Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Pess ! dedirten bir Puntocu...

1923qw
19/02/2014, 17:49
https://www.haberzamani.com/images/album/carptigi-yasli-adam-can-cekisirken-o-telefonuyla-5687417_1623_m.jpg
Şişli’de yolun karşısına geçmek isteyen yayaya çarpan kadın sürücünün umursamaz tavrı tepki çekti. Yaralı adam yerde can çekişirken cep telefonu ile meşgul olan sürücü, görüntü çeken gazetecileri de ‘rüşvet’ almakla suçladı. AVUKAT YAYAYA ÇARPTI Kaza, öğle saatlerinde Şişli Elmadağ Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre Ali Dayar isimli yaşlı adam cadde üzerinde yolun karşısına geçmek istedi. Bu arada 34 DE 9507 plakalı otomobili ile yolda seyreden avukat Ayşegül Ç., otobüsün arasından çıkan Dayar’a çarptı. Çarpma sonucu Dayar yol kenarındaki demir korkuluklara fırlarken, otomobilin de ön kısmı hasar gördü. ÇARPTIĞI YAYA KIVRANIRKEN O TELEFONUYLA MEŞGUL OLDU Sürücü kadın, hemen otomobilinden inerek polise ve ambulansa haber verdi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, yaralı adama ilk müdahaleyi yerde yaptı. Kafasından, kalçasından ve belinden yaralanan yaşlı adam acı içinde yerde kıvranırken, kadın sürücü yanında bulunan cep telefonu ile meşgul oldu. Bu arada yerde uzun süre ambulans bekleyen Ali Dayar, gelen sağlık ekiplerince sedyeye konularak ambulansa taşındı. Yaralı adam daha sonra ambulans ile Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Otomobilin çarptığı adamın belinde, kalçasında ve kafasında kırıklar oluştuğu, ancak hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Kaynak:İnsanlığın öldüğü o an ! resimleri - Diğer - Foto Galeri | Sayfa 2 (https://www.haberzamani.com/album-p2-aid,3844.html#galeri)
Bu acı verici insanlık durumunu sizlerle paylaşmak istedim.

cengizhan
19/02/2014, 17:54
Şişli’de yolun karşısına geçmek isteyen yayaya çarpan kadın sürücünün umursamaz tavrı tepki çekti. Yaralı adam yerde can çekişirken cep telefonu ile meşgul olan sürücü, görüntü çeken gazetecileri de ‘rüşvet’ almakla suçladı. AVUKAT YAYAYA ÇARPTI Kaza, öğle saatlerinde Şişli Elmadağ Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre Ali Dayar isimli yaşlı adam cadde üzerinde yolun karşısına geçmek istedi. Bu arada 34 DE 9507 plakalı otomobili ile yolda seyreden avukat Ayşegül Ç., otobüsün arasından çıkan Dayar’a çarptı. Çarpma sonucu Dayar yol kenarındaki demir korkuluklara fırlarken, otomobilin de ön kısmı hasar gördü. ÇARPTIĞI YAYA KIVRANIRKEN O TELEFONUYLA MEŞGUL OLDU Sürücü kadın, hemen otomobilinden inerek polise ve ambulansa haber verdi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, yaralı adama ilk müdahaleyi yerde yaptı. Kafasından, kalçasından ve belinden yaralanan yaşlı adam acı içinde yerde kıvranırken, kadın sürücü yanında bulunan cep telefonu ile meşgul oldu. Bu arada yerde uzun süre ambulans bekleyen Ali Dayar, gelen sağlık ekiplerince sedyeye konularak ambulansa taşındı. Yaralı adam daha sonra ambulans ile Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Otomobilin çarptığı adamın belinde, kalçasında ve kafasında kırıklar oluştuğu, ancak hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Kaynak:İnsanlığın öldüğü o an ! resimleri - Diğer - Foto Galeri | Sayfa 2 (https://www.haberzamani.com/album-p2-aid,3844.html#galeri)
Bu acı verici insanlık durumunu sizlerle paylaşmak istedim.

O yaratığı G.Puntoya yakışdıramadım. İnsanı insan yapan , gösterdiği insani duygulardır. Ya insan hiç mi üzülmez ? Yüzüne hiç mi vurmaz üzüntüsü ? Yani şoka girmiş olsa bir şey demem. Sakin sakin bakıyor sadece. Yerde yatan annesi babası olsaydı, gene böyle mi davranırdı ? :=(
Not olayın videosunuda başka bir arkadaş paylaşmış.

EqZoTiC
19/02/2014, 18:12
Sürücünün umursamaz tavrı pes dedirtti - Milliyet.TV - Haber, Canlı Yayın, Dizi, fragman ve Eğlence Videoları (https://www.milliyet.tv/video-izle/Surucunun-umursamaz-tavri-pes-dedirtti-iPHhvngHff2g.html)

Video burda

Misafir047
19/02/2014, 18:19
ilk gördüğümde esprili resim falan sandım kadın resmen tebessüm ediyor gibi yüzünde en ufak bir üzüntü dahi yok allahından bulsun tam dayaklık inşallah başınada gelir aynı şeyler insan görünümlü mahlukat

cdogu
19/02/2014, 18:22
Allah allah. Bir de gazeteciyi suçluyor. Kadın o... teki anlaşılan. Bana denk gelseydi keşke o telefonu neresinden çıkarırdı acaba...

Şiddete karşıyım ama bu aptal kadına başka ne yapılır?...

LG G2 Cihazımdan aracılığıyla gönderildi.Olası yazım yanlışlarım için özür dilerim.

recepseven
19/02/2014, 19:28
diyorum

biancoangelo
19/02/2014, 20:26
Arkadaşlar kadının umursamaz tavırlarına bakar mısınız. Bu olay yeni yaşandı.

https://img6.mynet.com.tr/ha8/yazi/sisli-kaza-sorumsuz.jpg

Link : Sürücünün Umursamaz Tavrı Pes Dedirtti Haberi ve Son Dakika Haberler Mynet (https://www.mynet.com/haber/yasam/surucunun-umursamaz-tavri-pes-dedirtti-1061778-1) :thumbdown:

ozkancavus5916
19/02/2014, 20:38
Kadin kendini asmis avukat olmus ama insan olamamis

ykaya1983
19/02/2014, 21:01
Aynen bir önceki mesajda arkadaşın dediği gibi makam mevki şöhret vs sahibi olduğunda kendini bir halt zanneden ama aslında insanlığını kaybedenlere en güzel örnek.

erenemre
19/02/2014, 21:22
o punto bir tarafına girer umarım utanmaz insan müsvettesi

ozkancavus5916
19/02/2014, 21:28
Allah bu kadinin kocasi ve kaynanasina sabir versin carptigi adama bu sekilde yaparsa kaynanasina bir damla su vermez

henky
19/02/2014, 21:51
Allah kimseye nerden gelip nereye gittiğini unutturmasın.

ykaya1983
19/02/2014, 22:00
Tofaş'ın parasını ödeyip bu puntoyu kadından alması lazım.Vicdansız insan görünümlü yaratık.

Gezgin8793
19/02/2014, 22:54
Tüh ya İnsanlık ölmüş diyeceğim geliyor ama bu kadın insan değil :(

teo53
19/02/2014, 22:54
Şiddetle Kınıyorum ... Yolda falan denk gelmez inşallah bana

generalduncan
19/02/2014, 22:59
İlkokuldan itibaren ilk yardım dersi konulması lazım. Ancak ilk yardım bilirsen böyle bir durumda ne yapacağını biliyorsun. İyi ki yaralıya yardım edeceğim deyip zarar vermemiş. Beterin beteri olabilirdi.

1923qw
19/02/2014, 23:03
arkadaşlar bilmiyorumda şoka girmiş falan olabilir yoksa bu kadar tepkisizlik normal değil bence

cengizhan
19/02/2014, 23:26
arkadaşlar bilmiyorumda şoka girmiş falan olabilir yoksa bu kadar tepkisizlik normal değil bence

şok da değil. özellikle bir kaç defa seyrettim. Bilinci yerinde ama umursamaz durumda.

cengizhan
19/02/2014, 23:30
Soyismini bulamadım. Yoksa şahsına şöyle güzel bir şeyler yazacaktım.

06burti
19/02/2014, 23:40
Diyecek hiç bişey yok vallaha Rabbime havale ediyorum yazıklar olsun ...

byadrenalin
20/02/2014, 00:18
Allah bu kadinin kocasi ve kaynanasina sabir versin carptigi adama bu sekilde yaparsa kaynanasina bir damla su vermez

Olaya direkt kaynanadan girdin :D Kendi annesi ve babasını atladın geçtin :p :D

Vicdansızlık böyle bir şey oluyor demek ki. Ben bir bayanın sadece ayağını ezmiştim akşam 10 'a kadar röntgen falan filan seferber olmuştum hastahane de..

biancoangelo
20/02/2014, 00:58
Arkadaşlar okumak hiç bir zaman kültürü beraberinde getirmiyor. İşte bu da kanıtı... Zavallıcık adamcağız yerde yatıyoda amcam canım neren ağrıyo bile demiyor. Yuh senın okuduğun okula beynin bir SAMSUNG hard disk gibi okumuş ve yazmış sadece... İşlemcin hiç yok zavallı insan fotokopisi AVUKAT.

must82
20/02/2014, 01:51
yorumsuz...

reddragon
20/02/2014, 01:52
Olayı izledim. Nasıl Ferrari'ye tüp takanın elinden Ferrari aracı alıyorsa, Fiat da Punto'yu almalı elinden...Hiç yakıştıramadım.

cengizhan
20/02/2014, 02:13
Beyler bu kadın avukat değil, muhasebeci. İsmi Ayşegül Ç........

Edit: Tam ismini, facebook sayfasını, çalıştığı yeri,, email adresini ve telefonunu yazacaktım. Ama forumu zora sokmamak ve kötü bir olaya sebep vermemek için yazmıyorum.

cengizhan
20/02/2014, 02:17
Beyler bu kadın avukat değil, muhasebeci. İsmi Ayşegül Ç........

Edit: Tam ismini, facebook sayfasını, çalıştığı yeri, email adresini ve telefonunu yazacaktım. Ama forumu zora sokmamak ve kötü bir olaya sebep vermemek için yazmıyorum.

1923qw
20/02/2014, 02:46
şok da değil. özellikle bir kaç defa seyrettim. Bilinci yerinde ama umursamaz durumda.

abi şokta değilse insan değil yani onu demek istedim normal bir insanın bu şekilde durması zor, psikoloji bozuk yada insani duygular içermiyor o bayan

cengizhan
20/02/2014, 02:53
abi şokta değilse insan değil yani onu demek istedim :-) normal bir insanın bu şekilde durması zor, psikoloji bozuk yada insani duygular içermiyor o bayan

Haklısınız. Gerçekten psikolojik bir sıkıntısı var gibi duruyor.:puke0000:

fawori
20/02/2014, 03:30
Abi bi kere o topuklu ayakabı ile araba kullanısan güvenlik sıfır frene nasıl basıcan hislice. Kıvırmaktan yürüyemiyor bile arabayıda kesin kıvıra kıvıra kullanıyordur.

cengizhan
20/02/2014, 03:33
Abi bi kere o topuklu ayakabı ile araba kullanısan güvenlik sıfır frene nasıl basıcan hislice. Kıvırmaktan yürüyemiyor bile arabayıda kesin kıvıra kıvıra kullanıyordur.
:-)

kristaldeniz
20/02/2014, 13:05
Olayi 1 dk lik goruntu ile yorumlamamak gerek.

GT-I9000 cihazımdan gönderildi

CMasteR
20/02/2014, 13:11
bu kadını allah yarattı demeyeceksin varya .....

cengizhan
20/02/2014, 14:47
Olayi 1 dk lik goruntu ile yorumlamamak gerek.

GT-I9000 cihazımdan gönderildi

Evet amabizim elimizde sadece bu görüntüler var. Haberi yapan muhabir olayın başından beri orada olduğu için yaptığı yorumu inanılır buluyorum. Onun elinde belki 15 dakika görüntü var ve olayı canlı yaşadı.

fatihcam13
20/02/2014, 15:12
bu kadın fazla linç edildi bence internette ve haberlerde.

muhtemelen dayı kornayı da duymadı daldı yola. kadın sert vurmamış olacak ki adamın çok da bir şeyi olduğuna inanmamış. kaçıp gitmemiş, durmuş, ambulans ve polis çağırmış. adamın başında ağlaması mı gerekiyor?

muhtemelen görüntü alan gazetecilerle takışmıştır, muhabirler de inadına böyle bir haber metni ve kurgusu yapmışlardır. kadının telefonu ile kocasına kazayı haber vermediğini bilemeyiz. sanki facebook profilini kontrol ediyormuş gibi muamele yapılıyor.

cengizhan
20/02/2014, 15:55
bu kadın fazla linç edildi bence internette ve haberlerde.

muhtemelen dayı kornayı da duymadı daldı yola. kadın sert vurmamış olacak ki adamın çok da bir şeyi olduğuna inanmamış. kaçıp gitmemiş, durmuş, ambulans ve polis çağırmış. adamın başında ağlaması mı gerekiyor?

muhtemelen görüntü alan gazetecilerle takışmıştır, muhabirler de inadına böyle bir haber metni ve kurgusu yapmışlardır. kadının telefonu ile kocasına kazayı haber vermediğini bilemeyiz. sanki facebook profilini kontrol ediyormuş gibi muamele yapılıyor.

Siz o kadının yerinde olsaydınız nasıl davranırdınız ? Mesela yüzünüzde bir üzüntü ifadesi olurmuydu ? Ya da kalçası kırılmış bir yaşlı adamı teskin etmeye çalışırmıydınız ? Ya da şöyle düşünün o adam sizin babanız olsaydı gene aynı yorumu yaparmıydınız ?

Ersal
20/02/2014, 16:51
Yaslanma kız arabaya!!!

Evren_c
20/02/2014, 16:54
Ben bu olayın biraz, hatta biraz degil, epeyce abartildigini dusunuyorum açıkcası. Muhabirin elinde 2 saatlik görüntü de olabilir. Neticede muhabir/spiker subjektif yorum yapıyor. Siyasete girmeyecegim ama son zamanlarda yasananlar malumunuz, ayni haberi bir taraf oyle, diger taraf boyle anlatiyor. Hangisine inanacagiz? Kaldı ki kadin anladığım kadarıyla polisi ve ambulansı çağırmış, yani kaçmak yerine doğru olanı yapmış. Adama müdahale edemez sonuçta, doktor degil. Sadece sakin durduğu ya da "umursamaz tavırlarından" ötürü mü eleştiriyoruz? Dışardan sakın görünüyor olabilir, icinde ne hissettiğini bilebilir miyiz? Hadi diyelim icinden de "oh olsun" diyor!! Bu bize kadının adini, facebookunu vs. Bilgilerini yayma, hakaret olmasa da epeyce nahoş seyler söyleme hakkı verir mi? Bence biraz abartıyoruz arkadaslar :) sakin olmakta fayda var.

Neticeye bakmak lazım, kadin polis ve doktor çağırmış... Ben de duruşunu beğenmedim ama sadece "cık cık cık" diyorum, o kadar. Yanında otursaydı, yüzünde sahte de olsa üzüntülü bir ifade olsaydı bunların hiçbirini konuşmuyor olacaktık. Ama kadinin bizim icin dogru olan bu davranisinin amcaya fiziksel bir faydasi olmayacakti. Sadece bizim vicdanimiz okşanacakti o kadar. Bir de böyle duşunun.

Sevgiler.

fatihhhh
26/02/2014, 17:09
bakın, gazetelerin ve gazetecilerin gazına gelemyin,
ben video yu izledim,
umursamaz tavrı var gibi gözüküyor ama aslında tam da yapması gerekeni yapıyor.
benim de eşim kaza yapsa, aynen bu bayanın yaptıklarını yapmasını isterdim.
sağlıkçı olmadığı çiçin yaralıya müdahele etmiyor.
polisi, 112 yi ve eşini arıyor.
ve gazetecilerle konuşmuyor.
hani kötü gibi gösterilmiş ama inanın kötü bi durum yok.
büyük ihtimalle de burda suçlu dede.
meslek ahlakından bi haber gazetecilerden korusun bizi allah.

fatihhhh
26/02/2014, 17:12
bakın, gazetelerin ve gazetecilerin gazına gelemyin,
ben video yu izledim,
umursamaz tavrı var gibi gözüküyor ama aslında tam da yapması gerekeni yapıyor.
benim de eşim kaza yapsa, aynen bu bayanın yaptıklarını yapmasını isterdim.
sağlıkçı olmadığı çiçin yaralıya müdahele etmiyor.
polisi, 112 yi ve eşini arıyor.
ve gazetecilerle konuşmuyor.
hani kötü gibi gösterilmiş ama inanın kötü bi durum yok.
büyük ihtimalle de burda suçlu dede.
meslek ahlakından bi haber gazetecilerden korusun bizi allah.

biancoangelo
26/02/2014, 20:16
Bu konuyu Muhammed Karakoyun mu açtı ben mi açtım. Yönetim cevap bekliyorum.

biancoangelo
26/02/2014, 20:17
Şu yanlışlığı düzeltin lütfen!!!

biancoangelo
27/02/2014, 01:40
Bu forum sitesine de pes.... Pess yani.

Ziyaretçi78
27/02/2014, 02:38
Kubilay başkan sıkıntı yok konular birleşmiş.;)

üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla