Orijinalini görmek için tıklayınız : Aracınızı değiştirmek isteseniz tekrar GP alır mısınız?
Ben almam:
Neden? bu arabayı alalı 35.000Km oldu ve başım bir turlu servisten kurtulmadı yani servis kotu demiyorum servis iyi ama araç cok kötü birek estetik olarak güzel yapmışlar onun dışında direksiyon sistemi sorunlu on takım sorunlu motor standart olarak yag eksiltiyor kitapcıgında 1000 (bin) km için max 400ml diyor ama benim aramam 10.000 km de 1,5-2 lt eksiltiyor aldıgım gunden bu yana ön takımda garanti dahilinden değiştirmedikeri kalmadı sunroof toplam 5-6 kere söküldü hala arızalı falan filan bu aralar bende itaya fiat a mail atacam elimdeki servis formalrını falan ekleyip gondereyim diyorum bakalım onlar ne tavsiye edecekler
foruma girmeden az önce gp ile aynı sınıf bir arabaya bindim. Gp hem geniş hem güzel ve estetik hemde insana haz veriyor. Senin sorunun sorunlarının ardı arkası kesilmemiş galiba bir çok arkadaş bazen söylüyor şans diye. Bende tek sorun ön takımdan gelen ses değişen bir şeyde olmadı, çünkü sağlam sadece sesi içeriye zok veriyor
Bu soruyu bende düşündüm :D
evet alırım :D kırmızıyı çok severek aldım vazgeçemem ama bir tane daha alacak olursam siyahını alırım..;) çok şükür şimdiye kadar canımı sıkan bir sorunum olmadı (boya koruma yapılırken kapı kollarım ağarmıştı,hatalı oldukları için düzelttiler,birde torpido zor kapanıyordu iki dk da yapıldı),servisede sohbet etmeye gidiyorum... :D
sitedeki sorunları okuyorum, bazıları çok ayrıntı geliyor bana ve gülüp geçiyorum açıkcası..sanki BMW 530 dan inmiş gp ya binmiş gibi beğenmemezlikler,eleştiriler almış başını gidiyor...10000 daha fazla ver yılda bir servise gideceğin araba al ozaman demek geliyor bazı arkadaşlara :(
bence biraz rahat bırakalım arabalarımızı :D üstüne titredikçe oluyor sanırım.. ilk arabam değil ama arabamla ilgili üye olduğum ilk funclub-forum. gp ma baktığım kadar kendime bakmıyorum diyebilirim, bu ilgide forumdan bulaştı bana da sanırım :P
ZaMBroTTa_1903
26/09/2007, 14:25
Bende GP alırım hemde hic dusunmeden cunku bu arac sınıfının tartısmasız en iyisi...:motorcu:
Bende GP alırım hemde hic dusunmeden cunku bu arac sınıfının tartısmasız en iyisi...:motorcu:
işte siyahhhh :D:D kırmızdan sonraki favorim ;)
ben alırım benim başıma Allaha şükür sizlerinki gibi olaylar gelmedi. sizleri de anlıyorum. bu arada bu konu da bugün hit yapar.
evet alırım :D kırmızıyı çok severek aldım vazgeçemem ama bir tane daha alacak olursam siyahını alırım..;) çok şükür şimdiye kadar canımı sıkan bir sorunum olmadı (boya koruma yapılırken kapı kollarım ağarmıştı,hatalı oldukları için düzelttiler,birde torpido zor kapanıyordu iki dk da yapıldı),servisede sohbet etmeye gidiyorum... :D
sitedeki sorunları okuyorum, bazıları çok ayrıntı geliyor bana ve gülüp geçiyorum açıkcası..sanki BMW 530 dan inmiş gp ya binmiş gibi beğenmemezlikler,eleştiriler almış başını gidiyor...10000 daha fazla ver yılda bir servise gideceğin araba al ozaman demek geliyor bazı arkadaşlara :(
bence biraz rahat bırakalım arabalarımızı :D üstüne titredikçe oluyor sanırım.. ilk arabam değil ama arabamla ilgili üye olduğum ilk funclub-forum. gp ma baktığım kadar kendime bakmıyorum diyebilirim, bu ilgide forumdan bulaştı bana da sanırım :P
olabilir sen sahinden inip boyle birseye biniyor isen sana boyle gelebilir ama 32.000ytl veripde boyle adi bir arabaya binmek bana cok koydu bunda onceki fiesta 100.000 km yol yaptım en azından beni cekici ile hiç servis gitmek zorunda bırakmamıstı bu araba ile ben 2 kere durup durur iken servise gittim bırakın bu iyinin kotusu zihniyetini birşey kötu ise kotudur bu arabayı bende severek ve isteyerek aldım ama sunu kabul ediyorum hata yapmısım sizler gibi ben aldıysam iyisini almışım o kadar para verdim kotu olamaz diye korkmayın ve itiraf edin
olabilir sen sahinden inip boyle birseye biniyor isen sana boyle gelebilir ama 32.000ytl veripde boyle adi bir arabaya binmek bana cok koydu bunda onceki fiesta 100.000 km yol yaptım en azından beni cekici ile hiç servis gitmek zorunda bırakmamıstı bu araba ile ben 2 kere durup durur iken servise gittim bırakın bu iyinin kotusu zihniyetini birşey kötu ise kotudur bu arabayı bende severek ve isteyerek aldım ama sunu kabul ediyorum hata yapmısım sizler gibi ben aldıysam iyisini almışım o kadar para verdim kotu olamaz diye korkmayın ve itiraf edin
Şuan evde 2005 peugeot 307 sw ve 2001 model toyota yaris var..bilmem yeterli açıklama oldumu arkadaşım.??
şahsına yapılmış bir eleştiri yokken neden şahsıma böyle bir cevap yazıyorsun anlamış değilim..her bazı kelimesi senimi ifade ediyor forumda ??
Hakan bey lütfen eleştri vede yorumlarınızı şahsi değil genelleme olarak yapınız kimse şahsınıza birşey söylemiyor ....
Beğenmemiş olmanız gayet normal ama lütfen bunu uygun dille cevaplayınız teşekkür ederim..
Allah'a şükür benim hiç bir problemim yok araçla ilgili.Sadece 1 kere cd takılı kaldı teybin içinde ki bu olay 2004 Vectramızda da olmuştu bir kere.Soruya gelince değiştirmek istesem tekrar almam ama bunun memnuniyetsizlikle alakası yok.Bravo alırım mesela veya Astra.Felsefem gereği eğer imkanlar uygun olursa değiştirirken bir aracı sınıf atlamayı isterim ben.
Ben alırım. Hatta 1.4 T-Jet çıksın, temiz ikinci el bulursam alırım. Beyaz Emotion olacak.
ben almam.. alamam... çünkü şu anki gp'mi değiştirmek istemem... :D ama mecbur kalırsam, milyarlarım da olsa, gider gp alırdım tekrar... belki modelini yükseltirdim.. 90 hp alırdım, belki skydome yaptırırdım... bilemiyorum... ama gp alırdım... çok sevdim ben bu arabayı (ve forumunu :D)
ben daha 6500'deyim.. konuşmak için de daha erken biliyorum.. ama şu ana kadar sadece iki sorun yaşadım... biri geçen hafta kendi dikkatsizliğim nedeniyle başıma geldi... ikincisi mp3 çalarım cd'leri çiziyo ve cd sık sık içinde kalıyo...
bu sorunlar sayesinde müslüm'le (ankara kavaklıdere) tanıştım... ne yalan söyliyim, onunla tanıştıktan sonra da hiç bi korkum kalmadı.. arabada sorun çıkarmış, halledemezmişiz...
hiç umrumda diil artık yani...
gp de gp diyorum yani :)
(Ben almam:
Neden? bu arabayı alalı 35.000Km oldu ve başım bir turlu servisten kurtulmadı yani servis kotu demiyorum servis iyi ama araç cok kötü birek estetik olarak güzel yapmışlar onun dışında direksiyon sistemi sorunlu on takım sorunlu motor standart olarak yag eksiltiyor kitapcıgında 1000 (bin) km için max 400ml diyor ama benim aramam 10.000 km de 1,5-2 lt eksiltiyor aldıgım gunden bu yana ön takımda garanti dahilinden değiştirmedikeri kalmadı sunroof toplam 5-6 kere söküldü hala arızalı falan filan bu aralar bende itaya fiat a mail atacam elimdeki servis formalrını falan ekleyip gondereyim diyorum bakalım onlar ne tavsiye edecekler.)alıntı
1.yeni nesil motor.
bu motorlar uzun ömürlü olabilmesi için silindir cidarlarını devamlı yağlar ve sekmanların aşınmasını önler.şunu da unutmayalımki kullanım la ilgili kaynaklanan sebeblerde var tarafikte aşırı dur kalklar ve aşırı suratler de yağ eksiltme sebebleridir.
1 hafta deneyin motor devri ve vitesleri orantılı kullanırsanız hem yakıttan hemde yağ eksiltmesi azalacağını (sdt) ölcüsüne geleceğini göreceksiniz.
2.dreksiyon ve ön takım sesleri.
Kara yollarının yapısını heppimiz biliyoruz bu rağmen araclarımızdan cok şey bekliyoruz
aracın yapısal olarak süspansiyonu sert birde lastik sertliği eklenince arac içeri isteristemez bazı sesleri veriyor düzgün bir asvaltta bu seslerin hiç biri gelmiyor.
bu demek değildir ki araclarda arıza olmaz tabiki olacaktır bu arızaları giderecek olan servislerdir yeterki servisimize güvenelim servis danışmanına arızamızı tam ifade edelim ki sorunları kökten halledelim. aracımızın keyfini cıkaralım.
GP. GP. Gp. vaz geçmem o kadar sorunda yaşadım aldığım zaman ama arabandan hem memnunum hemde çok seviyorum
pejo almam elektronik hatası çok veriyo
reno tipim değil
eniyisi gp
gokhan_genc
26/09/2007, 16:38
Tereddütsüz GP alırım.
Üstüne düştükçe,sorunlar küçük bile olsa bize olağanüstüymüş gibi geliyor.Halbuki bunlar mekanik sistemler ve bu tip sistemlerde her zaman hata payları vardır.Marka ne olursa olsun aynı sorunları zaman zaman herkes yaşayabiliyor.Çok normal şeyler bunlar.
Kısacası sakınan göze çöp batar...
ben aracımı alırken pek detaylı araştırma yapamadan aldım.birçok araba kullanıyorum işim gereği(207 1.6 90HP hdi ve opel astra) ama ne yalan söyliyim puntom(benim ailemle kullandığım araç) bunları pek aratmıor.aracım hem otomatik hemde 1.4 olduğu için pek performans alamıorum ama o kadar olacak.sürüşünden inanılmaz memnunum.
sadece acaba dizel alsa mıydım die düşünüorum.bu arada dizel otomatik var mı?bunu düşünmem deki sebep yol bilg 9.2 lt/100 km gösterio moralim bozuluyor.inşallah biraz iner.
sonuç olarak fırsatım olsa skydome'u olan otomatik dizel bir araca binmek isterdim.:uzayli2:
ugurozer
26/09/2007, 16:53
dizel alınacaksa yine gp ancak manuel olani bu sefer :)
tanju çınar
26/09/2007, 16:54
asla ve kesinlikle asla. fiat ın hiç bir arabasını almam. gp kullanıcısıyım. buraya üye olurken araç hakkındaki şikayetleri görmek için üye oldum. gördümkü bir çok şikayet var, sorunun çözümünü servislerde aramış arkadaşlar.ben de aradım ama cevap hep aynı olabilir ve hallederiz. ben iki kere italya ya fabrikaya şikayet yazdım. beni italya dan fabrikadan aradılar. ikinci mektubum da ellerine ulaşmış. istanbul fiat dan yetkili aradı ve aracın değişmesi talebinde bulundum.şu an bekliyorum. çünkü benim görüşüm bu araçlarla ilgili arızaları Türk temsilcileri fabrikaya iletmiyor.her şeyin yolunda olduğu gibi bir izlenim yaratılıyor.hakkımı sonuna kadar arayacağım. ben müşteriyim hem de çok haklıyım.
goldumut
26/09/2007, 16:59
VALLA cok zor bır soru.aslında banada cıkarttıgı bır kac ufak problemlerden dolayı almam dıyesım gelıo ama aracımı cok sevıorum ve donanımlı bır arac yok yok ne ıstersen var.onun ıcın cevabım:bılmıorum:)
Little F.K
26/09/2007, 17:05
Tekrar B sınıfı araç alıcak olsaydım bu sefer clio ve 207 yi iyice araştırırdım.Ama bütçem kısıtlıysa en mantıklısı gene gp olur ama 2.el olmak şartıyla.Çünkü sitedede örnekleri yaşadık az km 90 bg emotion yada dynamic ler çok uygun fiyatlara gitti.
asla ve kesinlikle asla. fiat ın hiç bir arabasını almam. gp kullanıcısıyım. buraya üye olurken araç hakkındaki şikayetleri görmek için üye oldum. gördümkü bir çok şikayet var, sorunun çözümünü servislerde aramış arkadaşlar.ben de aradım ama cevap hep aynı olabilir ve hallederiz. ben iki kere italya ya fabrikaya şikayet yazdım. beni italya dan fabrikadan aradılar. ikinci mektubum da ellerine ulaşmış. istanbul fiat dan yetkili aradı ve aracın değişmesi talebinde bulundum.şu an bekliyorum. çünkü benim görüşüm bu araçlarla ilgili arızaları Türk temsilcileri fabrikaya iletmiyor.her şeyin yolunda olduğu gibi bir izlenim yaratılıyor.hakkımı sonuna kadar arayacağım. ben müşteriyim hem de çok haklıyım.
Geçmiş olsun
aracın ayıplı mal olabilir.her firmada malesef böyle şeyler olabiliyor.yani lüks araç alsak da bu tip olaylarla karşılaşılabiliniyor..istersen örnek bulurum ama gerek yok sanırım.
aracınının ayıplı mal olduğunu bilirkişi raporu ile ispatlarsan tüketici kanunları gereği paranı ya da aynı aracın yenisini sana vermek zorundalar.
bu iş talep ile olmaz dava açıcaksın. talep edersen tamir etme yolunu seçerler.hakkını sonuna kadar elbet ara.
ancak araç ayıplı değil ise iyi bir serviste sorununun çözülmesini beklemekten başka yapacağın birşey yok.sorununu bana özelden yazarsan benim servise durumu bildirebilirim.belki bildikleri birşeyler vardır.
ben alırdım ama hemen değil üzerinden 1 sene gececek ve sorunları cözülmüş bir gp alırdım baksana 2006 modeller hep serviste 2007 de fazla problem yok
param olursa golf alırım olmazsa donanımına bianen bu sefer 90 lık espli dizeilni alırım ama par aolursa olmazsa olmazsada ne yapıl arabylamı dogduk
Mustafa birde ne dediğini anlarsak var ya.
Abicim şu klavyeyi yavaş kullan da okunaklı olsun...
ali kardes kusura kalma ya valla hızlı yazacam derken ucmusuz simdi nasıl iyimi.
ali kardes kusura kalma ya valla hızlı yazacam derken ucmusuz simdi nasıl iyimi.
İyi abi:D
Yine aynı segment alacaksam, aynı renk ve aynı motor seçeneğinde GP alırdım! Arkadaşın başına gelenler biraz da talihsizlik sanırım! Ufak tefek problemler dışında bir şey yaşamadım... (Umarım yaşamam da)
kesinlikle alırım.üstelik yine siyah ve benzinli alırım. ben arabamdan son derece memnunum.kim ne derse desin bence grandepunto.
misafir3
26/09/2007, 19:56
sonuna kadar gp alırım alıcamda yenısını
Araç değişimi aynı segment içinde olacaksa ben de kesinlikle Gp derim.Her ne kadar bazı arkadaşlarımızın araçlarında çeşitli sorunlar çıksa da Gp sınıfında gerek tasarım gerekse donanım ve motor olarak hala en iyilerden...
yusufk23
26/09/2007, 21:30
Aynı bütçeye sahipsem yine GP alırım. Kalite beklentinize ve bunun için feda ettiğiniz şeylere göre değişir. Ödediğimiz fiyatların karşılığını verdiğini düşünüyorum. Tabi araçlarıyla ilgili sıkıntı yaşıyan arkadaşları da anlamak gerek.
aynı sınıfta bir araba alacaksam bu yine gp olur tabiki...Dünyada sorunsuz araba yok sonuçta her türlü arabada böyle sorunlarla karşılaşılabiliyor.Kimi 3sene arabasını sürer hiç bir sorunla karşılaşmaz kimi 3gün sonra sorunlarla yüzyüze kalır :)
geçen yıl aldığım paraya daha iyisini alamazdım , teoride yine bu sınıf bir aracı alıyor olursam ve yine aynı uygun fiyatlarla alabiliyorsam tekrar gp alırdım. bunu 45 bin km kullandıktan sonra söylüyorum.
teoriyi bırakıp gerçeğe gelirsem , daha geniş bir araca ihtiyacım olacağı 2008 sonuna kadarda gp mi değiştirmeyi düşünmüyorum. vakti geldiğinde de ortama bakıp duruma göre karar vereceğiz artık.
Siyaha binmek o kadar iyi değil;(( temiz tutmak çok zor.Yıkamadan geliyorsun,park ediyorsun bir rüzgar ne kadar toz varsa arabaya yapıştırıyor.Tekrar araba alırsam GP banko renk konusunda kararsızım.Şikayetim yok mu;var.Ama ne bileyim bu arabada beni kendine çeken bir şey var.hani insan sevdiğinin kusurları hiç görmek istamaz sabreder ya öyle bir şey.
servisten çıkamayan arkadaşlara da sabır diyorum,fiat elbet bu şikayetleri biliyordur ve ileride çıkartılacak olan araçlarında bunlara önlem alacaktır diye düşünüyorum.
hepimiz arabalarına gönül veren insanlarız ki burda toplandık... ben yeni aldım ama aynı şartlarda yine pnto alrdım gibi geliyor... ama sakınan göze batarmışş olayı doğru bunu denedim bikaç defa :) yinede arabam ne olrsa olsn ben arabaları sewiyorm.. pazar sabahı kalkıp saatlrce temizleyip soora akşam 3-4 saatliiğine piyasaya çıkmak hoşuma gidiyo :)
allah bu araba hevesimi içimden eksik etmesin bundan sooraki arabalarım şahin veya 355f1 de olsa aynı ilgi göstrilecek :)
ugurozer
27/09/2007, 01:20
Siyah sp gp sahibiyim ama kirmizilari gordukce icim gidiyor :( keske kirmizimi alsaydim falan diyorum, yaw hic tahmin etmezdim bir arabanın bu kadar cabuk tozlandigini, birde siyah inan bu arcin tasarimini tam manasiyla ortaya cikarmiyor, kıvrımları, cizgileri iyi belli olmuyor acik renklerde oldugu gibi. Degiselim?? :) bu arada cbr600rr hastasiyimdir sende varsa allah kazasiz belasin kullanmanı nasip etsin :)
ben alırdım skydome olan. mumkunse ve cıkarsa 1,9 unu alırım .) hem dızel hem performans hem parcası ucuz hem servısı war. cokta guzel olur.) cok ıyı fıkır gıbı geldı sımdı...
kesinlikle tekrar alırım, aynı segmentte daha iyi bir araba göremiyorum. segment değiştirirsek tabiki seçenekler artar ama bunun yanında ödeyeceğiniz miktar da artar!
aynı segment ve bu paraya sanıyorum gp den iyisi (bu paraya) yoktur. gp lerimizin bence tek problemi kalite ve yuksek beygir motorunun bulunmaması..
ama ben artık gp almam.. şimdilerde bu paraya gp almam.. kalite olarak sıfır.. ama bu parayada açıkcası bu olur, piyasaya bakılırsa.. şu an hatback bir araba alcak olsam toyota auris alırdım.. yada biraz bekler 2009 civarlarında ford focus III alırım diyorum ama;
artık sıfır araba almayı duşünmüyorum.. dieseli çok sevmeme rağmen artık diesel arabada almıcam.. gp ye 32 milyar + toyota auris e 39-40 milyar + ford focus III e (ghia) 44-45 milyar vermem.. vermicemde.. bu paralara; ben şu an ki duruma göre mercedes c serisi veya bmv 3 20 ( 2000-2003 model civarı ) serisi bir araba alıcam.. ve benzinli olucak.. atıcam ona bir tane sıralı tüp ömür boyu kullanıcam.. mercedes c sınıfı aracın üzerinde 1999 dan beri esp standart.. niye düşünim ki bu arabanın standart paketinde ne var ne yok acaba nasıl bir arabadır diye.. yeni model çıkıyor bin bir soru içersinde almayı düşünüyorsun..
düşünsenize uzun bir yola çıktınız.. kafanızda bir sürü soru işareti.. acaba şurası neydi. şurdan bu problem çıkartırmı.. yada az bozuk yola girdiniz mi her yerden zırıltı..
o yuzden 40-50-60 bin yol yapmış 4-5 yaşında bir mersedes.. bugunun rakamlarıyla zaten (c 200) 35-45 arsında oynuyor.. esp de klimada var asalet de var.. atarımda ona bir tüp... ben yılda zaten gp ye 500 ytl bakım harcıyorum.. mersoya veririm 1000 ytl olur biter... ben sadece kartaşa bir yıl boyunca en az 10 defa gitmişimdir extra servis için.. bilmem zırıltı, bilmem şurası koptu.. 10 seferde nerden baksan 250 ytl masrafım olmuştur.. çektiğim sıkıntıda cabası.. anlıcanız yeni kasa model ve sıfır bir araba almayı düşünmüyorum.. 4-5 yaşında 40-50 bin de adam gibi araba almayı düşünüyorum.. akşam bayiden al sabah satmaya kalk 4-5 bin ytl zarar et.. bana pek mantıkı gelmiyor..
ama her şeye rağmen GRANDE PUNTO mu çok seviyorum.. beni uğraştırıp üzsede..
yanlız sizden ricam bana kızıpta cevap yazmayın lütfen.. bana kızanlardan da özür diliyorum... teşekkür ederim..
masteryoda
27/09/2007, 09:29
Fiat markasına son bir şans vererek aldım gp yi ama ne yalan söyleyeyim özellikle iç mekan kalitesi, yalıtım, mekanik aksam bakımından fiat standart kalitesizliğinden ödün vermemiş.
Büyük bir problem yaşamadım şimdilik.. Ama beni servise götüren 2-3 ufak sorun çıkardı gp... Ama bu iş biraz şans işi bu sınıfta herhangi bir araçtada yaşanabilir ufak tefek problemler ( gp de biraz fazla )..
Genel olarak incelediğimizde örneğin 207 ile karşılaştırırsak kalite bakımından gp 207 nin yanına bile yaklaşamıyor..... ( iç mekan, konsol, torpido, kaporta, far, stop, ses yalıtımı v.s. )
Ne var ki hepimiz alırken gp yi düşük fiyatını göz önünde bulundurduk da aldık.. Ama şimdi düşünüyorum da 2-3 fazla verip daha kaliteli bir araç alınabilirmiş..
Gp nin en öne çıkan özelliği ; nerden aldım şu arabayı deyip sıkıldığım zaman şöyle dıştan arabama bir bakıp büyülü güzelliğiyle aklımı başımdan alarak bütün kızgınlığımı alması.....
ufukbzk84
27/09/2007, 10:55
evet bende yeni bi araç almaya kalksam gene gp alırdım model yükselterek... ben şimdiye kadar öyle büyük bi sorun yaşamadım... ancak plastik aksamındaki seslerden kaynaklı oda corsayada bindim 207 yede bindim her ikisindede buna benzer sesler aldım...(clioyu bu konuda sölemiyorum bile :D) ama 207 de en çok hoşuma giden dizel olmasına rağmen motor sesinin çok az olması bizim gpiyle kıyaslayınca çok düşük gibi geldi.... ama gpnin artıları sınıfındaki bütün araçlardan iyi...donanım olarakta özellikle çok yüklü artıları var...
fatihsen67
27/09/2007, 10:56
Ben Fiat Plazaların önünden bile geçmem..
Siyah sp gp sahibiyim ama kirmizilari gordukce icim gidiyor :( keske kirmizimi alsaydim falan diyorum, yaw hic tahmin etmezdim bir arabanın bu kadar cabuk tozlandigini, birde siyah inan bu arcin tasarimini tam manasiyla ortaya cikarmiyor, kıvrımları, cizgileri iyi belli olmuyor acik renklerde oldugu gibi. Degiselim?? :) bu arada cbr600rr hastasiyimdir sende varsa allah kazasiz belasin kullanmanı nasip etsin :)
kırmızı lansman rengi nede olsa ;) tv de ilk gördüğümde bayıldım, alırken başka renk düşünmedim bile..ama güzel modifiye edilmiş siyahlarda da başka bir hava var ;) kırmızımı vermem ama yanına birde siyah almak isterim :D
600 değil 1000 rr olmalı bence ;)
Ben şahsen aldım, kusurlarını bile bile. Ama şunu da bilin 2006'da ilk araçları ben aldım ve 2008'de aldığım araçlardan kalite farkı var. Plastiğinden tut, kapı yan kaplamalarına kadar ilk çıkan araçları aratıyor.
Kronik olan bir kaç hastalığı dışında gayet mantıklı bir araç. Bir arkadaş biraz evvel yazmış, yine B sınıfı bir araç alırken clio ve 207'ye bakarım diye.
Ben baktım kardeşim. 207'de iki güzel şey var, biri klimanın parfüm takılabilir bir ünitesi olması, diğeri de kadranın aydınlatma stili. Dışında ha 206, ha 207 diyeyim sen anla ve birde uçuk fiyat.
Clio'ya gelince sadece şunu söyleyeyim. Gp'nin donanımlı değil de active olan aracına bin sonra da clio'nun donanımlısına bin farkı anlayacaksın. Hatta sizlere komik birşey söyleyim.
Asker emeklisi Oyak üyesi ve Renault'ta bana iyi bir indirim sağlayan 78 yaşında ki babam bile eski punto'mdan inip clio'ya binince sadece boşver evlat, eski arabanı satmaya gerek bile yok dedi.
Birde dost tavsiyesi arkadaşlar, zevkinize lafım yok ama bilin, donanımlı araç almayın derim. Satılırken boşa para verdiğinizi anlıyorsunuz.
90hp 5k Active Rock Siyahı aldım ve tüm "B" sınıfı araçları yolda hoplatıyorum.
Artık yorumunu size bırakıyorum.
ya ben 207'de (yoksa 206 mıydı??) kendimi kartondan arabaya binmiş gibi hissediyorum... yolda giderken savruluyo sanki ya... kendimi hiç güvende hissetmiyorum...
(gp yerine pejo alınır mı ya??)
Kesinlikle Gp vazgeçmem. Yeniden tercih yapsaydım 90 Bg ve kırmızısını alırdım.
sahsen ben tekrar alırım hemde beyaz :D sıkayet konusunda sunu soylemek istiyorum. yakın olarak gorustugum 6 gp kullanıcısı tanıyorum ve hıc birisinde herhngibir sorun yok. biraz sans bence. on takımdan ve direksiyondan ses geliyodu 5 ay once servise gittim alakasız işler yaptılar olmayan sorunlar cıktı. sorun devam etti. oturdum ugrastım on takımı komple soktum. kendi sorunumu kendim hallettim. he sizde boyle yapın demiyorum kesinlikle. demek istediğim su bence servisler yeterli sekilde bilgili değil! servis ustasına arka kelebek camından tıkırdı geliyor diyorum adam bagaj ayarı yapıyor! adam gibi kapanan bagaj sert bi şekilde vurularak kapanmak zorunda kalıyor. bunun gibi ornekleri sabaha kadar sayabilirim. bence araclarda sorun yok sorun servislerde. bide utanmadan arayıp eger ana bayiiden ararlarsa ''son derece memnunum '' demenizi istiyolar. bunuda bugune kadar anlayamadım acıkcası..
ben kesinlikle almam
çünkü araba küçük geliyor . bu üçüncü fiat arabam
bir daha fiat alırmıyım ancak bravo yu görünce karar vereceğim.
şu an gözümde focus hb dizel var
focusu sürünce boşuna punto kullanıyormuşum gibi geliyor.
ben kesinlikle almam
çünkü araba küçük geliyor . bu üçüncü fiat arabam
bir daha fiat alırmıyım ancak bravo yu görünce karar vereceğim.
şu an gözümde focus hb dizel var
focusu sürünce boşuna punto kullanıyormuşum gibi geliyor.
Focus için biraz beklemelisin.Makyajlısı çıkacak.2008 sonunda da Focus 3 geliyor...
Focus için biraz beklemelisin.Makyajlısı çıkacak.2008 sonunda da Focus 3 geliyor...
Ardacım yeni kasa focus 2009 iaa frankfurt fuarında tanıtılıcak.
makyajlısı da tahminim bize 2008 başı gelicek.
yeni bravo da ozamana kadar gelir zaten
yeni bravo da ozamana kadar gelir zaten
2010 olacak herhalde
İlk başta 2008 sonu deniyordu Focus 3 için.Tabi Tr ye gelişini bilemem.Şimdi çıksa da tercihim zaten Bravo olur:)
hepimiz merakla bravoyu bekliyoruz.
Umarım beklentilerimiz boşa çıkmaz .
stiloyu da merakla beklemiştik. ama hayal kırıklığı oldu .
2010 olacak herhalde
Yok yanlış anlamışsın.
daha net anlatıyım
makyajlı focus 2 2008 başı.
focus 3. 2009 eylül tanıtım.2010 başı da bize gelir
focus 3 makyajlı ne zaman çıkar onu ford dahi şuan bilmiyordur :)
Tekrarlıyorum ben değiştirmem;yenisi hariç.
işim gereği o kadar çok çeşitli araç kullandım,uzun yolu,kısa yolu her yere gittim.
Ben bu seneki seyahatlerim kadar zevkli araba sürmedim.Evde tv karşısında oturup dev ekranda film,maç seyretmek kadar zevkli geldi.
Katılan olur olmaz herkesin fikrine saygım var.
Beni bu forumda tek rahatsız eden GP lerimize hakaret etmeleri,küçük görmeleri.
Little F.K
27/09/2007, 19:42
Tekrarlıyorum ben değiştirmem;yenisi hariç.
işim gereği o kadar çok çeşitli araç kullandım,uzun yolu,kısa yolu her yere gittim.
Ben bu seneki seyahatlerim kadar zevkli araba sürmedim.Evde tv karşısında oturup dev ekranda film,maç seyretmek kadar zevkli geldi.
Katılan olur olmaz herkesin fikrine saygım var.
Beni bu forumda tek rahatsız eden GP lerimize hakaret etmeleri,küçük görmeleri.
Beni rahatsız edende,forumda Gp hakkında eleştiri yapılamaz şeklinde hava oluşmaya başlamasıdır.
1 Mesaj atıp ortalık karıştıktan sonra ortadan kaybolanların amacı zaten belli.
Ama belli bir para verip,hatta borç harç arabalara sahip olan kimselerin,yaşadıkları sıkıntılar karşısında içlerini bir şekilde dökmeleri ki bunu yaptıkları yerde kendi siteleri,gayet normal ve hoş karşılanması gereken bi durumdur.
Hiç olmassa sağda solda araba kötülemek yerine burda kendi içimizde sıkıntılarını paylaşmaları bence arabaya hakaretten çok saygıdır.
Benimde rahatsız olduğum konular var.Ben arabamı satmadan önce,herkez ışıklarda bana bakıyor,karşısına geçip izliyorum gibi şeylerden rahatsız oluyodum.
Ama kimsedeye çıkıpta,kardeş bu F430 mu ki izliyosun yada sana ışıklarda baksınlar demedim.
Anlayış diliyorum...:melek:
PredatoR
27/09/2007, 20:06
Fiyat farkı çok olmazsa, sport donanım gelirse, cruise control, yagmur , far ve lastik basınç sensörü gelirse, full + full mango turuncusu 3 kapı 17' jantlı almak isterdim dogrusu:)
geçenlerde yayaya çarptığım kazadan sonra arabama karşı soğuma olsada B segmentinde yeni bir araba alıcak olsam yine G.P alırıdım ama bu sefer ki tercihim beyaz ve skydomlusu olurdu.
arabam daha iki günlük ve 100 kilometrede ilerleyen zamanlarda tekrar yazıcam buraya :)
arabam daha iki günlük ve 100 kilometrede ilerleyen zamanlarda tekrar yazıcam buraya :)
Hayırlı olsun Birkan, kazasız-cezasız kullan ;)
Tanışma başlığında kendini tanıtır mısın?
dtunacik
28/09/2007, 15:01
tüm arabalarım fiat markasıydı.son 2 aracımı sıfır aldım.tekrar alacak olsam 2 defa düşünürdüm.
ben bu konuyu kafamda açmıştım daha önce :=)
tereddüt etmeden yine gp derim..
kaldı ki 15 ayın sonunda 46 bine ulaştım, kredi durumları müsait olursa sıfır bi gp ile değiştirmeyi düşünüyorum.. yine siyah yine tek kapı!
46 bin km.nin sonunda direksiyon başına geçtiğimde hala içimde bi yanımı kuvvetli hissettiren bir güç var bu arabada.. ve bu gücü hissettirecek başka direksiyonlara sahip olmak için çok para lazım.. bunu gp çok daha makul fiyata bana sunuyor..
karşı kaldırımdan arabaya doğru geldiğimde az söylemedim içimden " bu arabada bişey ve çokşey var " diye..
sorunları mı? bence teferruat..
viva gp
nasrettinhoca
28/09/2007, 21:26
Kendi sınıfındaki araçları düşünerek GP derdim...Geçen gün arkadaş dizel fiesta aldı...İçine bindim...küçük bir tur attık...Gp nin daha geniş ve rahat olduğunu gördüm..
LaDyBiRd_
28/09/2007, 21:36
geçenlerde yayaya çarptığım kazadan sonra arabama karşı soğuma olsada B segmentinde yeni bir araba alıcak olsam yine G.P alırıdım ama bu sefer ki tercihim beyaz ve skydomlusu olurdu.
İşte bende tam bunu yazıcaktım. çarpma olayı aynen.. soğuma olayı aynen .. yeniden araba alıcak olsam GP nin yenisini alırdım aynen.. beyaz olurdu kesinlikle aynenn :notworth:
ben zaten sürekli italyancıyım ne olursa olsun alfa ve fıattan vazgeçemem hoş maserati ve ferrariye gücüm yetmez ya ben biraz abartıyorum sanırım diğer markalara binince konuşamıyorum ama bu italyanlarda var birşey hergün sorun çıksada vazgeçemem fıat tekrar krize girse kurtarmak için araç alın deseler düşünmeden alırım bazılarınız abartma diyor ama abarth ıyorum ne yapayım hastalık bu arada bir gün vazgeçersem bu araç bmw olur gerisi benim için sadece araba ama bmw ve italyanlar otomobil yapıyor
benim için 0 larda pek araç yok diebilirm aslında biraz eskiciyim ha şuanda artık gp m yok ama başka araba tercih edicek olsam:
*1991 crx vtec
*1997 golf gti mk3
*2001 civic 1.6 vtec
yenilerden benim için öle o kadar modifiye edicek araba yok eğer maddi durumu yükseltebilcek olsam gp almak yerine sadece tamamen spor sınıfa atlayıp mugen type-r alırdım... :)
ama bu durumda alabilceklerim arasında araba almaya kalksam 90 hp multijet beyaz tek kapı skydomelu emo olurdu... :)
smartmavi
06/10/2009, 23:15
pilavdan dönenin kaşığı kırılsın!
alırım ama sky-dome'lusunu ve sıfırını... (planlar da bu yönde zaten)
puntoloji
06/10/2009, 23:18
Katiyen almam 2 kere cıty motoru değiştim bır kere turbo,tavan,deri direksiyon ve viites topuzu,arabanın her yerinden ses geliyor bır hafta yapılıyon sonrakı hafta tekrar başlıyo servis elemanları ile aile oldum utanır oldum servise gitmeye..
GP COSKUN
06/10/2009, 23:20
bundan önceki arabam fiat bravo hgt idi
2 sene sonraki hedefim
yeni fiat bravo
tüm arabalarım fiat markasıydı.son 2 aracımı sıfır aldım.tekrar alacak olsam 2 defa düşünürdüm.aynen bende 5 aracım ve son ikisi sıfır fiat/tofaş allah kısmet ederse hiç düşünmem ve bu sefer C segmenti 1,6 MULTİJET yenilenmiş LİNEA veya BRAVO ...ama öncelik kesinlikle yerliden yana olacaktır yani TOFAŞ ...
agabey3838
06/10/2009, 23:58
b segment alıcaksam kesinlikle gp alırdım.
bazı arkadaşların sorunlarını okuyunca hayret ediyorum puntodan önce 9 sene marea'ya bindik belki inanmazsınız ama bir kere bile bozulmadı 9 senede.punto'm da öyle sağlam olur inşallah.33000 km de bi sorun çıkarmadı ''' maşallah deyin :) '''
arızalardan dolayı canı yanan arkadaşlar haklı olarak eleştiriyor ama neredeyse 10 yıllık bir fiat kullanıcısı olarak olarak şunu biliyorum
FİAT SANDIĞINIZ KADAR ÇÜRÜK Bİ MARKA DEĞİL
b segment alıcaksam kesinlikle gp alırdım.
bazı arkadaşların sorunlarını okuyunca hayret ediyorum puntodan önce 9 sene marea'ya bindik belki inanmazsınız ama bir kere bile bozulmadı 9 senede.punto'm da öyle sağlam olur inşallah.33000 km de bi sorun çıkarmadı ''' maşallah deyin :) '''
arızalardan dolayı canı yanan arkadaşlar haklı olarak eleştiriyor ama neredeyse 10 yıllık bir fiat kullanıcısı olarak olarak şunu biliyorum
FİAT SANDIĞINIZ KADAR ÇÜRÜK Bİ MARKA DEĞİL:) maşallah ...:) marea/brava/bravo avrupada bazı araştırmalara göre en sorunsuz araçlardır en az servise gidenlerdir...k.pederde 2001 1,6 elx brava var benim ısrarımla almıştır astradan focustan döndürdüm adamı, sıfır aldık 2001 fiyatı 10 500 tl diğer bahsettiklerim 14-15 000 lerdeydi özelliklerde fazla var eksik yok... şimdi hala kullanıyor ve 8,5 yıldır sadece lastik,akü ve *ayıp* olmasın diye 50 000 triger seti değişti şimdi 65 000 tık yok...
Son 3-4 seferdir hep Punto alıyorum:) Bundan sonra da devam ederim.Maddi imkanlarım elverse sanırım başka bir araç daha alırım ama bir puntom muhakkak kapıda durur:)
Fiat ın arıza istatistikleri sanıldığı kadar yüksek değil.Hatta Türkiyede fazlaca itibar gören başka markalardan daha güvenilir diyebilirim.Forumumuzda da eskiden bir başlık açılmıştı arıza çıkarma oranlarıyla ilgili,
Tabi zaman zaman sorun çıkartmakta ve bunların bazıları bazı arkadaşlarımızın başına geldiği için haklı olarak üzülmekteler...
Evet alırım, Skydome + Dualogic + Diesel alırım, rengi de yine kırmızı olur.
Kesinlikle yine punto alırım ama, aracında tek şikayetim bagajımın küçük olması :(
darkT-JET
07/10/2009, 10:51
t-jet'in triptroniği çıksa vazgeçilmezim olacak ama nedense çıkarmıyorlar....
t-jet'in triptroniği çıksa vazgeçilmezim olacak ama nedense çıkarmıyorlar....
triptronik ile duologic arasındaki fark nedir :)
darkT-JET
07/10/2009, 11:01
triptronik ile duologic arasındaki fark nedir :)
valla fazla bir bilgim yok ama ikiside otomatikleştirilmiş manuel şanzıman diye biliyorum...sadece markalar arasında isim değişikliği oluyor;triptronic,duologic,steptronic,easytronic,m ultimode....vs....vs....yanlışım varsa düzeltin...
serdar2362
07/10/2009, 13:09
Eğer soru Punto alırmısınız ise kesinlikle EVET.
fiat ta alınabilecek 2 araba var. punto ve bravo. eğer bunları almazsam seat leon
ERDEM1907
07/10/2009, 15:32
Gp iyiki almişim herkese de tavsiye ediyorum. Her araç sorun çikarabilir. Genelleme yapmak doğru değil.
Beyaz renk, skydome ve tjetli olursa alırım:D
ERDEM1907
07/10/2009, 15:52
sanki toyatalar hondalar renaultlar hiç arıza yapmıyor. araba almadan önce her yerde(servislerde ustalar da) dahil heres tavsiye etti. hadi biz bilmiyoruz herkes mi aptal?
25 mılyar ıle dolusu 30 milyardan bahsediyoruz turkıye sartlarında alınabılecek en ıyı oto bence
surmedıgım arac kalmadı sıfır olarak hem lüx hem ekonomık hem tıcarı bır suru araca bındım hepsınde aynı sıkıntılar oluyor
600.000 e verıp lamborghını alsanızda onda da sorun bulursunuz sız arkadslar detaya ınmeye gerek yok
ocean_1919
07/10/2009, 17:55
Servis ve müşteri hizmetlerine bağlı. City'le başım derde girerse (aracım 70 bine yaklaştı çok şükür problem yok) ve bana kullanım hatası derlerse vedalaşırım fiat'la. Ama bazı arkadaşlar sitede yazmışlar müşteri hizmetleri sonunda müşterilere hizmet vermeye başlamış anlaşılan. Bu durumda fiat'a devam. tabi ki GP olarak.
bu sınıfta en iyisi GP. ama bundan sonra honda civic fena olmazdı :)
Ben bundan sonra golf alirim alana kadar puntoma binerim.
PLaTiNuN
07/10/2009, 19:02
Grande puntoyu gerek iç estetiğinden ve donanımından gerekse dış görünümünden dolayı çoğumuz istemişizdir sanmıyorum ki önce performansına sağlamlığına bakılsın...Tabi kullandıkça anlıyoruz ne derece sağlam ne derece performansı yüksek ama kullanana göre de değişiklikler gösterebiliyor bu tamamen göreceli bi kavram ben aracımı hafta da 70 km kullanırım bi başkası 250 km kullanır aşınma daha fazla ve çabuk olur ,performans düşer, trafik stresiyle bir istemedende olsa araç hor kullanılır, vurulur, kırılır, soyulur, dökülür, vs. vs...Ama şu bi gerçek ki GrandePunto sahibini gerçekten özel hissettirir bir de tüketici hakları korunsa herkes tekrardan GrandePunto alır...
Ogulcan.Öğüt
07/10/2009, 20:50
Araç deiştircek olsam tekrar Gp alırdım ama tekrar Fire almazdım =))
StrawBeeRy
07/10/2009, 22:00
neden olmasın aracımı sattıktan sonra t-jet düşünürüm.
EnginBERK
07/10/2009, 22:30
tabiiiikkkiki
HAYIR :)
Bu sınıfta GP den gayrısı düşünülür mü yahu ? :)
StrawBeeRy
07/10/2009, 22:48
tabiiiikkkiki
HAYIR :)
hehe çok şakacısın abi :D :D
Don Vito Puntoleone
07/10/2009, 23:29
walla arkadaşlar şimdi ben ne yalan söyleyeyim yeni ford fiesta alırım :) şanzımanından süspansiyonuna kadar GP ii olduğunu düşünüyorum....
walla arkadaşlar şimdi ben ne yalan söyleyeyim yeni ford fiesta alırım :) şanzımanından süspansiyonuna kadar GP ii olduğunu düşünüyorum....:) dışı forma içini sorma cinsinden bir araç...içi çin yapımı ucuz transformers oyuncakları anımsatıyor bir ağırlık göremiyorum aynı şeyi yeni opel corsa içinde söyleyebilirim...bizimkiler ise sade ama güzel ...bence... tabii bu kullanılan malzeme kalitesiyle ilgili değil tamamen dizayn meselesi...sarmıyor beni ...
Romeo_er2
07/10/2009, 23:51
3. yü almam artık..
Don Vito Puntoleone
08/10/2009, 00:01
:) dışı forma içini sorma cinsinden bir araç...içi çin yapımı ucuz transformers oyuncakları anımsatıyor bir ağırlık göremiyorum aynı şeyi yeni opel corsa içinde söyleyebilirim...bizimkiler ise sade ama güzel ...bence... tabii bu kullanılan malzeme kalitesiyle ilgili değil tamamen dizayn meselesi...sarmıyor beni ...
:) fiestanın iç malzemesi hakkında bunun söyleneceğini biliyordum...bu konuda hak weriyorum...ama dış dizaynı beni tavladı yaw...:cool0000:
ruzgar333
08/10/2009, 00:23
Arkadaşlar 2.el olarak 1.3 multijet 75 hp gp aldım,42.000 de benbir ay içinde 44.500 e getirdim nasıl oldu anlamadım aracımdan inesim gelmiyor şikayetçi olan arkadaşkarda demek ki şans işi olmuş sıkıntı yaşıyorlar aracımdan özellikle yakıt ve performans yönünden memnunum tabiki de gp den daha iyi araçlar var ama siz hiç sanmayın onlar hiç sorunsuzsa biniyorlar her araç sorun çıkartabilir çünkü çalışan hareketli parçalardan oluşuyorlar bunun üstüne birde kullanım koşulları ve yol şartları da aşınmayı ve bozulma sürecini hızlandırıyor...
Erdem Bozdağ
08/10/2009, 00:29
kesinlikle beyaz tjet alırım
makineman
08/10/2009, 11:30
Ben de şu anki donanima ilave olarak Otomatik vites, Blue Me ve Hız sabitleyici olanından alırdım. Aslında fazla zarar etmesem şu an bile değiştirme niyetindeyim.
walla arkadaşlar şimdi ben ne yalan söyleyeyim yeni ford fiesta alırım :) şanzımanından süspansiyonuna kadar GP ii olduğunu düşünüyorum....
Ümit, zaten bana göre tasarım olarak GP ya en fazla yaklaşan araç Yeni Fiestadır.Dıştan bakıldığında gerek burum gerekse profilden yükselen omuz çizgisi bizim araçlarımızı andırmakta.Bu yüzden şahsi fikrim Yeni Fiestanın GP ile tasarım olarak diğerlerinden ayrıldığı.İç mekan kalitesine gelince orta konsolda kullanılan yumuşak malzemeli yüzeyler GP ya göre daha fazla, zaten tek artısı da bu.Gerek kapı içleri gerekse orta konsol, vites, el freni çevresi GP dan daha iyi değil.
Bir de bana göre GP direksiyonu hala sınıfının en iyisi, hatta idaa ediyorum 1-2 üst segment birçok araçtan da daha güzel :)
Arda bizim direksiyon ve spor koltuklar araca bineni sok ediyor resmen, elektronik klima felan da cabası. 30 milyarlık araçta olanlara bak diyip öyle kalıyorlar :D
Arda bizim direksiyon ve spor koltuklar araca bineni sok ediyor resmen, elektronik klima felan da cabası. 30 milyarlık araçta olanlara bak diyip öyle kalıyorlar :D
Mert laf aramızda yeni Mondeo ları çok beğenmeme rağmen direksiyonları içler acısı :)
Önceden de belirttiğim gibi farklı bir sınıf ve marka araç almışsam kesinlikle bu ikinci aracım olmuştur:)
tall_gha
09/10/2009, 01:41
:) fiestanın iç malzemesi hakkında bunun söyleneceğini biliyordum...bu konuda hak weriyorum...ama dış dizaynı beni tavladı yaw...:cool0000:
yaşım 23 şahsıma ait 5.aracım ve su an iclerindeki ve piyasada en kaliteli iç malzeme kullanılan arac olarak 2. önceki arabam megane II hbi görüyorum içi komple slikon malzemeden ortası carbon folyo dijital klima fln gercekten mükemmeldi
lionT-JET
09/10/2009, 10:16
puntomdan cok memnunum,gıdısı ıle zaten super.aracımı degıstırecek olursam 1.3 90 hp dızel punto,bravo tjet/multijet veya focus tdcı alırdım herhelde.
Arabamı aynı renk ve donanımla alır, üzerine Co-Pilot kit de ilave ederdim. Bu fiyata aynı donanımda motoru böylesine canlı bir araç bulmak zor ötesi.
Belki üzerine biraz daha ekler spor donanım Bravo da alınabilir. Daha da güzel olur...
lionT-JET
09/10/2009, 13:46
co-pılot kıt'e ılave kıt'ı de alırdım.
alırdım ama 0 almazdım herhalde yeni gpleri hiç beyenmedimm.....
silentscream
09/10/2009, 15:38
alırdım ama 0 almazdım herhalde yeni gpleri hiç beyenmedimm.....
aynen katılıyorum yeni gp ler oyuncak gibi olmuş..dışı yani..
Yine araç alsam beyaz 90bg multijet fun full alırım..kırmızı cok nazar cekiyor da...
yine yeni yeniden GP..
Don Vito Puntoleone
09/10/2009, 22:23
Ümit, zaten bana göre tasarım olarak GP ya en fazla yaklaşan araç Yeni Fiestadır.Dıştan bakıldığında gerek burum gerekse profilden yükselen omuz çizgisi bizim araçlarımızı andırmakta.Bu yüzden şahsi fikrim Yeni Fiestanın GP ile tasarım olarak diğerlerinden ayrıldığı.İç mekan kalitesine gelince orta konsolda kullanılan yumuşak malzemeli yüzeyler GP ya göre daha fazla, zaten tek artısı da bu.Gerek kapı içleri gerekse orta konsol, vites, el freni çevresi GP dan daha iyi değil.
Bir de bana göre GP direksiyonu hala sınıfının en iyisi, hatta idaa ediyorum 1-2 üst segment birçok araçtan da daha güzel :)
Arda galiba yeni fiesta bana GP yu anımsattığı için fiestanın dış dizaynını sevdim :) İç dizayn malzemeleri GP ya göre evet kalitesiz duruyor.. direksiyon konusuna gelince sonax taki müşteri temsilcisinden; evimizin yakınındaki kaportacıya kadar herkesin tek söylediği bunun direksiyonuna bayılıyorum :)
yaşım 23 şahsıma ait 5.aracım ve su an iclerindeki ve piyasada en kaliteli iç malzeme kullanılan arac olarak 2. önceki arabam megane II hbi görüyorum içi komple slikon malzemeden ortası carbon folyo dijital klima fln gercekten mükemmeldi
Ben activelerin değilde emotion ve funların içinin kaliteli olduğunu düşünüyorum Tolga.. bilmiyorum bütün GP standart iç malzemesimi kullanılıyor...
StrawBeeRy
09/10/2009, 22:42
bilidğim kadarıyla emotionların artık 0 yok galiba.
Puntodan memnunum ama deiştirecek olsam ''C'' segmentinde bir araç alırdım...
O da ikinci elde Golf,Jetta,Focus,corolla ya da civic olurdu...
Sıfırda Nissan Quasqai ya da Corolla verso olurdu...
rodopian16
10/10/2009, 00:55
fiesta çıktığında ön konsolu beğenmemiştim arka koltuklar çok dar motor 65 bg vergi avantajı yok....fiestanın bendeki eksileri bunlardı.tek artısı dış görünüm ama punto ondan geri kalmıyor fiestaya göre 2,5 yıl büyük olsa da.
yeni astrayı bekliyorum ama arabanın üstüne tam bir araba parası vermekte zor gelir gibi...
en iyisi benim elimde olan. direksiyonada başka el değmemiş.daha ne olsun?
tek kelıme FAITFAİT mi FİAT*mı ? :)
Ben de 2 kapılı kırmızı starjeti satıp mavi renk 1.3 90 hp multijet aldım.Bunu da allah izin verirse 5 sene kullanırım.3. defa alırmıyım, sanmam:)
ritimsiz
14/10/2009, 02:23
walla nisan ayında 2007 model 1.4 fire active sattım ve şu an tekrar araba alıyorum tekrar g.punto arıyorum.. puntosuzluk psikolojimi bozdu valla... tanrı kimseye, yenisi aldırmadan puntosunu sattırmasın...=)))
batuhann80
14/10/2009, 08:57
su konu baslıgını biri düzeltebilir mi?
su konu baslıgını biri düzeltebilir mi?
düzeltildi :D
batuhann80
14/10/2009, 10:25
düzeltildi :D
mersi canım,öpüyorum seni... :D
fatihhhh
14/10/2009, 11:32
ben, ESP li ve hız sabitleme sistemi olan bir puntoyu sever sever alırım.
TDCI Ghia HB Focus almayi dusunurdum...
2006punto
03/09/2010, 12:32
kesinlikle almam 2, el aldım hem de çok uygun bi fiyata akrabamdan aldım. ama beklentilerimi karşılamadı. bi daha fiat araba mı kesinlikle....:(