Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu jantlar hakkında fikirlerinizi bekliyorum
bu jantlar arkadasımda var benim aracım evo grisi bende takmayı düşünüyorum ve siyah bayamak sizce nasıl olur...ölcusu 195/45/17 :)
etikEtEvo
18/01/2014, 04:35
cuk diye oturmuş jantlar
evet cok güzel anlaşılan bende bunlardan alıcam :)
etikEtEvo
18/01/2014, 04:55
yalnz araba basık diğe tatlı gorunuyor o şekile getirmediğinizde aracı o kadar güzel gelmeyebilir size
aracta spor yay var dıye biliyorum ama lastık ölcusu 195 oldugu için fazla gerekmiyebilirde
etikEtEvo
18/01/2014, 05:55
lastiğin yanaği ne kadar ince olursa o kadar hoş durur jant ee tabi suruş könföru azaliyor ince yanakta
bende lastıkte 45 degilde 50 yanak düşünüyorum tabi komfor az gitcek ama onada katlancam artık zaten yazları kullanmak istiyorum o jantları Erdi kardeşim
byadrenalin
18/01/2014, 14:16
Güzel jant. Arabayı farklı göstermiş.
MUZO4115
16/02/2014, 01:49
Slm cok guzel durmus marka model et olcusu vs nedır aceba ? wolk te 37 gıbı duruyor ama bılemedım.. ORJINAL fun jantlarımı verıp alabılırım..
Slm cok guzel durmus marka model et olcusu vs nedır aceba ? wolk te 37 gıbı duruyor ama bılemedım.. ORJINAL fun jantlarımı verıp alabılırım..
jantlar arkadasımın arabasında var et ölcusu bilmiyorum ama ebatlar 195/45/17 bende bu ay sonu alıcam siyah boyucam benım araba gri
TuqayVAROL
17/02/2014, 10:30
yalnz araba basık diğe tatlı gorunuyor o şekile getirmediğinizde aracı o kadar güzel gelmeyebilir size
Aynen Öyle, Arkadaşa Katılıyorum...
Araba 5 Cm Civarında Basıomış O yüzden Jant Kendini Ön Plana Çıkarmış
Ve CUK diye Oturmuş Gerçekten...
Ben Hala Spor Yay Alamadım :(
Bende çok beğendim kazasız belasız kullan
iPhone 'den aracılığı ile gönderildi