Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara da bakım için yer
aracıma haftasonu 50binlik bakım yaptırcam.yağ olarak 50-30 veya 50-40 edge castrol dusunuyorum sanırım mazot flıtresının degısmesıne gerek yok.Bunun dısında belkı balatalar degısebılır ses yapıyor.sol sinyalim kırıldı oda değiştirilecek.Sonuc su kı parcaları almak ıcın ıvedıkte unluoto geldı aklıma ordan alcam.Usta olarak onerebılecegız işini güzel yapan ücreti makul yer var mı?
Kavaklıdere servisine götürebilirsiniz Ankara için en güvenilir firmadır........
aracıma haftasonu 50binlik bakım yaptırcam.yağ olarak 50-30 veya 50-40 edge castrol dusunuyorum sanırım mazot flıtresının degısmesıne gerek yok.Bunun dısında belkı balatalar degısebılır ses yapıyor.sol sinyalim kırıldı oda değiştirilecek.Sonuc su kı parcaları almak ıcın ıvedıkte unluoto geldı aklıma ordan alcam.Usta olarak onerebılecegız işini güzel yapan ücreti makul yer var mı?
aksam ara beni kardeşim numaram vardı kaybetmediysen :)
Ankara'da yetkili servis dışında önerebileceğiniz usta ya da servis varsa ben de bilmek isterim. :)
Ziyaretçi78
14/03/2014, 19:49
Ankara'da yetkili servis dışında önerebileceğiniz usta ya da servis varsa ben de bilmek isterim. :)
Başkan eğer yaptıracakların bunlarsa yönlendirebilirim.
Yağ
Yağ filtresi
Hava filtresi
üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla
sinyal kırıldıysa cruise kontrollu takabilirsin boşuna aynısından alma hem aracın satış fiyatıda artar.
ysfbyk87
15/03/2014, 18:03
sinyal kırıldıysa cruise kontrollu takabilirsin boşuna aynısından alma hem aracın satış fiyatıda artar.
Cruise controlun fiyati ne kadar tutar. Ve ankarada bunu yapan biryer varmi?
Kolu forumda Ankara'dan Ertuğ arkadaşımız uygun fiyata satıyor, satılık parça bölümünde var, takma ve aktifleştirme işini de Mehmet Abi yapar size. (Femoli)
cruise kontrol kolu, kapak, montaj, aktive Hepsi 450, 500 tutar.
cruise kontrol kolu, kapak, montaj, aktive Hepsi 450, 500 tutar.
Orjinal gibi mi oluyor Bu şekilde? Göstergede felan çıkıyor mu
LG G2 cihazımdan gönderildi
Başkan eğer yaptıracakların bunlarsa yönlendirebilirim.
Yağ
Yağ filtresi
Hava filtresi
üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla
Sadece bu kadar değil ne yazık ki :) 120.000 bakımı trigeri daha önce değiştirttim onun dışındaki yardımcı kayışlar değişecek belki bir ihtimal baskı balata da değişebilir. Ankara' ya yeni taşındım o sebeple tanıdığım bir usta ya da özel servis yok ne yazık ki
ybabacan
11/04/2014, 12:20
Kavaklıdere servise geçtiğimiz hafta bakım için gittim.
90000 km. Bakım
Debriyaj seti
Carbon clean
Fiat 1 senelik yol yardım
Toplam 800 TL
Kavaklıdere servisi tavsiye ederim.
MT11i cihazımdan gönderildi
Evet var hemde şaşmaz başket sanayi sitesindeki ünlü otonun karşısında yıllarca gittiğim Alkır oto Samet ustam var,parçaları tavsiyesiyle ünlü otodan alıp değiştirebilrsiniz tek başına çalışıyor telnu 0537 5762706 memnun kalırsınız
AYTEK AYDIN
12/04/2014, 02:29
Kavaklıdere.kesinlikle
Kavaklidere muslüm bey tek gecerim
Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "
Batıkent sanayi sitesinde DOST OTO var orada Nurullah usta var. on numara adamdır. asla yanlış iş yapmaz