Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara Paintboll Buluşması 22.03.2014 Akşam
erdiyilmaz
24/03/2014, 11:23
Foto yok mu foto :)
herkese teşekkür ediyorum, silahım tutukluk yapmasaydı ben hepinize sorardım :D sol kolum morarmış silah tekleyince sinirlenip ayağa kalktım takır takır şişlediler ..
fotoğraf sormayın o kadar terledikki üşüdük en başta fotoğraf çekecekmiştik. ama baya güzel ve kalabalıktık.
Misafir047
24/03/2014, 12:41
herkese teşekkür ediyorum, silahım tutukluk yapmasaydı ben hepinize sorardım :D sol kolum morarmış silah tekleyince sinirlenip ayağa kalktım takır takır şişlediler ..
fotoğraf sormayın o kadar terledikki üşüdük en başta fotoğraf çekecekmiştik. ama baya güzel ve kalabalıktık.
femoliyi oyle bir güzel yere çıkardım sakladım ki kısmet olmdı :)
Ziyaretçi78
24/03/2014, 18:25
femoliyi oyle bir güzel yere çıkardım sakladım ki kısmet olmdı :)
Sen sus zaten dudamda uçuk çıktı.Muhahahahha
Pro Üzerinden Note II ile Gönderildi.H.KURU Saygılarımla
okan atak
24/03/2014, 21:21
Mehmet abi benden alacagini aldi kafaya 3 tane hedsat mermi ;)
GT-I9500 cihazımdan gönderildi
herkese teşekkür ediyorum, silahım tutukluk yapmasaydı ben hepinize sorardım :d sol kolum morarmış silah tekleyince sinirlenip ayağa kalktım takır takır şişlediler ..
Fotoğraf sormayın o kadar terledikki üşüdük en başta fotoğraf çekecekmiştik. Ama baya güzel ve kalabalıktık.
sılahlar habıre tutukluk yaptı (5 defa)
Bahane hazir. Gormedim. Arkamdan gelmis. Silah tutukluk yapti. Mermi bitti. Regl oldum. Yana yatti. Camura bayti. Abi nakit yok. Cek versem. Dolar olurmu. Puhahahahaha
Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "
Bahane hazir. Gormedim. Arkamdan gelmis. Silah tutukluk yapti. Mermi bitti. Regl oldum. Yana yatti. Camura bayti. Abi nakit yok. Cek versem. Dolar olurmu. Puhahahahaha
Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "
olm sana bahane yapmıyoruzki senin alnının ortasında şişledim zaten :D
tolgaank88
26/03/2014, 15:00
eğlenceli bir akşamdı keşke formayı giyerken daha dikkatli olsaydım.Oradaki kramptan dolayı sızlama dün akşama kadar devam etti.
yanlız yeşilli takımın sahaya yayılışı askeri okullarda ders diye izletilmeli :)
swarthy0072
01/12/2014, 15:48
Millet Konu hortlayacak ama
Şundan Birdaha yapın da Hep beraber gelelim ya
Ziyaretçi78
01/12/2014, 16:11
Millet Konu hortlayacak ama
Şundan Birdaha yapın da Hep beraber gelelim ya
Biraz zor gibi.
Not II üzerinden gönderildi. H.KURU Saygılarımla
swarthy0072
05/12/2014, 01:17