Orijinalini görmek için tıklayınız : Dış dikiz ayna altına aydınlatma
asimsendogan
07/03/2014, 16:07
Arkadaşlar hepinize merhaba. Uzun zamandır foruma giriş yapmıyordum.4 gün önce 2012 Punto 1.3 Multijet Easy alarak tekrar aranızdayım.
Dış dikiz aynaların altına beyaz led uygulayan yada yapmayı düşünen arkadaşlar var mı ? Nasıl yapılabilir sizce ? Daha önce konusu açıldımı bilmiyorum ama fikir alışverişinde bulunabiliriz. Farklı forumlardan bir iki resim ekleyeyim.
byadrenalin
07/03/2014, 16:14
Zor bir işlem değil ama şahsi fikrim kötü görünüyor :) Uzun yol yapan yük taşıyıcı kamyonlar gibi :)
Çağatay bu sadece bir süre yanar yani kapıları açacaksın yanacak kilitleyince yavaşça sönecek. Tavan lambasından tetik alınarak yapılır diye düşünüyorum.
byadrenalin
07/03/2014, 16:36
Çağatay bu sadece bir süre yanar yani kapıları açacaksın yanacak kilitleyince yavaşça sönecek. Tavan lambasından tetik alınarak yapılır diye düşünüyorum.
Eğer öyle olursa güzel olur. Tavan lambasından tetik almak çok basit bir işlem ama işlemin zor tarafı kapının arasında bulunan kabloların geçtiği yerden bir kablo daha geçirme kısmı. Orası sıkı sıkıya yapılmış bir yer. Arada pek boşluk yok. İyi bir işçilik gerektiyor kanımca.
asimsendogan
07/03/2014, 18:15
Kesinlikle. Surekli yanmasi berbat olur. Anahtardaki dugmeye basar basmaz yanacak ve marşa basinca sönecek. Tavan lambasi mantigiyla...
iPhone 'den aracılığı ile gönderildi
Dış kapı kollarına led ile yapılması bence daha makul olur.
asimsendogan
07/03/2014, 18:28
Dış kapi kollarinda koyacak yer bulamayiz sanirim.
Dış kapi kollarinda koyacak yer bulamayiz sanirim.
yapan arkadaşlar var, tepe lambasına baglı olarak. cok da guzel oluyor