağolsun baktı VW ve Audi ustaları bakanlar da. Sorun ses çıkan parça meğerse arka koltuk kancaları çıktı speylediler halloldu. Ben VW çok beğenirdim ancak onlarda sorun dolu hani yine alırım artık Fiat da sözleşmem yok hatta memnun olmama rağmen bir sonraki araç Fiat olmayacak büyük ihtimal.Neticede inan ki benim iki puntomda da bu sorunlar olmadı İnşallah da olmaz. VW almam diye bişey de yok biliyor musun geçen polo kullandım 2012 model ne yalan söyleyim beğenmedim. Bana benim multiar evo daha iyi geldi bence polodan daha iyi ama tabii ki golfle kıyaslayamayız o daha iyi. VW ustaları diyor ki passat golf veya transporter alın sıkıntısı daha az Almanya üretimi. En çok sıkıntı meksika üretimi jetta da sonrada polonya üretimi poloda oluyor diyorlar.
Yahu kardeşim ben sana arabanda bu sorunları yaşadın mı dedim ? :) Altındaki araba 2012-2013 model ise yaşamamış olman çok çok normal. 2006-2007-2008-2009 civarı al bakalım bir göreyim :) Şu an tartıştığımız yer de punto forumu zaten. İstersen teknik yardım bölümüne bir gir oku bu sorunların kaç kişi yaşamış. Hepsi kronik sorun. Sana 20 bin de biten baskı balatadan 30 bin de patlayan amantisör den bahsetmedim. Bunlar kullanıcı hatasıdır. Sen yaşamamış olabilirsin. Yukardaki erenemre ye tepkim de her konuda benzeri bir yorum yapıp Golf 'ü bile kötüleyen bir adam. Hatta bırak Golf 'ü Bmw den üstün görüyor Punto yu. Punto Polo dan kaliteli mi değil mi orası tartışılır. Zevk meselesidir bu. Ama Punto kendi segmentinde kullanımı en zevkli araba. Fakat en fazla kronik arızası olan araba aynı zaman da. Forumu dolaş görürsün. Ya da yarın öbür gün City direksiyonun arıza verdiğinde burda konu açıp dilinin nasıl yandığını bizlere anlatırsın biz de destek olmaya çalışırız.
Orjinalmiş valla helal olsun hemen foruma üye yapalım,bu kafadan çılgın fikirler çıkar :D
erenemre
12/03/2014, 20:21
Yahu kardeşim ben sana arabanda bu sorunları yaşadın mı dedim ? :) Altındaki araba 2012-2013 model ise yaşamamış olman çok çok normal. 2006-2007-2008-2009 civarı al bakalım bir göreyim :) Şu an tartıştığımız yer de punto forumu zaten. İstersen teknik yardım bölümüne bir gir oku bu sorunların kaç kişi yaşamış. Hepsi kronik sorun. Sana 20 bin de biten baskı balatadan 30 bin de patlayan amantisör den bahsetmedim. Bunlar kullanıcı hatasıdır. Sen yaşamamış olabilirsin. Yukardaki erenemre ye tepkim de her konuda benzeri bir yorum yapıp Golf 'ü bile kötüleyen bir adam. Hatta bırak Golf 'ü Bmw den üstün görüyor Punto yu. Punto Polo dan kaliteli mi değil mi orası tartışılır. Zevk meselesidir bu. Ama Punto kendi segmentinde kullanımı en zevkli araba. Fakat en fazla kronik arızası olan araba aynı zaman da. Forumu dolaş görürsün. Ya da yarın öbür gün City direksiyonun arıza verdiğinde burda konu açıp dilinin nasıl yandığını bizlere anlatırsın biz de destek olmaya çalışırız.
öncelikle haddini bil hangi konuya yorum yapıp yapmayacağımı senin gibi birinden öğrenecek değilim bu bir , ikincisi aracım 2008 model ve söylediğin sorunları ALLAH a bin şükür yaşamadım inanmıyorsan birgün buluşuruz veya buluşmalarda kısmet olur görüşürsek orda kendi gözlerinle görürsün ha aracımın km si düşük henüz 26 binde çok fazla kullanılmıyor ve titizlikle bakıyorum belki o yüzden bu sorunları yaşamamış olabilirim ama punto yu bmw den üstün görmüyorum golf tende sadece kendi sınıfında başarılı buluyorum.Ayrıca bir lafında vw ne laf ediyorsunuz kedi ulaşamadığı ciğere mundar gibilerinden bir laf etmişsin gücümün neye yetip yetmediğini bilemezsin ALLAH ıma bin şükür bırak golf ü scirocco alacak gücüm var ama arabaya o kadar yatırımı gereksiz ve aşırı derece müsriflik olarak görüyorum o yüzden bilmeden konuşma kimsenin ne olduğunu bilemessin ayrıca neye yorum yapıp yapmayacağımıda sende öğrenecek değilim
byadrenalin
12/03/2014, 20:29
öncelikle haddini bil hangi konuya yorum yapıp yapmayacağımı senin gibi birinden öğrenecek değilim bu bir , ikincisi aracım 2008 model ve söylediğin sorunları ALLAH a bin şükür yaşamadım inanmıyorsan birgün buluşuruz veya buluşmalarda kısmet olur görüşürsek orda kendi gözlerinle görürsün ha aracımın km si düşük henüz 26 binde çok fazla kullanılmıyor ve titizlikle bakıyorum belki o yüzden bu sorunları yaşamamış olabilirim ama punto yu bmw den üstün görmüyorum golf tende sadece kendi sınıfında başarılı buluyorum.Ayrıca bir lafında vw ne laf ediyorsunuz kedi ulaşamadığı ciğere mundar gibilerinden bir laf etmişsin gücümün neye yetip yetmediğini bilemezsin ALLAH ıma bin şükür bırak golf ü scirocco alacak gücüm var ama arabaya o kadar yatırımı gereksiz ve aşırı derece müsriflik olarak görüyorum o yüzden bilmeden konuşma kimsenin ne olduğunu bilemessin ayrıca neye yorum yapıp yapmayacağımıda sende öğrenecek değilim
Boşa sinirlenme :) Daha önce de aynı tartışmayı başka bir konu da başka bir arkadaşla yaptın :) Ulaşamadığın için kötüleme lafını sana kullanmadım ama sen de öylesin anlaşılan :) Yarası olan gocunur demiş atalarımız :) O kadar paran varsa 2008 değil gider 2011 Punto alırdın :) Ya da 2007 Golf :) Sıfır almak şart değil :) Golf e sorun yaratmaz demiyorum ama Punto dan bin kat iyi olduğu bir gerçek :) 26 bin de Punto bu sorunları bırakta yapmasın o zaman arkadaşım. Binmiyormuşsun bile araca. Binilmeyen bir şey tabi sorun çıkarmaz. Bütün gün garajda yatıyorsa araba. Baştan böyle söyleyeceksin o zaman. Bu kronik arızalar zamanla ve kullanımla ortaya çıkan bir şey. Buraya gelip iki de bir benim arabam da yok bu yok dersen yalan attığını düşünürüz. Tabi bir de üstüne Golf 'e kötü dersen double yalan oluyor. 26 bin de araba demek sıfır araba demek. Yukar da 2012-2013 araba derken bunu kasdetmiştim zaten. Sonuçta bu millet 2006 arabayı aldığında da ilk zamanlar sorun yoktu. O tampon açıklığı da zamanla Grande Punto ların hepsin de oluyor. Sarkıyor ve yanlardan genleşme yaparak far altları açılıyor. Forumu iyice gez dolaş 100 tanesinden 70 inde olmuştur.
30bin kmdeki puntom city vermisti, kullanma ve km ile alakasi yok yani kronik sorunun.
LG G2 Cihazımdan aracılığıyla gönderildi.Olası yazım yanlışlarım için özür dilerim.
byadrenalin
12/03/2014, 20:34
30bin kmdeki puntom city vermisti, kullanma ve km ile alakasi yok yani kronik sorunun.
LG G2 Cihazımdan aracılığıyla gönderildi.Olası yazım yanlışlarım için özür dilerim.
Sadece City için demedim kardeşim ben. Örneğin tampon sarkması, örneğin airbag göğüs çatlaması, örneğin kapı iç trimlerin zamanla titremeye başlaması. Gerçi geçen 55 bin de bir punto gördüm onda da kapı içleri zırıl zırıldı.
Benim de araç 180 bine dayanmıştı ama city hiç değişmemiş ve bende de vermemişti. İlginç biraz tabi.
erenemre
12/03/2014, 20:39
Boşa sinirlenme :) Daha önce de aynı tartışmayı başka bir konu da başka bir arkadaşla yaptın :) Ulaşamadığın için kötüleme lafını sana kullanmadım ama sen de öylesin anlaşılan :) Yarası olan gocunur demiş atalarımız :) O kadar paran varsa 2008 değil gider 2011 Punto alırdın :) Ya da 2007 Golf :) Sıfır almak şart değil :) Golf e sorun yaratmaz demiyorum ama Punto dan bin kat iyi olduğu bir gerçek :) 26 bin de Punto bu sorunları bırakta yapmasın o zaman arkadaşım. Binmiyormuşsun bile araca. Binilmeyen bir şey tabi sorun çıkarmaz. Bütün gün garajda yatıyorsa araba. Baştan böyle söyleyeceksin o zaman. Bu kronik arızalar zamanla ve kullanımla ortaya çıkan bir şey. Buraya gelip iki de bir benim arabam da yok bu yok dersen yalan attığını düşünürüz. Tabi bir de üstüne Golf 'e kötü dersen double yalan oluyor. 26 bin de araba demek sıfır araba demek. Yukar da 2012-2013 araba derken bunu kasdetmiştim zaten. Sonuçta bu millet 2006 arabayı aldığında da ilk zamanlar sorun yoktu. O tampon açıklığı da zamanla Grande Punto ların hepsin de oluyor. Sarkıyor ve yanlardan genleşme yaparak far altları açılıyor. Forumu iyice gez dolaş 100 tanesinden 70 inde olmuştur.
ben punto yu ne zaman hangi sene aldığımı nerden bileceksin arkadaşım çok boş konuşuyorsun 25 yaşına gelmişsin ama kusura bakma konuşmaların donanım haber deki liseli ergenler gibi sen punto yu kötülemeye devam et ayrıca golf ile punto yu neden kıyaslayıp duruyorsun biri c biri b sınıfı takmışsın golf e inşallah alırsında gider orda takılırsın ordada başlarsın ergen ergen kapısı zırıldıyor caöı tıkırdıyor diye
byadrenalin
12/03/2014, 20:44
ben punto yu ne zaman hangi sene aldığımı nerden bileceksin arkadaşım çok boş konuşuyorsun 25 yaşına gelmişsin ama kusura bakma konuşmaların donanım haber deki liseli ergenler gibi sen punto yu kötülemeye devam et ayrıca golf ile punto yu neden kıyaslayıp duruyorsun biri c biri b sınıfı takmışsın golf e inşallah alırsında gider orda takılırsın ordada başlarsın ergen ergen kapısı zırıldıyor caöı tıkırdıyor diye
" Ergen ergen konuşmak ". Sırf şu laf söylemek bile boş bir insan olduğunu gösteriyor :) Bu cümleyi senden on yaş küçük insanlar birbirlerine kullanıyor :) Yaş büyümüş ama beyin büyümemiş yazık ki :) Diyecek bir şey yok. Puntonun malzeme dolayısı ile kapı içleri ve arka bagaj kapağı zırıldıyor. Bunu sen bindiğinde farkedemiyor olabilirsin. Ya da müzik sesi açıp takmıyor olabilirsin ama ben kullanırken fark ediyorum. Bu durumdan sadece ben değil başka bir sürü kişi rahatsız. Forumda daha yakın zamanda aynı şekilde başka bir arkadaşın daha böyle bir konusu vardı. Ben kıyaslama yapmıyorum ki. Ben senin eski tartışmanda yazdığın Golf ten iyi mesajına ithafen yazdım. Yoksa Golf zaten segment olarak üstün. Punto nun segmenti Polo dur İbizadır Clio dur. Ki bunların arasında en geniş ve zevkli araba Punto. Polo sorunsuz diyemem ama en azından Punto kadar değildir. Ayrıca Wv için kapılardan ses gelmesi imkansız bir şey. Arkadaşım da 2002 modeli var. Bilenler bilir Kicker L7 nasıl bir bass tır. Ses sistemi bass kicker L7 olmasına rağmen tek bir zırıltı yok araba. 2002 diyorum bak :) Haydi sana özel üretim puntonla kazasız belasız sürüşler. Ben benim belalı haşatı sattım kurtuldum. Bir daha binersem 3 yaştan büyüğüne binmem zaten. Kolay gelsin.
Puhahaha
Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "
erenemre
12/03/2014, 20:47
" Ergen ergen konuşmak ". Sırf şu cümleyi kurman bile asıl senin nasıl boş bir insan olduğunu gösteriyor :) Bu cümleyi senden on yaş küçük insanlar birbirlerine kullanıyor :) Yaş büyümüş ama beyin büyümemiş yazık ki :) Diyecek bir şey yok. Puntonun malzeme dolayısı ile kapı içleri ve arka bagaj kapağı zırıldıyor. Bunu sen bindiğinde farkedemiyor olabilirsin. Ya da müzik sesi açıp takmıyor olabilirsin ama ben kullanırken fark ediyorum. Bu durumdan sadece ben değil başka bir sürü kişi rahatsız. Forumda daha yakın zamanda aynı şekilde başka bir arkadaşın daha böyle bir konusu vardı. Ben kıyaslama yapmıyorum ki. Ben senin eski tartışmanda yazdığın Golf ten iyi mesajına ithafen yazdım. Yoksa Golf zaten segment olarak üstün. Punto nun segmenti Polo dur İbizadır Clio dur. Ki bunların arasında en geniş ve zevkli araba Punto. Polo sorunsuz diyemem ama en azından Punto kadar değildir. Ayrıca Wv için kapılardan ses gelmesi imkansız bir şey. Arkadaşım da 2002 modeli var. Bilenler bilir Kicker L7 nasıl bir bass tır. Ses sistemi bass kicker L7 olmasına rağmen tek bir zırıltı yok araba. 2002 diyorum bak :) Haydi sana özel üretim puntonla kazasız belasız sürüşler. Ben benim belalı haşatı sattım kurtuldum. Bir daha binersem 3 yaş altına binmem zaten. Kolay gelsin.
senin beyin yaşın belli zaten belalı haşatı sattıysan daha ne foruma giriyorsun hala kötülemek için mi ? şirkette onlarca marka kullanıyorum b sınıfında çoğu aracın plastik kalitesi eş düzeydir neyse ya kime ne anlatıyorsam ben büyüde gel öyle konuşalım bi dahada yaptığım yorumları alıntılamassan sevinirim
byadrenalin
12/03/2014, 20:48
senin beyin yaşın belli zaten belalı haşatı sattıysan daha ne foruma giriyorsun hala kötülemek için mi ? şirkette onlarca marka kullanıyorum b sınıfında çoğu aracın plastik kalitesi eş düzeydir neyse ya kime ne anlatıyorsam ben büyüde gel öyle konuşalım bi dahada yaptığım yorumları alıntılamassan sevinirim
Ben değil sen benim yorumumu alıntılayıp atladın. Atlamasan ben zaten senin gerçekci olmayan hiç bir yorumuna atlamıyorum :)
erenemre
12/03/2014, 20:55
Ben değil sen benim yorumumu alıntılayıp atladın. Atlamasan ben zaten senin gerçekci olmayan hiç bir yorumuna atlamıyorum :)
ben hiç bir yorumumda yalan konuşmadım ayrıcada punto yu övmedim sadece memnun olduğumu belirttim aracı çok kullanmıyorum ama kullandığımda da memnun kalıyorum özellikle motoru bence bir harika iç plastik kalitesine gelirsek elbette araç b sınıfı ama plastik ve trim aksamları biraz daha kaliteli olsaydı çok dedim daha önceki konulara bakabilirsin kardeşim çok eleştirdim ama inan clio dada aynı plastikler , bak sana hiç gerek olmadığı halde yemin ederek söylüyorum kayınpederimde 2008 model corsa var benim aracımla yaşıt kendisi salihli de yaşıyor oda benim gibi az ve kısa mesafelerde kullanıyor geçen ist.a geldiğinde ben parkettim punto da kapı direklerinden gelen seslerin çoğu hatta daha fazlası corsa dada geliyordu hatta kendisi benim aracı kullandı ve senin araç daha rahat sırf şu direksiyonu için bile punto alırdım ama hiç bakmadım alırken dedi o yüzden b sınıfı araçlarda çok birşey bekleme gelelim senin hayalin golf e golf ü delta ile bravo ile ve guiletta ile karşılaştır bakalım sonuç ne olacak bravo ile kafa kafaya gider kalitede ama delta ve guiletta karşısında hiç sans vermem golf e ama bu benim düşüncemdir konu uzamasın ve tatsızlaşmasın sonuçta hepsi kul yapısı ALLAH herkese istediği ve sevdiği araca binmeyi nasip etsin gerçi şunu söyleyim ist. gibi biryerde bırak punto yu ferrari m olsa trafiğe çıkasım gelmiyor her yer sıkış tıkış
forum yöneticilerini buraya davet ediyorum
byadrenalin
12/03/2014, 21:03
ben hiç bir yorumumda yalan konuşmadım ayrıcada punto yu övmedim sadece memnun olduğumu belirttim aracı çok kullanmıyorum ama kullandığımda da memnun kalıyorum özellikle motoru bence bir harika iç plastik kalitesine gelirsek elbette araç b sınıfı ama plastik ve trim aksamları biraz daha kaliteli olsaydı çok dedim daha önceki konulara bakabilirsin kardeşim çok eleştirdim ama inan clio dada aynı plastikler , bak sana hiç gerek olmadığı halde yemin ederek söylüyorum kayınpederimde 2008 model corsa var benim aracımla yaşıt kendisi salihli de yaşıyor oda benim gibi az ve kısa mesafelerde kullanıyor geçen ist.a geldiğinde ben parkettim punto da kapı direklerinden gelen seslerin çoğu hatta daha fazlası corsa dada geliyordu hatta kendisi benim aracı kullandı ve senin araç daha rahat sırf şu direksiyonu için bile punto alırdım ama hiç bakmadım alırken dedi o yüzden b sınıfı araçlarda çok birşey bekleme gelelim senin hayalin golf e golf ü delta ile bravo ile ve guiletta ile karşılaştır bakalım sonuç ne olacak bravo ile kafa kafaya gider kalitede ama delta ve guiletta karşısında hiç sans vermem golf e ama bu benim düşüncemdir konu uzamasın ve tatsızlaşmasın sonuçta hepsi kul yapısı ALLAH herkese istediği ve sevdiği araca binmeyi nasip etsin gerçi şunu söyleyim ist. gibi biryerde bırak punto yu ferrari m olsa trafiğe çıkasım gelmiyor her yer sıkış tıkış
Abicim ben sana yalan atıyorsun da demedim alanen. Yani böyle bir şey demek düşmez ama kendimce inanmıyorum dedim. 2008 Corsa ya gelecek olursak. Punto dan hiç bir farkı yok. Bütün parçaları aynı motor dahil. Mjet motor. Tek fark kasa. Bkz 2013 Opel Combo- Fiat Doblo. Hatta onda kasa bile aynı. Hayalim Golf değil. Seat Leon. Punto dan gelen seslerin Renault Clio dan da geldiğini biliyorum. Ne kadar ekmek o kadar köfte. Benim bahsettiğim şey Punto nun çok fazla kronik arızası olması. Punto evo larda bu biraz daha az olabilir. Corsa C var arkadaşım da ama onun ne kapılarda ne bagajda hiç bir titreme yok. Direksiyona gelince. İnanmayacaksın belki ama Corsa ve Punto nun direksiyonu aynı malzeme. Elektronik servo motor corsa da var.. Bu yüzden Corsa C lerde de direksiyon kutusu kronik arıza. Bizim ki gibi kilitleme yapmıyor ama ses yapıyor luk luk luk diye. Ama basit bir işlem ile çözülebiliyor. 200-250 tl gibi bir rakam. Fiat gibi 2500 tl city den 2000 tl airbag ten sokmuyorlar adamlar. Bu sadece verdiğim bir örnekti. Ben Punto yu kötülemiyorum. Benim arabam çok hor kullanılmış ve 150 bin deydi aldığımda. O yüzden baya sorun yaşadım ve soğudum fakat bazı arızalar mide bulandırıcı bunu sadece ben değil 20 bin de 50 bin de arabası olan da yaşamış. Forumda okuyoruz. Bundan bahsettim. Farkettiysen ne amantisörün çabuk patlamasından ne de atıyorum vites geçişlerinin sertleşmesinden bahsetmedim. Bunlar tamamen kullanıcı hatası. 70 km hızla çukurdan geçersen 1 ay da amantisör patlar yani.
Bu arada Bravo benim gözüm de 75 bin edecek bir araç değil. Alfa Romeo ya gelecek olursak tabi ki açık ara fark atar Golf 'e bilmem neye. Ona lafım yok.
neyin kavgası bu! herkes istediği aracı alır biner beğenir beğenmez! zevkler ve renkler tartışılmaz biz burada araçlarımızda ilgili soruları cevapları paylaşmak için varız. lütfen kavga etmeyin!
iPad 'den aracılığı ile gönderildi
Ziyaretçi78
12/03/2014, 22:07
Ya arkadaşlar hırsa gerek yok kırmayalım birbirimizi
Anlaşılan sağlam bir temizlik yapmadan forum huzura kavuşamayacak.
fencolic
12/03/2014, 23:37
Arkadaslar naçizane fikirlerimi yazmadan edemedim. Bu 4.arabam ve aktif olarak baska forumlarda 6 yili aşkın devam eden üyeligim var. Takdir edersiniz ki buradaki iletisimin de bir kültürü var. Daha once baska bir konuda punto ile ilgili izlenimlerimi yazmistim ve bana da yukarida tartisilanlara benzer bicimde sert cikanlar olmustu. Tabi hicbirine cevap vermedim konu uzamasin diye. Ancak bunu aliskanlik haline getirmis ve bunu yapmaktan zevk duyan uyeler var forumda. Burasi bir paylasim forumuysa insanlar birbirlerinin sahsina hakaret etmedigi surece kendi izlenimlerini yazmakta özgür olmalidir. Katilirsiniz ya da katilmazsiniz. Katilmiyorsaniz bunu külhanbeylik yaparak ifade etmek hem sizin hemde forumun seviyesini düşürür. Susmak anlayana en iyi cevaptir. Bunu dahi anlamiyorsa kendi haline birakmak gerekir diyor forum yöneticilerini görevlerini yapmaya davet ediyorum.
Bu saldırgan bu ötekileştirmiş tavırlarınız nedir ? Karşıt fikirlere her zaman bi saldırı yapma amacı içinde olanlar var. Her konu böylemi olacak artık. Adam 2007 araçta sorun çıkar diyo öbürü haddini bil nası konuşuyosun diyo. Biri çocuk ölmüş diyo öbürü otobüse yazık diyo. Sanırım evde eşiyle tartışan gelip forumda bize atar yapıyo. Edep ya Edep diyorum...!
erenemre
13/03/2014, 00:42
Bu saldırgan bu ötekileştirmiş tavırlarınız nedir ? Karşıt fikirlere her zaman bi saldırı yapma amacı içinde olanlar var. Her konu böylemi olacak artık. Adam 2007 araçta sorun çıkar diyo öbürü haddini bil nası konuşuyosun diyo. Biri çocuk ölmüş diyo öbürü otobüse yazık diyo. Sanırım evde eşiyle tartışan gelip forumda bize atar yapıyo. Edep ya Edep diyorum...!
kardeşim haddini bil diyen bendim ve o lafımı iyice okuesan 2007 punto yla falan alakası yok konuya yorum yapıp yapmamamla ilgili birşey demişti ama biz sorunu çözdük arkadaşla tatsızlık yaşanmadan bitti konuyu uzatmayalım diğer otobüs konusunu ise anlamadım sanırım farklı bir konudan bahsediyorsunuz.
kardeşim haddini bil diyen bendim ve o lafımı iyice okuesan 2007 punto yla falan alakası yok konuya yorum yapıp yapmamamla ilgili birşey demişti ama biz sorunu çözdük arkadaşla tatsızlık yaşanmadan bitti konuyu uzatmayalım diğer otobüs konusunu ise anlamadım sanırım farklı bir konudan bahsediyorsunuz.
Sevindim adınıza mesajlarınızı okuyamadım bile o kadar uzun uzun çok banal tartışmalar olmuşki. Otobüs muhabbeti farklı Ego otobüsümüz insanlardan daha kıymetli ankarada 1 otobüse bişey olmaması için 10 kişiyi öldürebilecek kadar seviyoruz biz otobüslerimizi
Önceki aracım Haziran 2006 çıkışlı idi Grande Punto 1.3 multijet 90 HP Dynamic 93 bin küsürdü aldığımda sattığımda 110 bin küsürdü bendeyken sorun yaşamadım ben yaşayan vardır bizde okuyoruz buradan. Bu tip arızaların hepsi diğer markalarda da var. Şu konuda katılıyorum neredeyse Bmw gib segmentlerden daha iyi diyen var komik tabii ki ama bu paraya alınacak en güzel araçlardan biridir punto.