PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Anfi Tavsiyesi Lazım

KemalDaglar
06/02/2014, 04:39
Arkadaşlar iyi geceler anfi konusunda çok kararsız kaldım heleki tesisat konusunda her kafadan bi ses çıkıyor yok işte çakması çoktur yok işte dandik maldır filan falan örneğin ; Pioneer Ts-W310 Bass Jbl 16cm mid takımı ve sierra'nın yan ürünü olan bi anfi ismini hatırlamıyorum + kablo seti'ne adam bana 375 dolar biçti işçilik hariç sizce fiyat nasıl ? Ayrıca tesisattan pek anlamıyorum o kadar. benim maksimum 700 TL gibi bi bütçem var.

vts64
08/02/2014, 00:48
medya markt gibi firmalarda oto ses sistemleri mid bas, amfi, wofer, bas vs kurulu standlar var. almadan önce burada tek tek denemenizde fayda var. çünkü ses sistemi işi zevk işidir. adamın iyi dediği size hiç hitap etmeyebilir. şahsen ben öve öve bitiremedikleri jbl in 16 cm kompanentini eskişehir medya markt ta defalarca dinledim ve hiç beğenmedim. mutlaka dinleyin ,benim istediğim ses bu deyin ve sonra kara verip alın. 700 tl bütçe oldukça iyi. amaç bangır bangır bass vuran bir sistem mi yoksa ,sesi süzen kaliteli bir sistem mi ? amaç bas vurmasıysa çok paralar harcamaya gerek yok bence. medya markt dinleyipte en beğendiğim ses nakamichi diye bir kompanent oldu. dediğim gibi ses olayı zevk ve bütçe işi.bagajdaki yer sıkıntısıda işin çabası.
kolay gelsin. birde bende olan bir bagaj pandizotu var onuda resmini koyayım belki bir fikir verir. 2 takım max. 18 cm kompanent için.

vts64
08/02/2014, 00:56
birde slim basla portsuz kabin yaparsanız az litreyle çok performans alabilirsiniz, ben portsuz sesini beğendim. ama portlu olmaz...hem bagaj yer sıkıntısı hemde bogulur alt frekanslarda kalır...resimlerde bagaj pandizotum aracın üstündede çekip koyayım slim baslı falan belki bir fikir verir.

KemalDaglar
09/02/2014, 05:14
şefim senin yaptığın sistem pahalıya kaçar gibime geliyor benim istediğim önlere 16cm mid arkaya 13 ve bas, bunlar için tek anfi düşünüyorum 2anfiye gücüm yetmez. kapı kolonlarındaki patlak sesten bıktım anfide kararsız kaldım anfi sıkıntı ya

turboferhat
09/02/2014, 08:43
Nakamichi bu işi babasıdır :)) Prof. dur.. tuzludur ama deger...

vts64
10/02/2014, 21:59
şefim senin yaptığın sistem pahalıya kaçar gibime geliyor benim istediğim önlere 16cm mid arkaya 13 ve bas, bunlar için tek anfi düşünüyorum 2anfiye gücüm yetmez. kapı kolonlarındaki patlak sesten bıktım anfide kararsız kaldım anfi sıkıntı ya

dediğim gibi bu iş para ve zevk işi. amacım fikir vermekti. kolay gelsin.

KemalDaglar
10/02/2014, 22:18
dediğim gibi bu iş para ve zevk işi. amacım fikir vermekti. kolay gelsin.

anlıyorum dediğinizi haklısınızda, iahsen 2nci el temiz mid takımları buldum anfiyede taş patlasa 250 lira ayırabiliyorum bütçem bu kadar