PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Stilo hakkında bilgisi talebi



sahankaya
20/01/2014, 13:20
Merhaba arkadaşlar,
2011 PuntoEVOmu sattım. Motosiklet bana yeter diyordum ancak arabanın da lazım olduğu yerler çıkıyor. Stilo düşünüyorum. İçi dışı hoş bir araba, Stilo hakkında hiç bilgi sahibi değilim. Eksileri artıları hakkında bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa çok sevinirim. (Mesela City onda da sıkıntı yaşatıyor mu?, kronik hastalıklar nedir?, mesela punto evo da bagaj kapağının içinde biriken yağmur suyu gibi. Tüple arası nasıldır? gibi )

Teşekkürler

tirit
20/01/2014, 15:10
Bravo sahibi bir arkadaşım stiloya geçiş yaptı. 150k km de bir araç aldı tüplü. Biraz bakım ve deri koltuk filan yaptırdı. Toplamda 18k lira civarına mal etti. Performans haricinde güzel bir araç. Kronik bir sorununu hiç duymadım. Konfor açısından bravo dan fazlası var.

sahankaya
21/01/2014, 02:33
Teşekkürler Sencer Bey

fawori
22/01/2014, 02:55
imal yılına göre full araçlar hatta hala full arabalar donanım seviyeleri çok iyi benimde tercihim olurdu

RedDeviL
22/01/2014, 03:46
Gayet donanımlı ve güzel araclardır. Cam tavanlısını tercih etmenizi öneririm, ama pek seri araç değildir. Birde bu dönemde temizini bulmak çok zor.

katip onur
22/01/2014, 12:25
Bir aralar bende stilo düşünüyordum cam tavanlı sarı renk arıyordum. Temizi denk gelmedi, puntonun temizini buldum. Stiloların yakıtı ne durumdadır acaba hâla merak ediyorum. sahibinden.com teknik verilerine göre şehir içi yakıt tüketimi 10.3 lt.. O kadar fazla olacağını zannetmiyorum