Orijinalini görmek için tıklayınız : Neon kablo uygulaması
gesta0723
10/02/2014, 23:54
az önce tesadüfen neon kablo uygulaması diye bişeye denk geldim çok hoşuma gitti sizlede paylaşayım dedim fiyat konusunda hiç bilgim yok daha önce böyle bişey yaptıran var mı
çok iyi ya. Bizim puntolardaki kapılara kablo sokarak yaptığımız fitil uygulaması bununla çok tatlı olabilir. Submarine light efekti olur çok güzel. Kablonun fiyatı 15 ila 22 lira arası değişiyor sahibindende. Sese duyarlı imiş benim bulduklarım. Elektrik bilgisi olan sabit yanar hale getirir tabii.
gesta0723
11/02/2014, 00:04
aynen kardeşim sana katılıyorum benimde aklımdan geçen orasıydı
erdiyilmaz
11/02/2014, 00:13
Güzel görünüyor, elastik olduğu için istenildiği gibi şekillendirilebilir sanırım
gesta0723
11/02/2014, 00:17
aynen erdi şekile girmede sıkıntısı yokmuş. araçlarımıza çok büyük estetik katacaktır
byadrenalin
11/02/2014, 00:31
Eğer loş bir ışık veriyorsa fitil olarak kullanılabilir. Cam tuşlarından elektrik alınarak basit bir şekilde yapılabilir diye düşünüyorum.
TuqayVAROL
11/02/2014, 13:57
Hoş Bir Görüntü vermiş.. Beğendim Bende..
Çok hoş uygulamalar yapılabilir.
Burda epey bir çeşit var.
Link (https://www.neonkablo.net/)
varadero
26/02/2014, 20:17
güzel
evren iskent
11/05/2014, 15:43
Cam tavan içlerine çok güzel olur.
Saygılarımla.
iPad 'den aracılığı ile gönderildi
kaanarli
26/05/2014, 15:28
bu kabloları nerden temin edebiliriz?
internetten daha ucuza gelir.Cellat esnaf, içinde ışık gördüğü şeyi 50 liraya satmaya meyilli çünkü.5 liralık adaptör 50 lira güyya...
Xperia L ile Pro'dan gönderdim.Olası yazım hatalarım için Özür Dilerim...
katip onur
26/05/2014, 16:29
Mehmet uygulamayı yaptıracak birisini bulursan haberimiz olsun :) ben de yaptıracağım, takipdeyim ;)
Burası Eskişehir Esmood 15 20 tl dediğiniz kablolardan değil eğer yurt dısından gelirse öyle sanırım esmodda metresi 50 60 tl arası değişiyor döşeme işinin, Neon Kablo Türkiye Distribütörü Çakır Elektronik eskişehirdedir https://www.neonkablo.net/ adresinde fiyatlara bakabilir kendiniz yaparak ucuza mal edebilirsiniz :)
gesta0723
10/11/2014, 03:38
tesadüfen denk geldiğim Bi aksesuarcıda bu uygulamayı on göğüse yaptırdım işçilk dahil uygulamanın metresi 30 Tl
thefastest
11/11/2014, 17:33
tesadüfen denk geldiğim Bi aksesuarcıda bu uygulamayı on göğüse yaptırdım işçilk dahil uygulamanın metresi 30 Tl
Yaptırdıktan sonraki fotoğrafları paylaşmanız mümkün mü? Fikir vermesi açısından çok iyi olur.
darktiger
11/11/2014, 17:55
https://www.facebook.com/EskisehirModifiyeMerkezi
bu adreste bayağı bir resim var neon uygulamasıyla ilgili. uzun yolda özellikle ışıksız yollarda gözü çok yorar gibime geliyor.
Berkantonlu
11/11/2014, 18:34
Kokbit neon ile ilgilenen arkadaşalrım kokpit neon çalışmam konusunu incelerlerse paylaşımlar mevcut ..bu arada bu uygulama en azından benim kullandığım neon kabloda göz yorması vs söz konusu dahi değil..etrafına ışık saçan değil loş bir şekilde sadece kendini belli eden bir kablo
thefastest
11/11/2014, 18:40
https://www.facebook.com/EskisehirModifiyeMerkezi
bu adreste bayağı bir resim var neon uygulamasıyla ilgili. uzun yolda özellikle ışıksız yollarda gözü çok yorar gibime geliyor.
Çok güzel uygulamalar var, özellikle Hyundai i30 çok güzel olmuş ama grande punto için iç neon çalışması yapmamışlar maalesef. Ama genel olarak abartılmadığı sürece tüm arabalara güzel olmuş İzmir'de yapan bir yer bulup bir denemek lazım. Yapılacaklar listesine yazalım :)
thefastest
11/11/2014, 18:43
Kokbit neon ile ilgilenen arkadaşalrım kokpit neon çalışmam konusunu incelerlerse paylaşımlar mevcut ..bu arada bu uygulama en azından benim kullandığım neon kabloda göz yorması vs söz konusu dahi değil..etrafına ışık saçan değil loş bir şekilde sadece kendini belli eden bir kablo
İlk sizin aracınızı gördüm zaten ve çok hoşuma gitti çok güzel olmuş, nazar değmesin. Aracınızı iyi günlerde kazasız belasız kullanırsınız inşallah. Ama birde Grande Puntoda görmek lazım. Yapan, yaptıran birileri illaki çıkar.
Berkantonlu
11/11/2014, 19:20
İlk sizin aracınızı gördüm zaten ve çok hoşuma gitti çok güzel olmuş, nazar değmesin. Aracınızı iyi günlerde kazasız belasız kullanırsınız inşallah. Ama birde Grande Puntoda görmek lazım. Yapan, yaptıran birileri illaki çıkar.
teşekkürler gp nin kokpiti evoya göre pek uygun olmadığı için belki tercih edilmiyodur evonun ön göğüs kısmı tam bu işe uygun gibi duruyor ki öyle de :D haftasonu 4 kapıyla devam edeceğim bakalım nasıl olucak kokpit neon çalışmam konusundan takip edebilrisin
Çok güzel uygulamalar var, özellikle Hyundai i30 çok güzel olmuş ama grande punto için iç neon çalışması yapmamışlar maalesef. Ama genel olarak abartılmadığı sürece tüm arabalara güzel olmuş İzmir'de yapan bir yer bulup bir denemek lazım. Yapılacaklar listesine yazalım :)
ben yaptırmıştım esmodda sonra baktım tuzlu oluyor sonra kendim yaptım çok uzun zamandır kullanıyorum hafta sonu sökücem değiştirmeyi düşüyorum uzun zaman sonra kabloda sıyrık gibi sırıtıyor bazı yerler , vede göz almıyor trafikte diger araçlardan arabaya bakıyorlar :D cam açıp soran bile olmuştu
ben yaptırmıştım esmodda sonra baktım tuzlu oluyor sonra kendim yaptım çok uzun zamandır kullanıyorum hafta sonu sökücem değiştirmeyi düşüyorum uzun zaman sonra kabloda sıyrık gibi sırıtıyor bazı yerler , vede göz almıyor trafikte diger araçlardan arabaya bakıyorlar :D cam açıp soran bile olmuştu
Rica etsem foto koyabilirmisiniz? Ben de yapmayi dusunuyorum da....
iPhone 'den aracılığı ile gönderildi