Orijinalini görmek için tıklayınız : HGS etiketini cama yapıştır(ma)ma
EMRE ALTINOK
06/03/2014, 14:08
Herkese selam, bu hgs denen bi kere yapıştırınca bi daha çıkartması problem olan sarı etiketi içten sürücü yada yolcu GÜNEŞLİĞİNİN UÇ KENARINA yapıştırsak.. tam okuyucudan geçmek üzereyeken sonuna kadar açsak o noktadan okur mu? daha sonra etiketin ordan düşmesi problemi meydana gelir mi? ben ön yada arkaya etiket olayını sevmiyorum..
Lütfen görüşlerinizi paylaşınız.Teşekkürler.
Hix yapistidma gecwrken elle tut
Discovery cihazımdan gönderildi
celenlee
06/03/2014, 14:29
Aynanon arkasındaki Siyah bölgeye yapıştırırsan, ayna orayı kapattığı için sürüş esnasında etiketi görmezsin. Dışardan da gözükmüyor böyle olunca, ben bu şekilde kullanıyorum. Sadece yolcu koltuğunda oturan kişi görüyor :)
ben güneşliğin içine koyum yapıştırmadım bile. duruyo öyle. okuyorda.
yapıştırmaya gerek yokmuş biz sazan gibi atladık zaten hemen ona kızıyorum..sanki dakika başı geçiyoruz hgs den..geçerken tut cama yeter..
byadrenalin
07/03/2014, 16:16
Etiketli olmayan. Kartlı olanlar var. Onlardan alın. Geçerken cama tutun olsun bitsin. Bende yapıştırdım bir kere gitti. Sökerken de kötü bir görüntü yaratır mı bilmiyorum. Düzgün bir şekilde sökmeye çalışacağız artık :)
yapıştırmaya gerek yokmuş biz sazan gibi atladık zaten hemen ona kızıyorum..sanki dakika başı geçiyoruz hgs den..geçerken tut cama yeter..
Valla ben aynen böyle yaptım yapıştırmadım :D
Valla ben aynen böyle yaptım yapıştırmadım :D
baba ile didim e giderken o da öyle yaptı da kendimi ciddi anlamda sazan hissettim :D
aaaahanda
13/07/2014, 22:04
Ben güneşliğin cebine ruhsat konan yere koydum (yapıştırmadım), geçerken güneş varmış gibi açıyorum sonra kapatıyorum, hiç okumamazlık yapmadı
Sent my iPad using