PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2014 Yılının En İyi Otomobilleri(Amerika Seçim)



recepseven
26/02/2014, 10:02
Consumer Reports dergisinin seçimine göre Tesla (https://www.haberler.com/tesla/) Model S genel sıralamada en iyi otomobil seçildi.
Consumer Reports dergisinin Washington (https://www.haberler.com/washington/)'daki Ulusal Basın Kulübünde (NPC) düzenlediği basın toplantısında, otomotiv sektöründeki genel durum, tüketici eğilimleri ve farklı kategorilerdeki en iyi otomobil seçimleri kamuoyuyla paylaşıldı.
Derginin otomobil test bölümü başkanı Jake Fisher, tüketicilerin sahip oldukları otomobili ortalama 6 yıl ellerinde tuttuklarını ve ülkedeki ortalama araç yaşının da 11 yıl olduğunu hatırlatarak satın alma tercihinde güvenilirlik ve aracın arıza çıkarmaması gibi kriterlerin giderek daha fazla önem kazandığını söyledi.
Fisher, üretilen araçların daha teknolojik olmasının da güvenilirliği genel olarak olumlu etkilemesini beklediklerini kaydetti. Amerikan otomotiv sanayisinin son yıllarda geçirmiş olduğu iflas sonrası yeniden yapılanma sürecinde rekabet gücünü artırdığını belirten Fisher, özellikle General Motors (https://www.haberler.com/general-motors/) (GM) grubunun ürettiği araçlarda önemli iyileşmeler kaydedildiğini sözlerine ekledi.
Consumer Reports dergisinin seçimine göre ABD (https://www.haberler.com/abd/)'nin en iyi otomobilleri sınıflarına göre şöyle:
Genel sıralamada en iyi otomobil: Tesla (https://www.haberler.com/tesla/) Model S
EN İYİ COMPACT OTOMOBİL: SUBARU (https://www.haberler.com/SUBARU/) IMPREZA
En iyi orta büyüklükte sedan otomobil: Honda (https://www.haberler.com/honda/) Accord
EN İYİ SPOR SEDAN OTOMOBİL: BMW (https://www.haberler.com/BMW/) 328İ
En iyi küçük sportif arazi aracı (SUV): Subaru (https://www.haberler.com/subaru/) Forester
En iyi orta büyüklükte arazi aracı (SUV): Hyundai (https://www.haberler.com/hyundai/) Santa Fe
En iyi küçük minibüs: Honda (https://www.haberler.com/honda/) Odyssey

En iyi çevre dostu (yeşil) otomobil: Toyota (https://www.haberler.com/toyota/) Prius (https://www.haberler.com/prius/) En iyi lüks otomobil: Audi (https://www.haberler.com/audi/) A6
EN İYİ PİKAP KAMYONET: CHRYSLER (https://www.haberler.com/CHRYSLER/) RAM 1500
Consumer Reports dergisinin yaptığı en iyi otomobil seçimleri derginin nisan sayısında yayımlanacak.

Not: Haberler.com dan alıntıdır.

cdogu
26/02/2014, 15:34
Tesla S gerçekten mükemmel bi araba. Hızlanması M5'ten daha iyi olduğu gibi,tamamen elektrikli ve çok yakışıklı lüks bi araba...