Orijinalini görmek için tıklayınız : Gpunto için tavsiyeleriniz...
tedirgin_08
02/02/2014, 20:22
selam arkadaşlar .. benim 2006 model starjet dynamic gpm vardı 2 sene oldu satalı.. ve şimdi gp dizel almak istyiyorum.. 25000 e kadar temiz ve tutulan ve az yakan modeli hangisidir...engin bilgilerinize danışmak istedim...alırkende nerelerine dikkat etmem lazım.. ve km si nekadara kadar olanları almam lazım bi yardımcı olumusunuz...
bide benzinli alsam lpg nekaadar uyum sağlar ve yakıtta ne kadar ekonomi sağlar...hangi modeline uygundur..
teşekürler sağolun varolun.. D:
Gezgin8793
02/02/2014, 21:30
Araç alırken önce ihtiyacını belirle bence biliyorsun punto da sadece dizel benzin değil baz ve full diye de seçenekler var ancak diyorsanki arka camlar otomatik olsun klima dijital olsun sis farı olsun sanruuf olsun olsunda olsun ama hangisini kullanıcaksın desen zannetmiyorumki bunların hepsini aktif olarak kullanacak birisinin olduğunu amcamda full+ full kangoo var 2010 model çok kullandım aracı ama kendi camımı açtım kapattım arka camlar pek ihtiyacım olmadı sis farını kullanamadım bile far sensörü yağmur sensörü dersen yağmur yağdığında yada tünele girdiğinde elini bir kaldırmak o kadar da zor değil :D km olarakta iyi bakılmış bir punto için km pekde önemli değil benim için çünki albea taksilerde 750-800 bin rahat yapanlar var ve lpg ile uğraşma hiç kapalı garaj sorunu çok oluyor yada muayene de bir sürü tantanası var al dizel sakin kullanımda en az 850 km yol yaparsın Saygılarımla
Dizel dynamic tavsiye ederim
puntocu09
03/02/2014, 21:21
elimde 2008 g. punto dizel var düşünür müsün?