PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Uğursuz 2103-2014

Ziyaretçi78
14/02/2014, 11:50
Arkadaşlar selam.
Başlık niye böyle açıldı diye soracak olursanız bu siteyi bir aile ortamı görüyorum ve burda yazdığim ne varsa her konuda içtenlikle yazıyorum onun için bu konuyuda sizlerle paylaşmak istedim.

Günlerden 30 mart 2013 akşam halı saha maçına gittik.Çok eğlenmiştik ama insanın içinde sürekli bir sıkıntı olurya öyle bir gündü.Türkeş mezarlığının ordan keçiörene eski evime gittim.saat 24 gibi evdeydim.
Tam yatacağım hanıma dedimki ben telefonu kapatacağım sen kapatma içim daralıyor.Oda kapatmadı ve tam uykuya dalmak üzereydım bir telefon.Arayan ablamdı.
Ablam- Nerdesin sen
Ben-Evdeyim hayırdır?
Ablam-Oğlum babanların arabası bozulmuş nerdeler arada bir yanlarına git.
Ben-Nasıl olur ya 2012 model caddy nasıl bozulurmuş??
Ablam-oğlum çık git işte ama yavaş git.
Ben-Tamam ben bi arayayım.

Hemen kendi telefonumu açtım 8 defa babam aramış.Aradım hemen ve babama tek dediğim kazamı yaptınız? Babamda evet oğlum Türkeş mezarlığının ordayız dedi ve yüzüne kapatmışım telefonu.
Hemen fırladım ve Akküprüye vardığımda ambulansları polisleri yanımdan geçerken gördüm kalbim duracaktı.Bi vardım ortalık aman Allahım can pazarı gibi.
Herkes yerlerde ambulanslar götürüyor.
Ben gidene kadar bizim dayı oğlu ortalığı karıştırmış.Tabi karakoldada tekrar sırt sırta vererek dayı oğluyla ben karıştırdım.
Allahtan ölü yok buna şükür.
Bu olayın haber görüntüleri link'te izleyebilirsiniz.
https://m.sabah.com.tr/Video/kaza-sonrasi-tekmeler-havada-ucustu

Buda yazın aldığımız ikinci haber.
Bu kazadan sonra izmirden gezmeye gelip kaza sırasında araçta olan en küçük teyzem kazada hastaneye kaldırıldığında doktorun teşhis ettiği bir durum.
Ve teyzeme diyorki böbrekte bir kitle görüyorum benim uzmanlık alanım olmadığı için anlayamadım bir baktırın diyor.İzmire döndüklerinde kanser olduğunu öğreniyor ve tabi haberi anında uçtu bize.
Ve gel zaman git zaman böbrek alındı ve hızla kan yolu ile bulaşıyor.
Bu aralar feci bir şekilde vücutta şişmeler mevcut.Dün sabah ankara onkoloji hastanesine gidildi.Doktorun muayeneden sonra verdiği cevap, ciğerlerede sıçramış ve kanser damarları tıkadığı için şişme yapmış.
Tarih veremeyiz ama hazırlıklı olun demiş ya 1 gün yada 1-2 ay en fazla demiş durum o kadar kötü yani.

Bunu paylaşmamdaki sebep büyük acımız.Allah kimseye bu tarz sorunlar ile sınamasın.Tek dileyim herkezden aile önemlidir. Her an bir şeyler olabilir. Ailemizden kimseyi kırmayalım şu fani dünyada.
Beni sabırla dinlediğiniz için teşekkür ederim. Maksatım zamanınızı çalmak değildi.
Hepiniz Allaha emanet olun.
Saygılar.

üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla

aozalatur
14/02/2014, 11:55
Arkadaş Allah yardımcınız olsun.. Vallahi ne yapılır ne denir bilmem ama nazar falan mı var dır bu ne..

Rabbim yardımcınımız olsun hepimizin.

Ziyaretçi78
14/02/2014, 12:01
Arkadaş Allah yardımcınız olsun.. Vallahi ne yapılır ne denir bilmem ama nazar falan mı var dır bu ne..

Vallaha bilmiyorum ama işte ne denir onuda bilmiyorum:(

halils2
14/02/2014, 12:51
Her şerde bir hayır vardır Harun. Bu tip olaylar herkesin başına gelebiliyor hayat işte nabacan

femoli
14/02/2014, 13:07
allaha hamd olsun diyeceksin sabır deneniyor allah sağlık sıhhat versin gerisi boş. başta sona okudum çok üzüldüm :(

brkzbkr
14/02/2014, 13:16
Allah sabır versin zor bilirim bu acıyı ben

IPhone cihazımdan aracılığıyla gönderildi.

2008 Grande Punto 1.3 Multijet Active 75hp Füme

Misafir047
14/02/2014, 15:32
Harun empati yapmaya çalışssamda senin yaşadıkların hakikaten tarif edilmez acı seni çok iyi anlıyorum sevdiğimiz insanların kıymetini ölünce anlıyoruz ne yazıkki o yuzden ailemize svediklerimize zaman ayıralım lutfen

cemdogu
14/02/2014, 15:58
dünya böyle biyer işte.sınanıyoruz hepimiz bir şekilde.yolumuz da buna göre çiziliyor, sınanırken ettiğimiz laflara, davranışımıza göre hepimiz yolumuzu çiziyoruz.kimimiz hak yoluna, kimimiz yoluna...

abim benim sen hak yolundasın çok şükür.şaşma aman deyim.

mechul_0534
14/02/2014, 16:54
Harun Kardeş Allah sabır ve sağlık sıhhat versin inan çok üzüldüm :(

Evren_c
14/02/2014, 17:08
Vallahi çok geçmiş olsun :( Allah şifa versin.

alixxx
14/02/2014, 17:09
Allah sabır versin Harun...

Ziyaretçi78
14/02/2014, 17:36
Herkese Teşekkür ederim çok saolun.

Seronet
14/02/2014, 17:45
Allah sabır ve sağlık versin zor durum.
Geçmiş olsun.

otobroker serhan
14/02/2014, 18:14
Kardeşim yazdıklarından sonra bende 2 satır bişe yazma merburiyeti hissettim kendimde Allah sabır versin buna benzer acıyı bende yaşadığım için insanın kendini nasıl çaresiz hissettiğini iyi bilirim, kendi içinden hep düşünürsün hep beni mi bulacak diye ama derdi veren Allah dermanını da verir.Bizleri yakın görüp sıkıntılarını anlatman çok güzel bir davranıştı forumdaki arkadaşlarımında aynı düşündüğünü tahmin ederek herzaman yanında olduğumu bilmeni isterim.

ykaya1983
14/02/2014, 18:17
Geçmiş olsun.Allah sabır ve sıhhat versin.

Ziyaretçi78
14/02/2014, 18:42

Her şerde bir hayır vardır Harun. Bu tip olaylar herkesin başına gelebiliyor hayat işte nabacan

Allah sabır versin zor bilirim bu acıyı ben

IPhone cihazımdan aracılığıyla gönderildi.

2008 Grande Punto 1.3 Multijet Active 75hp Füme

Harun empati yapmaya çalışssamda senin yaşadıkların hakikaten tarif edilmez acı seni çok iyi anlıyorum sevdiğimiz insanların kıymetini ölünce anlıyoruz ne yazıkki o yuzden ailemize svediklerimize zaman ayıralım lutfen

dünya böyle biyer işte.sınanıyoruz hepimiz bir şekilde.yolumuz da buna göre çiziliyor, sınanırken ettiğimiz laflara, davranışımıza göre hepimiz yolumuzu çiziyoruz.kimimiz hak yoluna, kimimiz yoluna...

abim benim sen hak yolundasın çok şükür.şaşma aman deyim.

Harun Kardeş Allah sabır ve sağlık sıhhat versin inan çok üzüldüm :(

Vallahi çok geçmiş olsun :( Allah şifa versin.

Allah sabır versin Harun...

Allah sabır ve sağlık versin zor durum.
Geçmiş olsun.

Kardeşim yazdıklarından sonra bende 2 satır bişe yazma merburiyeti hissettim kendimde Allah sabır versin buna benzer acıyı bende yaşadığım için insanın kendini nasıl çaresiz hissettiğini iyi bilirim, kendi içinden hep düşünürsün hep beni mi bulacak diye ama derdi veren Allah dermanını da verir.Bizleri yakın görüp sıkıntılarını anlatman çok güzel bir davranıştı forumdaki arkadaşlarımında aynı düşündüğünü tahmin ederek herzaman yanında olduğumu bilmeni isterim.

Geçmiş olsun.Allah sabır ve sıhhat versin.

Allah hepinizden razı olsun.Dilerim Allahtan sevdiklerinizle hep mutlu ve ebedi beraber olursunuz.Beni dinlediğiniz için allah hepinizden razı olsun.

Gezgin8793
14/02/2014, 19:37
Rabbim sabır versin İnşALLAH Nitekim
Lâ Tahzen! Innallâhe Meassabirin. (Üzülme Allah sabredenlerle beraberdir)

diyor ayeti kerimede ve unutmayalım ki Allah hiç bir kuluna eziyet etmez ve taşıyamayaccağı yükü yüklemez kişi sabrederse huzura kavuşur ve Rabbinin nimetlerinin sınırı olmayan tek varlık olduğunun bir nişanesi olarak hem dünyada hemde ahırette rızıklandırılır sabrın ecri cennettir çünkü

muratx41
14/02/2014, 19:46
Geçmiş olsun.Allah sabır versin

Ziyaretçi78
15/02/2014, 01:25
Rabbim sabır versin İnşALLAH Nitekim
Lâ Tahzen! Innallâhe Meassabirin. (Üzülme Allah sabredenlerle beraberdir)

diyor ayeti kerimede ve unutmayalım ki Allah hiç bir kuluna eziyet etmez ve taşıyamayaccağı yükü yüklemez kişi sabrederse huzura kavuşur ve Rabbinin nimetlerinin sınırı olmayan tek varlık olduğunun bir nişanesi olarak hem dünyada hemde ahırette rızıklandırılır sabrın ecri cennettir çünkü

Geçmiş olsun.Allah sabır versin

Çok teşekkür ederim.

mezkur
15/02/2014, 01:31
Allah sabır versin çok üzüldüm okuyunca :(

iPad 'den aracılığı ile gönderildi

hanbjk
15/02/2014, 01:50
Harun Kardeşim yeni okudum inan çok üzüldüm. Geçmiş olsun. Allah şifasını versin inş.

Ziyaretçi78
15/02/2014, 02:33
Allah sabır versin çok üzüldüm okuyunca :(

iPad 'den aracılığı ile gönderildi

Harun Kardeşim yeni okudum inan çok üzüldüm. Geçmiş olsun. Allah şifasını versin inş.

Çok teşekkür ederim. Allah kimseyi böyle sınamasın:(

cdogu
15/02/2014, 03:44
Abim yeni okudum. Çok geçmiş olsun. Diyecek söz yok. Allah'tan acil şifa diliyorum.

oknadr
15/02/2014, 03:55
zor durumlar geçmiş olsun abi, Allah herkese şifasını versin, kimseyi büyük acılarla sınamasın.

knidos111
15/02/2014, 06:55
şu hayatta insanın sağlığından daha değerli bişey yok,halbuki insan incir çekirdeğini doldurmayan şeyleri kafasına takıp hayatı kendine zehir ediyor

puntocan34
28/02/2014, 17:24
çok geçmiş olsun hocam

outlife
28/02/2014, 17:59
harun inan bu konuyu inan yeni görüyorum.

abicim çok çok geçmiş olsun. allahım inşallah acil şifalar verir. ümit kesilmez derler. maddi manevi yardımcı olabileceğim bişey varsa alo demen yeterli.

emin ol her sıkıntının ardından iyi şeylerde göreceksin. kalbini temiz tut yeter.

koca punto ailesi var burada.

Honor COOPER
28/02/2014, 18:15
Allah'ım acil şifalar ihsan eylesin kimse gerçek ömrün süresini bilemez.