Orijinalini görmek için tıklayınız : Satılık Punto 1.3 Lounge Multijet 2012 (ekim) 12500kmde
mesutkarael
10/03/2014, 00:30
Arkadaşlar aracımı satmaya karar verdim. satış sitelerinede ilan verdim. birde forum üzerinden sizlerle paylaşayım dedim. aşağıda ilan linkleri var. fiyat olarak 38000 TL olarak düşünüyorum. Cüzzi de olsa pazarlık payı vardır.
https://rs3.araba.com/2014/03/09/xxl_a2a572efc09ca3bdbcb25c6fab164e49.jpg
Araç 2012 Ekim ayı trafiğe çıkışlıdır. 1.3 multijet PUNTO--Lounge--75 beygirlik modelidir. KAZA,BOYA,DEĞİŞEN, DERBE,GÖÇÜK;ÇİZİK vb hiçbir kusur yoktur. boyada çizik dahi bulamazsınız. Araç ta burda sayılamayacak birçok özellik vardır.Araç cam tavan hariç full özelliklidir. Özelliklerin hepsini buraya yazmıyorum,aşağıda özellik bölümden hepsini işaretleyeceğim. araç 12500 km dir. granit gri renktedir. Araç gayet ekonomik tir. yakıt konusunda sıkıntınız olmaz. ilk bakımı (10000 bakımı) serviste yapılmıştır. yedek anahtar, bütün kullanım klavuzları, teyp ve anahtar kodu kartları, yedek lastik ve üzerindeki kriko ve alet takımı mevcuttur. kısacası servisten çıkmış araçtan tek farkı 12500 km dir. Titiz bir bakıcıyım aracın içi tertemizdir. İhtiyaçtan ötürü satılıktır. Araçta pazarlık payı yoktur,SON FİYATTIR. Lütfen pazarlık yapacaklar aramasın. Alıcısına şimdiden hayırlı olsun...
-https://www.araba.com/278852013/Fiat-Punto-Lounge-13-Multijet-OGRETMENDEN-SIFIR-AYARINDA
mesutkarael
13/03/2014, 11:49
Güncel
GT-I9300 cihazımdan gönderildi
Tunaboylu
13/03/2014, 12:06
Hayırlı satışlar olsun.
aozalatur
13/03/2014, 13:05
hayırlı satışlar.
blackhawk
14/03/2014, 17:39
Aracınızı gördüm gerçekten güzel, temiz. Ama 2012 model lounge 15.000 km'deki asist kit ve güvenlik paketli aracı 35.000 liraya kaçırdıktan sonra rakamın gözüme yüksek görünüyor. Yanlış anlamayın aracınız 10 numara ona sözüm yok...
mesutkarael
14/03/2014, 22:39
Estağfurullah neden yanlış anlayayım. Herkesin fikrini özgürce söylemeye hakkı var. Belki o baktığınız araç sahibi ihtiyaçtan veya başka bir sebepten satıyor olabilir diye düşündüm. Herkesin kendine göre bir hesabı var. Bende piyasayı iyice araştırıp öyle bir fiyat talebinde bulundum. Hatta piyasaya göre ucuz bir fiyat dahi yazdım. Gerisi nasip kısmet artık. ..
Bence fiyat gayet güzel almasaydık alırdık. Hayırlı satışlar dilerim. Piyasa yükseldi
blackhawk
15/03/2014, 14:18
Hayırlı satışlar olsun dilerim istediğiniz fiyatlardan satarsınız.
mavilerrr
15/03/2014, 15:41
Irfan bey, dediğiniz araç 2012 model EVO olmasın? 2012 tüm lounge larda güvenlik paketi..asr msr, esp vs standard zaten..
mavilerrr
15/03/2014, 15:43
son evolar 2011 trafiğe çıkışlı olup, 2012 model olarak geçiyordu diye biliyorum..
blackhawk
15/03/2014, 17:34
Irfan bey, dediğiniz araç 2012 model EVO olmasın? 2012 tüm lounge larda güvenlik paketi..asr msr, esp vs standard zaten..
Dostum evo ile lounge arasındaki farkı biliyorum. Zaten sattığım araç 2011 evo idi. Ve lounge da güvenlik paketi standart değil asist kit standart. Nette baktığım bazı araçlarda asr off tuşu var bazısında yok. Araç 15.000 km'de beyaz ve 35.000 TL idi. Torbalı'da burnunun dibinde aracı kaçırdım... :(
mesutkarael
16/03/2014, 20:47
Güncel
serdar85
16/03/2014, 22:25
Dostum evo ile lounge arasındaki farkı biliyorum. Zaten sattığım araç 2011 evo idi. Ve lounge da güvenlik paketi standart değil asist kit standart. Nette baktığım bazı araçlarda asr off tuşu var bazısında yok. Araç 15.000 km'de beyaz ve 35.000 TL idi. Torbalı'da burnunun dibinde aracı kaçırdım... :(
Antalya plakalıydı dimi kaçtı valla bursadan kalkıp geliodum az daha :) bu arada hayırlı satışlar
mavilerrr
17/03/2014, 02:07
Benim aracta lounge asist kit evo lara ozguydu. Lounge larda yoktu. 2012 tum lounge larda guvenlik paketi olrak isimlendirilen asr. Esp vs stantartti fakat 2013 modellerde bu paketi lounge lar icin opsiyon yaptilar.
GT-I8190 cihazımdan gönderildi
Honor COOPER
17/03/2014, 02:41
5 para etmez STEPWAY de standart bizimkiler opsiyonel yapmış anlayabilene aşk olsun.
blackhawk
17/03/2014, 16:37
Antalya plakalıydı dimi kaçtı valla bursadan kalkıp geliodum az daha :) bu arada hayırlı satışlar
Aynen öyle ben bi az daha düşer mi diye bekledim :(
blackhawk
17/03/2014, 16:40
Benim aracta lounge asist kit evo lara ozguydu. Lounge larda yoktu. 2012 tum lounge larda guvenlik paketi olrak isimlendirilen asr. Esp vs stantartti fakat 2013 modellerde bu paketi lounge lar icin opsiyon yaptilar.
GT-I8190 cihazımdan gönderildi
Erdem baktığım çoğu 2012 lounge de teyp üzerinde asr off tuşu yok bazı modellerde farklı yerde bulunuyorsa ve bilgilendirir sen sevinirim. Baktığım araçlarda tuş yok diye es geçiyorum....
nuisance
03/04/2014, 22:21
yazmayayım diyorum ama, 38-39a dualogic - sunrooflu 2012 model loungeler satılıyor. bir de pazarlık yok yazıyor ya ne desem bilemedim :)
Araçlarımızı yüceltelim diye konu açıyoruz ondan sonra satılık araçların fiyatlarına yüksek diyoruz. Herkes istiyor alırken ucuz olsun ama satmaya geldimi kar edeyim piyasadan ucuza gitmesin. Arkadaşım aynı aracın 95 lik otomatik sunroof lusuna 40.850 fiyat biçerek 40000 vermek amacıyla ilan açtım forumdaki arkadaşlarada sordum bazı arkadaşlar 37-38 falan dediler şaşırdım gerçekten manisa da 39000 liraya senin aracın aynısına kahverengi renk ve km 35000 civarı galeride istiyolar. bence fiyatın iyi Allah hayırlısıyla satmayı nasip etsin
erenemre
05/04/2014, 00:41
yazmayayım diyorum ama, 38-39a dualogic - sunrooflu 2012 model loungeler satılıyor. bir de pazarlık yok yazıyor ya ne desem bilemedim :)
sanane arkadaşım satılıyorsa satılıyor belki o satılanlarda sorun var ? hasar var ? gidip inceledin mi gördün mü ? fiyat yüksek geldiyse ve pazarlık yok yazıyorsa hayırlı satışlar de geç çok mu zor ? yazmayayım diyorum diye bide mübalağa yapmışsın bence araç temiz o fiyatıda hak ediyor opel in aptal tipli corsa sı olsa kimse bu fiyata çok demezdi ki punto corsa dan çok daha şık ve donanımlı bir araç.
sanane arkadaşım satılıyorsa satılıyor belki o satılanlarda sorun var ? hasar var ? gidip inceledin mi gördün mü ? fiyat yüksek geldiyse ve pazarlık yok yazıyorsa hayırlı satışlar de geç çok mu zor ? yazmayayım diyorum diye bide mübalağa yapmışsın bence araç temiz o fiyatıda hak ediyor opel in aptal tipli corsa sı olsa kimse bu fiyata çok demezdi ki punto corsa dan çok daha şık ve donanımlı bir araç.
Emre şu Opel ile ilgili takıntılarından sıyrıl bence...
dilin kemiği yok herkes malına istediği fiyatı çeker...he şu da bir gerçek ki her malın piyasası vardır. Satıcı da bilir alıcı da. Onun için satan arkadaşa bu konuda akıl vermeye gerek yok. Bizden akıl isterse o zaman söyleriz fikrimizi..satılana ve alınmışa sadece hayırlı olsun denir diye bilirim ben...
Abi Opel ne alaka yahu. Boşver diğer markaları.
Bize düşen hayırlı satışlar demek.. Fiyat benim fikrimce de uygun. Isteyen alır,isteyen almaz,mal sahibi isterse indirir.. Araç çok güzel :)
LG G2 Cihazımdan aracılığıyla gönderildi.Olası yazım yanlışlarım için özür dilerim.
mesutkarael
07/04/2014, 20:30
Güncel. ..
Hayırlı Satışlar Almakta Satmakta Zor. Allah İyi İnsanlarla Karşılaştırsın.
knidos111
10/04/2014, 19:17
her zaman söylerim,malının değeri satabildiğin fiyatdır
Bugün itibariyle aracımı İstanbul'dan bir arkadaşa 39.150 ya sattım kazasız belasız kullanmasını dilerim. Allah herkesin gönlüne göre versin sizlerde umarım istediğiniz fiyatlara araçlarınızı biran önce satarsınız. İyi akşamlar
Kız gibi araba . Hayırlı satışlar.
mesutkarael
26/04/2014, 08:39
Teşekkür ederim arkadaşlar. .. araç hala bende. Henüz satılmadı. Beklemedeyim. Yaza doğru kısmet olur belki bakalım.
nuisance
26/04/2014, 21:02
zamanında yazdık fiyatı pahalı diye, piyasa belli. ramazana kadar satılmazsa bu fiyata 1 sene beklersiniz artık.
Yahu allah aşkına fiyata yorum yapmayın. Siz böyle yapınca adam kafadan 5bin düşecek gibi düşünüyorsunuz.
Donanımlı,tertemiz Evo. Hayırlı satışlar
LG-D802 cihazımdan gönderildi
Yahu allah aşkına fiyata yorum yapmayın. Siz böyle yapınca adam kafadan 5bin düşecek gibi düşünüyorsunuz.
Donanımlı,tertemiz Evo. Hayırlı satışlar
Evo değil Cenk yeni Punto bu...:)
Evo değil Cenk yeni Punto bu...:)
Amaaaan Mehmet abi sen de. Hepsi Punto sonuçta. Tohumu aynı :D (şş çaktırma delikanlılığa ok attırmıyorum) :D
mesutkarael
27/04/2014, 00:27
zamanında yazdık fiyatı pahalı diye, piyasa belli. ramazana kadar satılmazsa bu fiyata 1 sene beklersiniz artık.
Arkadaşım yorumun için teşekkür ederim...Fikrini özgürce beyan edebilirsin sonuçta burası paylaşım üzerine kurulu bir forum... Ancak dikkat ettiysen ve dikkatli okuduysan ben aracı satamadım,bu fiyata gitmedi yazmadım. Araç bende ve henüz satılmadı dedim. Yani aracı satmaktan yaz aylarına kadar vazgeçtim kişisel sebeplerden ötürü.
araca 37.500///37.750 ve benim istediğim 38.000 tl yi veren en az 10 müşteri oldu.Ancak dediğim gibi ben kişisel sebeblerden ötürü satışı erteledim ve ilgilenen arkadaşlara bu durumu özür dileyerek ilettim...
Bence zaten ederinin altında piyasaya uygun yüksek olmayan bir rakamla satışa çıktım. Zaten öyle olmasa bu kadar adam arayıpta talip olmazdı diye düşünüyorum...
nuisance
27/04/2014, 00:54
anlıyorum.
brcan157
27/04/2014, 04:09
burası bi forum sitesi..ben şahsen ilk kez bi foruma üye olmuyorum vatta 2009 genel bi forum sitemizde oldu sahsıma ait..sımdı arkadaslar cok agır laflar kullanmıs ama dedıgım gibi bir konu acılır ve altına sahsa ozel hayata,dini ve siyasi konulara da bazı sınırlamalar dahilinde yorum yapılır.kaldi ki mesut bey bizimle durumu paylaşmış ve yorumlarımızı almak istemiş.araca gelince cidden cok güzel duruyor ama ben asla punto degerını dusurmek ısteyen birisi olmamakla beraber yaklasık her gece ilgili sitede araç fiyatlarına bakarım..banada yüksek gelmedi değil emsalleri arasında daha uygun fiyatada var.ben tam suan gorusumu paylastım bundan daha fazlası olmamalı.sonucta mal sahibinin.ama lütfen kalkıpta farklı markalara saldırıp yada kendı aramızda birbirimize böyle konusmayalım.tabikide isteyen istediği yorumu yapar..yorum yapılası için baslık acılmıs biz kalkıp cok cok diyipte mesut bey indirecek hali yok..
gangster0180
30/04/2014, 19:41
hayırlı satışlar