PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ön konsol, kalorifer ve gösterge çerçevesi piano black boya ve direksiyon kaplama

byadrenalin
13/02/2014, 16:25
Geçen hafta forumdan Saldo nickli arkadaşla direksiyon ve vitesi değişik bir madde ile kaplatmıştık. Parlak siyah olmuştu. Çok hoşuma gitti ve araba da bir kombin yapmak için ön konsol, kalorifer çerçeveleri, gösterge çerçevesi ve menü tuşu çerçevesini boya ile piano black yaptım. Sizce nasıl olmuş ? :)

TuqayVAROL
13/02/2014, 16:29
Çok Güzel Bir Çalışma. Eline Sağlık Hocam..!.

byadrenalin
13/02/2014, 16:30
Sağolasın :)

SaLDo
13/02/2014, 16:41
Sportif görünüm kazanmış. Çok güzel oldu harbiden. Gel de şimdi bunu deri koltuk kaplama ! :D

byadrenalin
13/02/2014, 16:48
Sportif görünüm kazanmış. Çok güzel oldu harbiden. Gel de şimdi bunu deri koltuk kaplama ! :D

Aklımda var zaten ama şu an arabaya bir pul tak desen onu dahi takmaya bütçem kalmadı kanka :) :D Muayenesi falan da geliyor zaten :D

katip onur
13/02/2014, 18:09
Çok güzel olmuş ellerinize-emeğinize sağlık ;) Bu kalorifer çerçevesi kolay çıkıyormu?

cagataygumus86
13/02/2014, 18:10
çok güzel olmuş adaş güle güle eskit :D

byadrenalin
13/02/2014, 18:20
Çok güzel olmuş ellerinize-emeğinize sağlık ;) Bu kalorifer çerçevesi kolay çıkıyormu?

Tsekkurler :) Cok kolay degil ama eli biraz tamir işlerine yatkin kisi cikartabilir. Sag taraftakinin altinda vida var. Tors vida. Onu sokmeden cikartmayin sakin. Cerceve ayaklari kirilir. Ben tekini kırdım ama sorunsuz oturttum yine de.

çok güzel olmuş adaş güle güle eskit :D

Eyvallah adas sagolasin :)

elbruz
13/02/2014, 18:36
Direksiyonu beğenmedim dolmuş direksiyonları gibi olmuş, diğerleri güzel, boya mı madde nedir...

Seronet
13/02/2014, 19:19
Eline sağlık, çok güzel görünüyor.
Gösterge çerçevesi yapılmayabilirmiş ama :)

byadrenalin
13/02/2014, 19:29
Direksiyonu beğenmedim dolmuş direksiyonları gibi olmuş, diğerleri güzel, boya mı madde nedir...

Fotoğraf oyle gosteriyor olabilir. Arabanin icinde oyle gorunmuyor :) Deri kadar olmasa da guzel duruyor :) soyulmus olmasından iyi :). Evet boya ve vernik.

Eline sağlık, çok güzel görünüyor.
Gösterge çerçevesi yapılmayabilirmiş ama :)

Aslinda ilk amacim gosterge cercevesiydi. Sonra bir sokmeye basladim duramadim :) baska bir zaman da cam tus yerleri ve kapi kol acacaklariyla direksiyondaki tus kenarlarini gri yapmayi dusunuyorum :)

Tesekkurler :)

recepseven
13/02/2014, 19:47
direksiyon resimde çok parlamış diğerlerini beğendim emeğine sağlık, iyi günlerde kullan,

byadrenalin
13/02/2014, 20:31
direksiyon resimde çok parlamış diğerlerini beğendim emeğine sağlık, iyi günlerde kullan,

Teşekkürler. Telefonun flash ına en yakın yer orası sanırım ondan o kadar fazla parladı.

byadrenalin
13/02/2014, 23:05
Bu da arabanın sökük hali :D

Gorky
14/02/2014, 01:36
konsol güzel ama direksiyon olmamış abi, kırmızı fiat logolu kırmızı dikişli deri olcak uf uf uf :)

knidos111
14/02/2014, 02:06
:no000000:

byadrenalin
14/02/2014, 12:11
konsol güzel ama direksiyon olmamış abi, kırmızı fiat logolu kırmızı dikişli deri olcak uf uf uf :)

Valla acikca soylemek gerekirse ben de o direksiyonu hic begenmiyorum :) cok itici ve basit duruyor :) bu direksiyon boyle hosuma giti benim :) zevkler ve renkler tartisilmaz tabi :) herkes farkli bir sey dusunur. Herkese saygim var :)

anzar07
26/02/2014, 19:01
maşallah süper olmuş

byadrenalin
28/02/2014, 01:51
maşallah süper olmuş

Teşekkür ederim :)

kdemirel34
06/03/2014, 01:35
Geçen hafta forumdan Saldo nickli arkadaşla direksiyon ve vitesi değişik bir madde ile kaplatmıştık. Parlak siyah olmuştu. Çok hoşuma gitti ve araba da bir kombin yapmak için ön konsol, kalorifer çerçeveleri, gösterge çerçevesi ve menü tuşu çerçevesini boya ile piano black yaptım. Sizce nasıl olmuş ? :)

Öncelikle çok güzel uyum olmuş ama direksiyon çok patlak olmuş gibi.

Boyama işinide sizmi yaptınız? Yoksa bi yerde boyattınız mı?

GT-I9300 cihazımdan gönderildi

byadrenalin
06/03/2014, 01:38
Boyama işinide sizmi yaptınız? Yoksa bi yerde boyattınız mı?

Bir boyacıya boyattım :) Kendim de yapardım ama zamanla boyanın sökülme riski vs. olur diye yapmak istemedim. İşi garantiye alayım dedim :)

kdemirel34
06/03/2014, 01:44
Bir boyacıya boyattım :) Kendim de yapardım ama zamanla boyanın sökülme riski vs. olur diye yapmak istemedim. İşi garantiye alayım dedim :)

Bende bu dincsoy16 nickli abimizin navitech uygulamasını yapmak istiyorum ama piano black işini gözüm kesmedi ne kadara mal oldu boyatmak ve çıplak gözle bakınca fırça izi falan görünüyormu? Bende boyacıya boyatıyım. Bi ikinci sorum kaportacı falanmı boyadı yoksa başka bu iş için bi boyacımı buldunuz?

Mr.Freeze
06/03/2014, 02:00
güle güle kullan.

byadrenalin
06/03/2014, 02:43
Bende bu dincsoy16 nickli abimizin navitech uygulamasını yapmak istiyorum ama piano black işini gözüm kesmedi ne kadara mal oldu boyatmak ve çıplak gözle bakınca fırça izi falan görünüyormu? Bende boyacıya boyatıyım. Bi ikinci sorum kaportacı falanmı boyadı yoksa başka bu iş için bi boyacımı buldunuz?

Kaportacıya boyattırdım. Fırça izi falan diye bir şey yok. Çünkü fırçayla boyanmıyor :) Sprey ile boyanıyor. Yani boyacı boyayı aldı bir karışım yaptı kendi kompresor tabancası ile boyadı. Üstüne vernik ve ilaç attı. 80 lira verdim tüm boyama işlemine.

Bu arada direksiyon parlak değil aslında. Telefon flaşından dolayı öyle çıkmış :)

SaLDo
06/03/2014, 02:56
Direksiyon için yanılıyorsunuz arkadaşlar :) Avuç içindeki ahenkli kaymasını hissetmeniz lazım. Evet parlak görünüyor (resimlerde) ancak konsolda ki boyamalarla kombinesi iyi oldu.

byadrenalin
06/03/2014, 03:40
Direksiyon için yanılıyorsunuz arkadaşlar :) Avuç içindeki ahenkli kaymasını hissetmeniz lazım. Evet parlak görünüyor (resimlerde) ancak konsolda ki boyamalarla kombinesi iyi oldu.

Eyvallah kanka :) Sen bir de gel canlı gör :p

kdemirel34
06/03/2014, 04:00
Kaportacıya boyattırdım. Fırça izi falan diye bir şey yok. Çünkü fırçayla boyanmıyor :) Sprey ile boyanıyor. Yani boyacı boyayı aldı bir karışım yaptı kendi kompresor tabancası ile boyadı. Üstüne vernik ve ilaç attı. 80 lira verdim tüm boyama işlemine.

Bu arada direksiyon parlak değil aslında. Telefon flaşından dolayı öyle çıkmış :)

Yani herhangi bi kaportacı boyayabilir bunu öğrendiğim iyi oldu teşekkürler

Le10ur
06/03/2014, 14:50
dıreksıyon olmamış boğmuş gibi geldı bana yıne de elıne saglık