Orijinalini görmek için tıklayınız : Dünyanın En İyi Markası Volkswagen
Doğuş oto yine yapmış yapacağını. Bakın müşterilerine şimdi de nasıl bi belge imzalatıyorlarmış. Türk insanını sanırım oldukça gerizekalı sanıyorlar. Ya da gerçekten öyleyiz bilmiyorum... Belgeye bakınca...
https://imageshack.com/a/img268/4116/ktkk.jpg
Kaynak : DSG Şanzımanın gizli kusurlu olduğuna dair mahkeme kararı (https://forum.donanimhaber.com/m_88154445/tm.htm)
Nasıl bir zihniyettir bu?? Hem bi kucak para verip araba alacam arıza oldu mu hiç bir yerde derdime çare bulamayacam bi de sağda solda konuşunca 10 bin tl para ödeyecem. Kim imza atar ki buna???????
cengizhan
19/02/2014, 04:11
Doğuş oto yine yapmış yapacağını. Bakın müşterilerine şimdi de nasıl bi belge imzalatıyorlarmış. Türk insanını sanırım oldukça gerizekalı sanıyorlar. Ya da gerçekten öyleyiz bilmiyorum... Belgeye bakınca...
Kaynak : DSG Şanzımanın gizli kusurlu olduğuna dair mahkeme kararı (https://forum.donanimhaber.com/m_88154445/tm.htm)
Yazıklar olsun. Bu ne rezillilktir arkadaş ? VW Almanya merkezinin böyle bir şeyden haberi var mı acaba ? Hiç yakışdıramadım. Bu ne ya ?
:realmad:
:@
:ranting2:
:censoree:
:gun_band:
:censored:
Sonsuzluga
19/02/2014, 04:16
Başka bir forumda görmüştüm bu olayı sadece gülüyorum şu vw cilere 2.ci eli değerli diye çektikleri rezilliklere.. Misal benim arkadaşım 2007 - 2008 tam hatırlamıyorum polo aldı 26,500 e tredline dizel kamyon gibi çalışıyor araba 3 piston benim 1250 dizel puntoma yetişemiyor sonra benim aracıma bindi abi ben bomboş arabaya o kadar para vermişim diye başını taşlara vuruyor sırf ikinci eli değerli diye milletimiz keriz muamelesi görüyor..
abulbul08
19/02/2014, 08:48
Adamlar işi biliyor.
Bu tür bir sözleşmeye imza atıp bu araçlardan alan saf var mıdır acaba
Misafir047
19/02/2014, 11:02
vay bee bence arkadaşlar hepimiz twitterden yazıp herkese duyurmak lazım vw nasıl marka olduğunu
hahaha eski şirketimde bizede sözleşme imzalattırmışlardı. sözleşmede çalışan firmadan ayrıldıktan sonra aynı sektörde çalışamaz diyordu :) adam makina mühendisi makina imalatı sektöründe çalışamaz diyordu resmen :)
bu da ona benziyor...
buna imza atan var mıdır diye merak ettim bende... ne demek lan anasını bile ağlatırım şirketin... dünyanın parasını vereceğim sonra bana taahhütname imzalatacak... o arabayıda almam şirketi de rezil ederim.
lan marketten son kullanma tarihi geçmiş salça aldım adam yerine iki kavanoz verdi abi aramızda kalsın olmuş bi hata vs diyerek... marketçi kadar olamayan bir vw den mi araç alacağım... istemez...
grandeizmit
19/02/2014, 11:45
Sözleşmenin altında sanki imza var gibi. Demek bunu imzalayanlarda var. Allahım akıl ver kullarına.
katip onur
19/02/2014, 11:54
"Püüüüüüü Allahtan belasını bulasıca Volkwagen" :D bunu yazdım diye şimdi o taahhüde imzayı atmış olsaydım 10.000.00 TL doğuş oto'ya gidecekti. VW'den araba alıp imza atmadığım için şimdi 10.000.00 TL kardayım o zaman bol bol hakaret edeyim bol bol kâr edeyim :D
cengizhan
19/02/2014, 12:04
"Püüüüüüü Allahtan belasını bulasıca Volkwagen" :D bunu yazdım diye şimdi o taahhüde imzayı atmış olsaydım 10.000.00 TL doğuş oto'ya gidecekti. VW'den araba alıp imza atmadığım için şimdi 10.000.00 TL kardayım o zaman bol bol hakaret edeyim bol bol kâr edeyim :D
Vallahi rahatlıyor insan. :thumbup1:
Ya beyler ; bu marka Türkiyenin en çok satan markalarından biri. Bu kadar insan nasıl alıyor ? Bu nasıl bir zihniyettir ? Nasıl bir cahilliktir ? Üstelik bu markayı alanlar eğitimi de geliride belli bir ortalamanın üzerinde olanlar... Yani akıllısı, okumuşu, zengini böyle yaparsa diğerleri neler yapmaz ?
Vaybe..Bence bu sözleşme tam mahkemelik..
rohan4421
19/02/2014, 12:53
öyle demeyin Volkwagenin 2. el piyasası var :D:D:D:D
tok kapısı var dsg de neymiş. önemli olan vites değil kapı :)
Forumdaki Volkswagen fanatikleri ne diyecek bu işe en çok merak ettiğim o... Volkswagen'in V'sine laf ettirmiyor toz kondurmuyorlardı....
rohan4421
19/02/2014, 13:57
Forumdaki Volkswagen fanatikleri ne diyecek bu işe en çok merak ettiğim o... Volkswagen'in V'sine laf ettirmiyor toz kondurmuyorlardı....
ben cevap veriyorum :D Volkswagenin 2. eli var diecekler :D
Bu kadar acizlik olamaz :) Bu belge hukuken yok hükmündedir zaten, birey fikirlerini beyan etme özgürlüğünden kendi isteğiyle dahi olsa vazgeçemez.
Demokratik yaşamdan gittikçe uzaklaşıyoruz.Sanırım wolkswagen firmasıda buna en hızlı uyum sağlayan kuruluşlardan biri !
lostface
19/02/2014, 15:11
Merhabalar Arkadasımın akrabaları Almanya da yaşıyorlar ve bana dediler ki Almanyada bu WV burda hiçbirşey deil yüzüne bile bakmıyor arabanın ama bizim TR de Doguş oto bayağa göğe kaldırmış wv markasını dediginiz gibi en boş hallini bile cok buyuk paralara satılıyor deymez (neymiş wolkswagen mişşş hay seveyim wolkswagenini)
kaanyilmaz
19/02/2014, 16:33
bu evrağın ne maksatla alındığını bilip bilmeden bol keseden sallıyorsunuz. elimize bir koz geçti ve vw markasının bir açığını bulduk edasıyla zafer sarhoşu olmuşsunuz direk b..k atma moduna bağlanmışsınız. ama üzgünüm hiç bir sıfır araç alan müşteri böyle bir evrak imzalamaz. zaten imzalayacak bir salak da bulmak oldukça zordur sanırım. gelelim bu evrağın niçin imzalatıldığına. müşteri tamamen kendi insiyatifi ile aracını garanti dışı serviste tamir ettirmiş (ucuza maledebilmek için) dolayısıyla da kendisinden, bir arıza durumunda sonradan bir hak iddia etmesini önlemek maksatlı bu evrak alınmıştır. servis ve müşteri arasında ki bir anlaşmadır ve sıfır araç satışı ile hiç bir alakası yoktur. size tavsiyem günlük yaşantınızda da bir meselenin aslını öğrenmeden kişi ve kurumları itham etmemenizdir. saygılar sunar riya dan uzak günler dilerim.
bu evrağın ne maksatla alındığını bilip bilmeden bol keseden sallıyorsunuz. elimize bir koz geçti ve vw markasının bir açığını bulduk edasıyla zafer sarhoşu olmuşsunuz direk b..k atma moduna bağlanmışsınız. ama üzgünüm hiç bir sıfır araç alan müşteri böyle bir evrak imzalamaz. zaten imzalayacak bir salak da bulmak oldukça zordur sanırım. gelelim bu evrağın niçin imzalatıldığına. müşteri tamamen kendi insiyatifi ile aracını garanti dışı serviste tamir ettirmiş (ucuza maledebilmek için) dolayısıyla da kendisinden, bir arıza durumunda sonradan bir hak iddia etmesini önlemek maksatlı bu evrak alınmıştır. servis ve müşteri arasında ki bir anlaşmadır ve sıfır araç satışı ile hiç bir alakası yoktur. size tavsiyem günlük yaşantınızda da bir meselenin aslını öğrenmeden kişi ve kurumları itham etmemenizdir. saygılar sunar riya dan uzak günler dilerim.
Yani sen beni millete duyurma ben sana aracı 10 bin aşağı yapayım !! iyiymiş. Bi dahaki bozuluşunda yine 5 ten yaparlar herhalde aracı. Bu ne kadar doğru bir davranış peki onu da açıklayın bari. Hem bozuk şanzumanlı araç satacaksın, tamire gelene beni ilan etme sana 10 bin indirim!!! İşin şu boyutunu hiç düşündünüz mü acaba? Doğuş bu hatanın duyulmaması için araç başına 10 bin liradan vazgeçiyorsa bu sahtekarlığın boyutu hangi seviyelerde???
cengizhan
19/02/2014, 16:45
Kaan Bey neyine ne atalım ? Belge var işte ? daha ne olsun. İmzalayıp , imzalamamak kadar, bu belgeyi alıcının önüne süren zihniyeti de sorguluyoruz.
Mesela bu işden ben Almanya VW merkezinin hiç haberi olduğunu düşünmüyorum. Çünkü müşteri ilişkileri mantığına çok aykırıdır.
Müşteri isterse aracını dışarıda tamir ettirebilir. Bu durumda zaten üretici firmanını eli güçlüdür. Ayrıca belge imzalatmasına gerek yokki. Sorun VW Türkiyenin müşterisine yaklaşımıdır. Fiat Türkiye size böyle bir belge ile gelse siz ne yapardınız ?
Edit: Kaan Bey anlaşılan bu yazılara cevap vermek için foruma bugün üye olmuş. Kaan Bey VW ile ilgili bağlantınızı açıklarmısımız lütfen ? Eğer VW de çalışıyorsanız sizden daha fazla bilgi almak isteriz. Sanıyorum siz Mercedes benz kolumanda idiniz.
Edit 2: Ya okudukça sinirleniyorum. Bu ne cesaret ? Adam bize atıyorsunuz, bol keseden sallıyorsunuz, riyakarlık yapıyorsunuz diyor. Üstelik belge var ve bunun üzerine yazabiliyor.
Kaan Bey eğer akşam 18.00e kadar cevap yazmazsanız, sizi moderatörlere şikayet edeceğim.
VW çalışanı hemen damladı fake üye olduğun belli ilk mesajını bu konuya attığına göre.... Olay ne olursa olsun, ister ikinci el ister sıfır ister garantili ister garantisiz farketmez hiçbir firma kuruluş bu şekilde bir belgeyi zorla imzalatamaz.....
Bu olay Seatından Fiatına bütün oto forumlarında yayılınca üyelik alıp kendisini aklama kampanyası başlatmış Doğuş Oto belli ki. Kişi istediği yerde istediği şekilde tamir ettirebilir aracını, isterse kendi eliyle açıp tamir eder aracı ölümüne garanti dışı kalsa bile... Sen kimsenin önüne bu şekilde bir belge sunamazsın bi başımıza Tayyip kesilmediğiniz kalmıştı ondan aldığınız gazla bunu da yaptınız en sonunda. Nede olsa Ferit Şahenk var işin ucunda körler sağırlar birbirini ağırlıyor değil mi ?
Onlarada bu sözleşmeden imzalatmış olmasınlar...
Ben arabamı ister sanayide ister özel serviste ister yetkili serviste tamir ettiririm bu kimseyi hiçbir firmayı hiçbir kuruluşu bağlamaz!...... Ben sanayide tamir ettirdim diyede böyle belge imzalatamaz!..... İyi o zaman sanayiye arabayı götürdük diye Fiat kağıt imzalatsın bize geçicen o işi........... Koyun gibisiniz gerçekten size kaç paralık imza attırdılar acaba???..........
cengizhan
19/02/2014, 18:01
Kaan Bey neyine ne atalım ? Belge var işte ? daha ne olsun. İmzalayıp , imzalamamak kadar, bu belgeyi alıcının önüne süren zihniyeti de sorguluyoruz.
Mesela bu işden ben Almanya VW merkezinin hiç haberi olduğunu düşünmüyorum. Çünkü müşteri ilişkileri mantığına çok aykırıdır.
Müşteri isterse aracını dışarıda tamir ettirebilir. Bu durumda zaten üretici firmanını eli güçlüdür. Ayrıca belge imzalatmasına gerek yokki. Sorun VW Türkiyenin müşterisine yaklaşımıdır. Fiat Türkiye size böyle bir belge ile gelse siz ne yapardınız ?
Edit: Kaan Bey anlaşılan bu yazılara cevap vermek için foruma bugün üye olmuş. Kaan Bey VW ile ilgili bağlantınızı açıklarmısımız lütfen ? Eğer VW de çalışıyorsanız sizden daha fazla bilgi almak isteriz. Sanıyorum siz Mercedes benz kolumanda idiniz.
Edit 2: Ya okudukça sinirleniyorum. Bu ne cesaret ? Adam bize atıyorsunuz, bol keseden sallıyorsunuz, riyakarlık yapıyorsunuz diyor. Üstelik belge var ve bunun üzerine yazabiliyor.
Kaan Bey eğer akşam 18.00e kadar cevap yazmazsanız, sizi moderatörlere şikayet edeceğim.
Edit 3: Kaan Bey mesajları okuyorsunuz. Neden cevap yazmıyorsunuz?
Forumda sizi tanimiyoruz,daha 1 mesajinizla burada bulunan abilerimize saygisizlik ediyorsunuz. Simdilik sizi uyaralim,maksat kalpler kirilmasin.
LG G2 Cihazımdan aracılığıyla gönderildi.Olası yazım yanlışlarım için özür dilerim.
BaranSelo
19/02/2014, 22:34
Bsg
Sent my LG-P760 using 2
ThePhenoM
19/02/2014, 23:30
Suç Volkswagen'de değil, distribitör'de
cengizhan
19/02/2014, 23:42
VW foruma bakdım. Bu şikayeti göremedim. Anlaşılan orada basın özgürlüğü yok. Umarım vardır da ben görememişimdir. Bu nasıl iş ?
altaykagan
19/02/2014, 23:59
dostum senın bu mesajında tam anlamıyle dangalıklıga tavan yaptırmısın.boyle argumanlarla sıteye gırıp ahkam kesmemeni tavsiye ederim
kaan yılmaz Haramidere doğuş otoda havalar nasıl acaba :) Saygılar.
Anlaşılan bu belge tek değilmiş, başkalarına da imzalatmışlar:
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1959250_10152250380228234_1870789147_n.jpg
byadrenalin
20/02/2014, 00:20
Bu tamamen Doğuş Otomotiv denen yerin Wolksvagen 'e sürdüğü bir leke bence.
erenemre
20/02/2014, 01:23
bu habere hiç şaşırmadım ,sürekli söylüyorum ama maalesef forumdaki bazı çok bilmişler tarafından eleştiriliyorum ne agresifliğim kalıyor nede marka karalamam hatta kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş diyen bile oldu ki ALLAH a şükür vw alacak param var ama hala ısrarla söylüyorum vw premium bir marka değildir Türkiye gibi 3. dünya ülkelerinde şişirilen lüks sınıfına sokulan bir markadır.Almanya başta olmak üzere birçok avrupa ülkesinde vw nin araçları yine tutulur ama bizdeki kadar üstün ve premium sınıf görülmez.Türk halkının bu cahilliğinden doğuş gibi firmalar daha çok ekmek yer
vw golf 6 1.6 tdi 90 hp 0-100 hızlanma - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=4e8IBYMe5SE)
Kaan bey'in golfü :) Ya çalışanı ya da şoförü diyorduk. Buyrunuz.
Kaan Bey,kemer tak. Drive safe,you know ? :)
cengizhan
20/02/2014, 02:44
bu habere hiç şaşırmadım ,sürekli söylüyorum ama maalesef forumdaki bazı çok bilmişler tarafından eleştiriliyorum ne agresifliğim kalıyor nede marka karalamam hatta kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş diyen bile oldu ki ALLAH a şükür vw alacak param var ama hala ısrarla söylüyorum vw premium bir marka değildir Türkiye gibi 3. dünya ülkelerinde şişirilen lüks sınıfına sokulan bir markadır.Almanya başta olmak üzere birçok avrupa ülkesinde vw nin araçları yine tutulur ama bizdeki kadar üstün ve premium sınıf görülmez.Türk halkının bu cahilliğinden doğuş gibi firmalar daha çok ekmek yer
İşin komiği nedir biliyormusunuz ? Bundan yaklaşık 1 yıl kadar önce bütçemi zorlayıp VW CC alacaktım. Yani iyi bir fiyat vermişler, iyi bir faizle taksit yapmışlardı. Geçenlerde Euro bu kadar artınca, hayıflandım keşke o zaman arabayı alsaymışım diye. Şimdi bunu görünce gene iyi ki almamışım dedim. Firmanın itibarı yerle bir oldu. Hele böyle yaklaşımlarla iyice can sıkıcı oluyorlar. Kendi memleketimde, o firmanın muhtemelen maaşlı elemanı, durup güzel güzel kendini tanıtıp açıklama yapacağı yerde, bizi atmakla, riyakarlıkla, sallamakla suçlamaya cesaret ediyor. Almanya VW merkezinin böyle bir şeyden haberi olduğunu sanmıyorum ama Doğuş grubu böyle bir şeyi şirket politikası haline getirdiyse , yazıklar olsun derim.
Sonuçta, bu olayda (Eğer belgeler gerçek ise) esas suçlu VW Türkiye Distribütörü Doğuş Otodur.VW nin bu durumdan haberi olacağını sanmıyorum.Tabi VW i standart otomobil kavramından çıkarıp bir uzay mekiği havasına sokan yurdum insanı da biraz suçlu :) Neticede VW, standart otomobiller üreten bir firma.Motoru, vites kutusu ya da herhangi bir yeri bozulabilir, kırılabilir, pert olabilir...Diğer markaların da başına geldiği gibi VW nin de başında bu tip arızaların olması normal...
Misafir047
20/02/2014, 13:55
bu evrağın ne maksatla alındığını bilip bilmeden bol keseden sallıyorsunuz. elimize bir koz geçti ve vw markasının bir açığını bulduk edasıyla zafer sarhoşu olmuşsunuz direk b..k atma moduna bağlanmışsınız. ama üzgünüm.........
sende attığımız b..k ları toplamaya başlamışsın
sen ne cüretle bu şekilde konuşursun sen önce nasıl konuşalacağını öğren ondan sonra efendi efendi topla
cihankardes
20/02/2014, 14:39
ya durun birbirinizi pıçaklamayın :)
böyle bir belge imzalatmanın normal olduğunu savunmak kadar saçma ve ayıp birşey olabilir mi yaa. dünya kadar para vereceksin araç garantiden çıktı diye beni hiçbir mecrada şikayet etmeyeceksin edersen 10 binini alırım diye evrak imzalatacaksın...
vay babam vay...
muz cumhuriyeti mi la burası... imzalayanlarda maymun mu? ayıp... birilerine el pençe divan dura dura vatandaşa da el pençe divan durmayı şart koşan zihniyet...
Honor COOPER
22/02/2014, 03:58
Doğuşun hiç suçu yok daha yeni yaşadığım olay.bir arkadaşın eşi Ocak ortasında Mersin VW plazaya gidiyor 61000 den Jetta protokolü imzalıyor araç nisan 15 gibi verilecek fiyatta 66000 oldu şuanda Nisana kadar zam geleme durumu var dedim olsun dedi hala alma niyetinde ne diyeceksin bence 10000 ceza az bunlara donlarına kadar alsın VW!!!
Yazıklar olsun....rezil herifler.
Ziyaretçi78
24/02/2014, 11:56
Arkadaşlar imzalamak zorunda değilsiniz unutmayın.İmzalamıyorum dediğiniz sürece size zorla imza attıramazlar.Ankara Eskihisar vw de bir akrabam var ve bunları söyledi.
üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla
biancoangelo
24/02/2014, 18:51
Wolksvagenden başka araba mı kalmamış memlekette. Şımarıklar.