PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara-Alanya arası yol durumu nasıldır?

dexter
04/02/2014, 00:07
Arkadaşlar bu sabah 9-10 gibi Ankara'dan Alanya'ya yola çıkacağım Allah nasip ederse.Ancak kış aylarında olduğumuz için biraz tedirginim tabi,yol durumu hakkında bilgisi olan varsa sevinirim,kar, buz, sis vs var mıdır acaba,gündüz gideceğim riski azaltmak için tabi..
not:konya üzerinden gideceğim

cdogu
04/02/2014, 01:22
Arkadaşlar bu sabah 9-10 gibi Ankara'dan Alanya'ya yola çıkacağım Allah nasip ederse.Ancak kış aylarında olduğumuz için biraz tedirginim tabi,yol durumu hakkında bilgisi olan varsa sevinirim,kar, buz, sis vs var mıdır acaba,gündüz gideceğim riski azaltmak için tabi..
not:konya üzerinden gideceğim

Hocam ben 9 yıl alanyada yaşadım. Bilirim oraları. Fırsat buldukça giderim. Şu anda ufak bi buzlanma söz konusu özellikle toroslarda biraz dikkat etmen gerek. Onun dışında şu an Alanya en huzurlu zamanındadır. Deniz dalgalıdır ama tam sesi dinlenmelik. Beni de götürseniz olmaz mı ? :)

Alanya'ya daha önce gitmediyseniz yer tavsiyesinde bulunabilirim. Hayırlı yolculuklar

dexter
04/02/2014, 01:47
sağol cenk arabada yer var gelebilirsin ;) akseki tarafında toroslarda buzlanma varsa zincir takarım artık inşallah benim geçeceğim saatlerde olmaz. alanyaya bende çok gittim ama hep yazın gittim,ilk defa kışın gideceğim,dediğin gibi daha huzurlu bir zamandır şu anda tahminim...

cdogu
04/02/2014, 02:08
sağol cenk arabada yer var gelebilirsin ;) akseki tarafında toroslarda buzlanma varsa zincir takarım artık inşallah benim geçeceğim saatlerde olmaz. alanyaya bende çok gittim ama hep yazın gittim,ilk defa kışın gideceğim,dediğin gibi daha huzurlu bir zamandır şu anda tahminim...

Eyvallah sağolasın :) Sabah saatlerinde zincirlik bir durum olacağını sanmıyorum.Biraz dikkatli olmak gerekebilir,yavaş giderek yolu uzatmanız gerekebilir.

knidos111
04/02/2014, 02:23
geceleri gizli buzlanma olur,hızı seven biri olmama rağmen ben olsam 90 ı geçmem virajlarada temkinli girerim,bilhassa yükseklerde

Ersal
04/02/2014, 22:17
Gündüz gidecekseniz sıkıntı olacağını zannetmiyorum.Havalar açık bu aralar.

Ersal
04/02/2014, 22:22
Bu arada genelde de konuyu açtım yol durumuna buradan bakabilirsiniz.

Karayolları Tahmin Sistemi - Meteoroloji Genel Müdürlüğü (https://www.mgm.gov.tr/tahmin/karayollari-tahmin-sistemi.aspx#sfU)