Orijinalini görmek için tıklayınız : 2012 Punto 1.4 Easy paket için AUX girişi aktif midir?
yunusemrefb
22/01/2014, 22:57
2012 model Punto Easy paketlere yani evo teybi olan bir arkadaş daha önce Aux girişi montajı yaptımı acaba? ben hep gp'lere denk geldim, eğer varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim..
merhaba konuyu geç gördüm. bende ne zamandır aracıma aux girişi yaptırmaya çalışıyorum ama bir türlü çözemedim bu sorunu. saolsun kemal oto ankaraya gelirsem sorunu çözebileceğini söyledi ama ben gaziantepteyim ve gitme imkanım olmadı hiç. bir çözüm bulabilir miyiz ki acaba hala beklemedeyim.
Arkadaşlar Merhabalar...
İkinizin de teypteki media tuşuna bastığınızda Aux yazıyor mu ? Eğer yazıyorsa,Punto'nuzun aux özelliği mevcut demektir. Yoksa malesef olmuyor. Kabloyu yapabilirseniz eğer sitede şemaları mevcut ama hazır olarak almak istiyorsanız Ankara'dan Femoli Mehmet abimiz bu kabloların hazırlarını satıyor. Aşağıda ürünün linkini paylaşıyorum :
Blaupunkt Teyp Aux Kablosu Aux Çıkışı «Kemal Oto Aksesuar Modifiye Tuning (https://www.kemaloto.com/blaupunkt-teyp-aux-kablosu-aux-cikisi-pmu160)
Size sadece teybi çıkartıp,arka tarafa kabloyu takmak kalıyor. Bundan sonra media tuşu ile Aux'a gelip,telefonunuzdan açtığınız müziği dinleyebiliyorsunuz. Uygulamak çok basit. Kabloyu yapmak ta aslında basit ama Evo'nun neresine bağlanıyor bilemiyorum. Forumda yapan arkadaşlar var..
Menude gozukmese bıle teyıbın arkasından gereklı mudaheler olması halınde gerceklesebılıyormus. Bır foruda okumustum/
kulturlu
22/04/2014, 10:34
Merhaba,
Arkadan kablo takılarak aux'ın nasıl aktif edileceği konusunda bilgisi olan var mıdır?Media tuşuna bastığımda benim araçta da AUX gelmiyorç
orjinal kablosunu temin edin.Arkada aux girişiniz varsa o aktif olur meraklanmayın.Bazı modellerde gerçekten kapalı oluyor ama genel itibariyle kablo takılınca aktif oluyor.Kısadevre mantığıyla orjinal kablo iki kabloyu birbirine bağlıyor, ve ses alıyor.Bu sayede teyp te Aux u aktif ediyor.
Xperia L cihazımdan ile gönderdim.Olası yazım hatalarım için Özür Dilerim.