Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Direksiyonu firmaya kargoyla yollayıp kaplatacağım.

ykaya1983
11/02/2014, 01:07
Arkadaşlar 2-3 haftadır soyulmuş direksiyondan bayağı çektim.Şimdi forumdan da bazı arkadaşların övgüsünü alan istanbuldaki altınuç firmasına direksiyonu söküp kargo ile yollayarak kaplanmasını sağlayacağım.İnternette ve bizim forumda araştırdığım kadarıyla işini iyi yapan bir firma.Antepte 1 tane var ama bunun gibi yapacağını zannetmiyorum.Kargoyla yollandığı için peşin fiyattan da biraz indirim yapılar.Ne dersiniz bu şekilde daha iyi olmaz mı?

byadrenalin
11/02/2014, 01:15
Neyle kaplayacak ve fiyat ne ?

ykaya1983
11/02/2014, 14:45
Neyle kaplayacak ve fiyat ne ?

Deri ile 150 tl

byadrenalin
11/02/2014, 15:33
Deri ile 150 tl

İyice araştırın dandik deri olmasın. 1 yılda soyulmasın sonra.

aozalatur
11/02/2014, 15:41
direksiyon kaplama 150tl bana çok yüksek görünüyor..
70-80 neyse hadi 100tl neyse ama 150yüksek bence..

halils2
11/02/2014, 15:42
babam kendi aracını kapladı keçi derisiyle. Pek de fena olmadı bana da yapacak bakalım 6 ay oldu senesi gelir sanırım :D

SteinGP
11/02/2014, 17:16
babam kendi aracını kapladı keçi derisiyle. Pek de fena olmadı bana da yapacak bakalım 6 ay oldu senesi gelir sanırım :D

Koku yapmıyor mu?

delta0o
11/02/2014, 17:30
fiyat normal.babam döşemeci bursa da.aynı fiyata bizde kaplıyoruz.
1.sınıf deriyle kaplandığında en az 3 yıl bişey olmaz.
keci derisini bilmiyorum ama döşemede-direksiyonda-torpidoda en sağlıklı deri dana derisidir.

ykaya1983
11/02/2014, 18:46
direksiyon kaplama 150tl bana çok yüksek görünüyor..
70-80 neyse hadi 100tl neyse ama 150yüksek bence..

Ne yapalım hocam.Puntonun hangi parçası ucuz ki.Fiatın parçalarının ucuzluğu sadece şahinle doğandan ibaret.Punto,bravo gibi araçların parçaları vw ford opel gibi araçlardan daha pahalı gibi.

cdogu
11/02/2014, 19:38
Ne yapalım hocam.Puntonun hangi parçası ucuz ki.Fiatın parçalarının ucuzluğu sadece şahinle doğandan ibaret.Punto,bravo gibi araçların parçaları vw ford opel gibi araçlardan daha pahalı gibi.

Şahin Doğan,Fiat değil Tofaş'tır. Punto'ların yedek parçasını Tofaş,Fiat'tan ithal eder. Bu yüzden daha pahalı. Doğan Şahin,Türkiye'de toplanır. Bu yüzden ucuz.

LG G2 Cihazımdan aracılığıyla gönderildi.Olası yazım yanlışlarım için özür dilerim.

erenemre
11/02/2014, 20:15

tamamiyle kafadan konuşuyorsun aynı model corsa ve punto nun trim aksamlarının kalem kalem çıkart bakalım hangisi daha ucuz ? kafadan punto nun parçaları vw,ford gibi araçlardan daha pahalı demeyle olmaz bu iş ayrıca vw ni hiç katma istersen en küçük parçalara bile doğuş sağolsun fahiş fiyatlar isteyen bir firma benim arkadaşım sırf yedek parça fiyatı yüzünden polo dan vazgeçti.Ayrıca şahin ve doğan ı punto ile bir kefeye koyuyorsan bu işten hiç anlamıyorsun demektir ona bakarsan broadway in parçalarıda çok ucuz ama bak bakalım megane lerin parçaları mercedes le yarışır durumda

ykaya1983
11/02/2014, 23:20
tamamiyle kafadan konuşuyorsun aynı model corsa ve punto nun trim aksamlarının kalem kalem çıkart bakalım hangisi daha ucuz ? kafadan punto nun parçaları vw,ford gibi araçlardan daha pahalı demeyle olmaz bu iş ayrıca vw ni hiç katma istersen en küçük parçalara bile doğuş sağolsun fahiş fiyatlar isteyen bir firma benim arkadaşım sırf yedek parça fiyatı yüzünden polo dan vazgeçti.Ayrıca şahin ve doğan ı punto ile bir kefeye koyuyorsan bu işten hiç anlamıyorsun demektir ona bakarsan broadway in parçalarıda çok ucuz ama bak bakalım megane lerin parçaları mercedes le yarışır durumda

Kafadan konuşmuyorum.İnternette çoğu zaman araçların yedek parça fiyatlarına bakarım.Sence 2-3 yılda soyulmaya başlayan 3 kollu punto direksiyonu için 850 tl fiyat az mı?Az diyorsan o senin bileceğin iş.Bugün puntonun direksiyonunu söküp 5-10 dakika inceledim.Kesinlikle bu direksiyon bu malzeme yapısıyla bu fiyatı etmez bana göre.Yedek parça fiyatlarını bence bir ara kontrol et.Puntonun parçaları kesinlikle ucuz değil.

Tunaboylu
11/02/2014, 23:48
Ben daha önce 3-4 arabamın direksiyonunu orda yaptırdım. Gerçekten çok kaliteli işçilikleri var. Fabrika gibi yapıyorlar direksiyonu. Şu an puntomunda direksiyonu ve vites topuzunu 3 ay önce orda yaptırmıştım. Kesinlikle tavsiye ederim.

ykaya1983
11/02/2014, 23:57
Ben daha önce 3-4 arabamın direksiyonunu orda yaptırdım. Gerçekten çok kaliteli işçilikleri var. Fabrika gibi yapıyorlar direksiyonu. Şu an puntomunda direksiyonu ve vites topuzunu 3 ay önce orda yaptırmıştım. Kesinlikle tavsiye ederim.
İyi bir firma olduğu zaten yaklaşımlarından bile belli oluyor hocam.Antepte de var bir tane ama bu firma kadar iyi yapacaklarını düşünmüyorum O yüzden bu firmadan yaptırmayı kafama koydum.

Tunaboylu
12/02/2014, 00:04
Direksiyonun aynen böyle olacak dostum :)

ykaya1983
12/02/2014, 22:56
Direksiyonun aynen böyle olacak dostum :)

Bugün kargoyla yolladım.heyecan dorukta bekliyorum.Kargo fiyatları da uçmuş maşallah.20 tl kargo ücreti ödedim.Eğri gelen direksiyonun da bir faydası oldu.Kendi direksiyonumu sökünce eğri gelen direksiyonu taktım.Şu anda onunla dolaşıyorum.