PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sürekli yapılırmı

rohan4421
20/02/2014, 15:57
arkadaslar geçenlerde aracımın lastikleri kesmişlerdi bi ton para bayıldım. Gecen haftada arka lastiğe tertemiz bina önünde bi baktım kocaman vida girmiş. tesadüf dedim yaptırdım. Bugun yine baktım aynı lastik yine ayı vidadan girmiş tesadüf gibi gelmio artık. Bu insanların problemi ne anlamıorum. ne güçlüklerle borç harc ödüoz .

Misafir047
20/02/2014, 16:02
Gerçekten üzücü ve sinir bozucu senın yerinde olsam kimseye çaktırmadan arabaya kamera veya 1 gece uyumam sabaha kadar beklerim yakalarsam ölümden beter ederim

rohan4421
20/02/2014, 16:05
Gerçekten üzücü ve sinir bozucu senın yerinde olsam kimseye çaktırmadan arabaya kamera veya 1 gece uyumam sabaha kadar beklerim yakalarsam ölümden beter ederim

yapacam dostum sonunda yapacam, mahallenin köşede gece 2-3e kadar inat edip dolanıp yakalıcam. bu iş çocuk işi değil araba aksam sağlam sabah boyle gece cıkacak cocuk yok mahallede

cengizhan
20/02/2014, 16:12
arkadaslar geçenlerde aracımın lastikleri kesmişlerdi bi ton para bayıldım. Gecen haftada arka lastiğe tertemiz bina önünde bi baktım kocaman vida girmiş. tesadüf dedim yaptırdım. Bugun yine baktım aynı lastik yine ayı vidadan girmiş tesadüf gibi gelmio artık. Bu insanların problemi ne anlamıorum. ne güçlüklerle borç harc ödüoz .

2 adet yüksek çözünürlüklü kamera. Biri araç içine biri aracı dışarıdan görecek şekilde ev camına. Mümkünse aracı aydınlatma altına çekin. Bir de alarm sensör( gece park sonrası) hassasiyetini arttırın. Varsın bir iki defa gece çalsın. Sorun değil.

rohan4421
20/02/2014, 16:18
2 adet yüksek çözünürlüklü kamera. Biri araç içine biri aracı dışarıdan görecek şekilde ev camına. Mümkünse aracı aydınlatma altına çekin. Bir de alarm sensör( gece park sonrası) hassasiyetini arttırın. Varsın bir iki defa gece çalsın. Sorun değil.

bu kamera işine ciddi ciddi girecem. allah korusun yolda öküzün biri gelir çarpar felan ozamanda işe yarar. en azından hata kusurda görülür. böyle gececi araç düşmanı kadın kılıklı zarar veren tipleride bulurum. ya varsa benle sorunun cık adam gibi konuş arabadan ne istion kardeşim yaa:S

knidos111
20/02/2014, 16:29
kasko bu gibi durumlarda ödeme yapıyormu?

Arrest
20/02/2014, 16:29
vidayı çekiçle çakamazlar lastiğinize dayıyorlardır sizde hareket edince şak giriyordur bi kontrol edin lastikleri marşa basmadan

Ersal
20/02/2014, 16:45
geçmiş olsun

faster
20/02/2014, 17:15
Valla yakalarsın umarım ama sonra kendini nasıl zapedicen onu düşünüyorum..Ben olsam sabırlı davranamam..Geçmiş olsun..

mezkur
20/02/2014, 17:20
Çok geçmiş olsun can sıkıcı bir durum kesinlikle hd kameralar sizin işinizi çözecektir

iPhone 'den aracılığı ile gönderildi

alivepro
21/02/2014, 00:41
Benzer durumdan bende muzdaripdim en son aracımı farklı bir yere çekerek şimdilik bu sorundan kurtuldum. Bu tarz konularda araç içi kameradan çok gece görüşlü dış mekan kamerası işinizi görecektir. lakin araç içi kameralar dışarıyı helede geceleri pek iyi çekmiyor çeksede dar bir görüntü oluyor. gerçmiş olsun.

hanbjk
21/02/2014, 00:56
Geçmiş olsun. Kardeş sen arabayı satmamışmıydın yeni araba mı aldın?