Orijinalini görmek için tıklayınız : Satılık Kvk lı, Jelatininde, Samsung Galaxy Tab 3
K.v.k. Garantili garantisi 23.01.2014 te başlamıştır.
Beyaz Renktedir. Jelatini daha hiç açılmamıştır kutuyu ilk açan siz olacaksınız.
Fiyat 300 TL. dir İstanbul içi elden teslim edilir.
Teknik özellikler : Galaxy Tab 3 7.0 - GENEL BAKIŞ | SAMSUNG (https://www.samsung.com/tr/consumer/mobile-phone/mobile-phone/tablet/SM-T2100ZWATUR)
Şimdiden hayırlı olsun alan kişiye.
bora.sen
25/01/2014, 19:03
bu fiyata hiçbir mağazada bulunmaz;iyi satışlar
Teşekkürler. Evet fiyat gayet makul acil ihtiyaç olduğu için veriorum ihtiyacı olan kaçırmasın
karaelmaz
27/01/2014, 01:37
Hocam hayırlı satişlar araca uzun yollarda giderken film klip falan izlemek icin tablet almayı düşünüyorum ama vakiye musait degil olursa bu fiyata satamassanız fiyatı indirirseniz habertim olsun
Grande Punto 1.3 Turbo Multijet 16V Siyah(Rock) 2008 75bg 195,55R16
vakiye derken ne demek istedinizi anlamadım ama Fiyat son fiyatıdır. ama film falan izlemek için bi arkadaşım aldı media markette 130 liraya bile tablet var markasını hatırlamıorm ama duymadığım bi markaydı istiosan bak bi onlara gidip onlar iş görür tahminimce dediğin işler için. :) Hayırlı akşamlar
beatbox87
27/01/2014, 02:16
300 tl ye sahibindende dolusuyla var kardeşim yanında kılıfı aksesuarlarıyla b irlikte arkadaş haklı aslında 200 tl ye alayım sizin için uygunsa eğer
Link alabilirmiyim ? He bu arada 200 tl uygun değildir son fiyattır yazılı olan fiyat teşekkürler ilginiz için hayırlı forumlar :)
Ürün şuan elden satılmıştır.