Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara'dan herkese merhaba
Herkese merhaba aranıza Ankara'dan katılıyorum henüz bi puntom yok ama punto istediğim için bu foruma üye oldum 2 aydır punto arıyorum bundan önceki aracım 2010 1.4 accent era team modeliydi ama era kullanırken bile aklımda punto vardı eram beni hiç üzmedi inşallah bulacağım puntomda beni üzmez güzel bi punto bulabilmem için bana yardımcı olursanız sevinirim herkese iyi forumlar...
Kardeş Hoş geldin aramıza ... Eğer bır punto arıyorsan Şu anda dayımda var satıyoruz biz ailecek puntocuyuz araçlarımızdan da çok memlunuz dayım model değişikliğinden dolayı satıyor zaten kendisi Fiat Yetkili servisinde Elektrik ustası araçda ne kaza var ne boya kmside düşük orjinal araçtır kaçırma derim detaylı bilgi almak istiyorsan cep telefonum 0507 135 43 73 saygılar Burak ...
Herkese merhaba aranıza Ankara'dan katılıyorum henüz bi puntom yok ama punto istediğim için bu foruma üye oldum 2 aydır punto arıyorum bundan önceki aracım 2010 1.4 accent era team modeliydi ama era kullanırken bile aklımda punto vardı eram beni hiç üzmedi inşallah bulacağım puntomda beni üzmez güzel bi punto bulabilmem için bana yardımcı olursanız sevinirim herkese iyi forumlar...
Kardeş Hoş geldin aramıza ... Eğer bır punto arıyorsan Şu anda dayımda var satıyoruz biz ailecek puntocuyuz araçlarımızdan da çok memlunuz dayım model değişikliğinden dolayı satıyor zaten kendisi Fiat Yetkili servisinde Elektrik ustası araçda ne kaza var ne boya kmside düşük orjinal araçtır kaçırma derim detaylı bilgi almak istiyorsan cep telefonum 0507 135 43 73 saygılar Burak ...:cheers00:
desouza06
28/01/2014, 23:49
ilan numarası varmı
okan atak
29/01/2014, 00:06
Nekadara fiyata kadar punto adiyorsunuz rock siyah abarth body kitli t_jet var satilik
üzerinden S4 ile gönderildi okan atak saygilarimla
Evet ne kadar Bütcen var ??? Bu arada Okan Reisinde araba iyidir tavsiye ederim ;)
ilan numarası varmı
Şu anda nette ilanda değilll malesef !!!
Gezgin8793
29/01/2014, 00:23
aramıza hoş geldin umarım gönlüne göre bir punto bulursun
Evet ne kadar Bütcen var ??? Bu arada Okan Reisinde araba iyidir tavsiye ederim ;)
20.000-23.000 arası dizel temiz bi punto arıyorum özellikle dynamic olursa çok iyi olur bugün buldum 2 tane birisi active 103.000 km de new orleans mavisi gidip görme fırsatım oldu değişen boya yok city arızası servis tarfından yapılmış adam son fiyat 21.250 dedi diğeride dynamic model 104.000 km de değişen boya yok üzerinde fun jantı var diye 23.000 den aşağıya inmedi telefonda konuştuk aba bakalım hayırlısı bi an önce bulmam lazım
okan atak
29/01/2014, 22:17
Himm ins bulursunuz ben 31.500 istiyorum rakam size uymaz
Himm ins bulursunuz ben 31.500 istiyorum rakam size uymaz
evet rakam yüksek biraz ama yinede teşekkür ederim ilgilendiğiniz için :)
Hoş geldin iyi gezintilerr........ Accent güzel araba 1.5 dizeli özellikle çok atak bindiğimde çok şaşırmıştım hiç beklemiyordum............... Punto da üzmez sizi inşallah en yakın zamanda arabanıza kavuşursunuz...........
falloutt
31/01/2014, 13:32
Hoş geldiniz...
Hoş geldin iyi gezintilerr........ Accent güzel araba 1.5 dizeli özellikle çok atak bindiğimde çok şaşırmıştım hiç beklemiyordum............... Punto da üzmez sizi inşallah en yakın zamanda arabanıza kavuşursunuz...........
3 motor seçeneği var accent era da 1.4 doch 97 hp , 1.5 crdi-vgt 110 hp , 1.6 cvvt 112 hp özellikle dizeli çok atik bi araç gerçekten 1.4 97 hp lik vardı bende çoğu 1.6 araçları eziyodu trafikte
Bu arada punto arayışlarım devam ediyor 1.3 multijet dynamic 90 hp lik 6 ileri istiyorum normal 75 hp liklere göre nasıldır sizce ?
Bi punto buldum 2006 model 1.3 multijet 90hp 6 ileri dynamic model new orleans mavisi 110.000 km de değişen yok sağ arka kapı altında sürtmeden dolayı belli bi çapta lokal boya var başkada bişey yok araç servis bakımlı 22.000 e bıraktı ne dersiniz alınır mı fiyatı nasıl ?
Biz buradan ne desek boş. Siz iyi bir usta bularak baktırmanız lazım
LG G2 Cihazımdan aracılığıyla gönderildi.Olası yazım yanlışlarım için özür dilerim.
Biz buradan ne desek boş. Siz iyi bir usta bularak baktırmanız lazım
LG G2 Cihazımdan aracılığıyla gönderildi.Olası yazım yanlışlarım için özür dilerim.
Fiyatı nasıl sizce ?
Fiyatı nasıl sizce ?
fiyatı aşağı yukarı bu değerlerde zaten. Ama dediğim gibi ustaya sormak lazım. Motoru yorulmuş,hor kullanılmış bir araba için 22 bin lira çok para. Ama eğer bakımlıysa ve temizse,verilir tabiiki.
fiyatı aşağı yukarı bu değerlerde zaten. Ama dediğim gibi ustaya sormak lazım. Motoru yorulmuş,hor kullanılmış bir araba için 22 bin lira çok para. Ama eğer bakımlıysa ve temizse,verilir tabiiki.
araç servis bakımlı zaten ikinci sahibinden alıcam bende ilk sahibide bakımlarını hep serviste yaptırmış şase numarasından çıkıyor herşeyi döşemeleri bile ilk günkü gibi hep kılıfla kullanılmış bugüne kadar computeste sokucam tabiki bakalım motor ne durumda
yarın eskişehire gidiyorum araca bakmaya eğer içime sinerse alıcam arabayı bakalım inşallah üzülmem
yarın eskişehire gidiyorum araca bakmaya eğer içime sinerse alıcam arabayı bakalım inşallah üzülmem
Insallah :) gitmisken bi boza ic. Eskisehirin bozasi cok iyidir. Bir de porsuga git bi cay ic :)
Sonsuzluga
02/02/2014, 00:40
hoşgeldinizz
Arkadaşlar hoşbulduk aradığım puntomu buldum sonunda Eskişehir'de. 2006 model 1.3 multijet 90 hp 6 ileri dynamic model new orleans mavisi 110.000 km de değişensiz boyasız kusursuz bir araç :)
aziz serhat sagin
03/02/2014, 03:52
hayırlı olsun kazasız ve cezasız inşallah
yarın öğlen satış yapıcaz fotoları en kısa zamanda eklerim :)