Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Küçük Dokunuşlar Büyük Değişim

TryAgain
18/01/2014, 03:18
Merhaba arkadaşlar, aracımın orjinalliğini bozmadan biraz oynamak istedim yapım aşamalarıyla beraber fotoğrafladım. bazı işlemler yarım kaldı ve bittiğinde son halini de koyacağım. Bu noktada fikir alışverişi yapmak istedim. Herkes olumlu veya olumsuz eleştirebilir , fikrini söyleyebilir. Renkler ve zevkler tartışılmazmış . Sadece fikir alışverişi yapmak istiyorum. Şimdiden herkese teşekkürler :)

Far karartırken gece istediğim aydınlatmayı alamadığım için söktürmek zorunda kaldım.Şimdi daha ince bir malzeme kullanacağız. Yardım istediğim konu Far karartmasam mı ve far üstü kaş yaptırsam mı acaba diyorum?

TryAgain
18/01/2014, 03:26
devamı...

SaLDo
18/01/2014, 04:40
Araç sis farı istiyorum diye ağlıyor resmen. Kapı kolları ve aynalar gövde rengine boyanmalı. Acilinden bir jant :) Benim kırmızı olsa böyle olurdu

TryAgain
18/01/2014, 04:48
Araç sis farı istiyorum diye ağlıyor resmen. Kapı kolları ve aynalar gövde rengine boyanmalı. Acilinden bir jant :) Benim kırmızı olsa böyle olurdu
farı kapladıgımız için sisleride siyah ile uyumlu olsun diye takmamıştık :)
kapı kolları ve aynalarıda biraz daha siyah katmak istemiştim :)
Kara jantı neden sectiğimi anlamışsındır :D
yorum ve önerilerin için teşekkür ederim :)

knidos111
18/01/2014, 05:35
yetmez ama evet :D

TryAgain
18/01/2014, 07:27
yetmez ama evet :D

haklısın sonu yok :)

SaLDo
18/01/2014, 08:12
farı kapladıgımız için sisleride siyah ile uyumlu olsun diye takmamıştık :)
kapı kolları ve aynalarıda biraz daha siyah katmak istemiştim :)
Kara jantı neden sectiğimi anlamışsındır :D
yorum ve önerilerin için teşekkür ederim :)

Siyah tabanlı farlar var orjinal. Ben taktım mesela.
Siyah hatlara sahip güzel jant bakabilirsin.
Kırmızı da kapı kollara bana gore cok sırıtır.

ama tabi bunlar maaliyetli dokunuşlar olur :) Kazasız belasız sürüşler. Böyle de güzel

metehancihangir
18/01/2014, 11:08
Benim fikirlerim kapı kolları ve aynaları gövde rengine boyatma piano black renginde boyat ve tavanıda piano black renkte kaplatmalısın forumda bi arkadaşın puntosu var gri renk siyah zeminli far ı siyah filmle kaplatmış 10 üzerinden 11 puan alıcak bi görünüşü var sis farı ve american park uygulamasıda lazım paran varsa led li stop farıda harika durur jantı önerimde olucak ama resmi bulmam lazım tarif edemiyorum şimdi

byadrenalin
18/01/2014, 13:02
Far karartma malzemesi çok çok koyuymuş. Ondan istediğiniz ışığı alamamışsınızdır. Benimde farlar film karartma ama ben gayet iyi görüyorum önümü :)

Kapı kolları ve aynaları gövde rengi olmalı :) Ya da aynaları uyumlu farklı bir renk yapabilirsiniz :) Beyaz mesela :)

TryAgain
18/01/2014, 16:12
Siyah tabanlı farlar var orjinal. Ben taktım mesela.
Siyah hatlara sahip güzel jant bakabilirsin.
Kırmızı da kapı kollara bana gore cok sırıtır.

ama tabi bunlar maaliyetli dokunuşlar olur :) Kazasız belasız sürüşler. Böyle de güzel

Herşeyin en güzeli orjinali doğru diyorsun :) Siyah jant ta yakışır aslında ama bi süre bunlarla idare etmek zorundayım :)

Teşekkür ederim :)

TryAgain
18/01/2014, 16:15
Benim fikirlerim kapı kolları ve aynaları gövde rengine boyatma piano black renginde boyat ve tavanıda piano black renkte kaplatmalısın forumda bi arkadaşın puntosu var gri renk siyah zeminli far ı siyah filmle kaplatmış 10 üzerinden 11 puan alıcak bi görünüşü var sis farı ve american park uygulamasıda lazım paran varsa led li stop farıda harika durur jantı önerimde olucak ama resmi bulmam lazım tarif edemiyorum şimdi

Kapı kollarını ve aynaları siyah kaplama yapabilirim aslında haklısın :) tavanı yaza doğru kaplatmayı düşünüyorum , önerilere bakılırsa siyah jant şart olucak bu gidişle :)

Görüşün için teşekkür ederim :)

TryAgain
18/01/2014, 16:23
Far karartma malzemesi çok çok koyuymuş. Ondan istediğiniz ışığı alamamışsınızdır. Benimde farlar film karartma ama ben gayet iyi görüyorum önümü :)

Kapı kolları ve aynaları gövde rengi olmalı :) Ya da aynaları uyumlu farklı bir renk yapabilirsiniz :) Beyaz mesela :)

3m nin bir malzemesini kullanmıştık ama istediğimiz sonucu aracımda alamadık :( şimdi daha ince malzeme ile deniycez :( camlar jant siyah oldugu için aynaları ve kapı kollarınıda siyah bırakırsam güzel bi kompozisyon olacağını düşünüyorum,

görüşlerin için teşekkürler :)

TryAgain
18/01/2014, 16:25
Far üstü kaş yapımı hakkında fikir verebilecek olan varmı arkadaşlar ? Daha önce yaptıran veya yapılmış halini gören yorum yapabilcek bi kaç kişi olsaydı hiç fena olmazdı :(

byadrenalin
18/01/2014, 16:35
Far üstü kaş yapımı hakkında fikir verebilecek olan varmı arkadaşlar ? Daha önce yaptıran veya yapılmış halini gören yorum yapabilcek bi kaç kişi olsaydı hiç fena olmazdı :(

Grande Punto Far Kaşı Special « Kemal Oto Aksesuar Modifiye Tuning (https://www.kemaloto.com/grande-punto-far-kasi-special-pmu179)

OrgAU
18/01/2014, 17:13
Bence far kaşına hiç gerek yok. Araban harika olmuş eline sağlık ancak arka stoplara hiç dokunmamışsın. Ön taraf arka boş olunca çok sırıtmış bence... Spoiler siyaha boyanmalı ve abarth logosu eksik kalmış gibi. Arkadaşında dediği gibi araba sis istiyor birde 17inç jantla birlikte siyah egzoz ucu harika olur diye düşünüyorum. Bunları '' kemal.oto '' femoli arkadaşımızla irtibata geçerek halledebilirsin :)

orkinosss
18/01/2014, 21:41
xenon olarak ne tavsiye edersiniz sentinel dusunuyofum, xenonlar ariza lambasi yakiyor mu...?

TryAgain
19/01/2014, 02:43
Bence far kaşına hiç gerek yok. Araban harika olmuş eline sağlık ancak arka stoplara hiç dokunmamışsın. Ön taraf arka boş olunca çok sırıtmış bence... Spoiler siyaha boyanmalı ve abarth logosu eksik kalmış gibi. Arkadaşında dediği gibi araba sis istiyor birde 17inç jantla birlikte siyah egzoz ucu harika olur diye düşünüyorum. Bunları '' kemal.oto '' femoli arkadaşımızla irtibata geçerek halledebilirsin :)

kaş olunca daha agrasif bi görüntü alabiliyoruz cokta hoş oluyo bence :)
17 jant görüntü olarak enfes duruyo ama yakıtı yükselttiğini ve performansın düştüğünü forumda okudugum için düşünmüyorum daha küçük ebatlı bi jant fena olmazdı hani :) egzoz ucu tavsiyene diycek tek şeyim yavaş yavaş toparlıycam birden olmuyo ama kesinlikle haklısın :) abarth logosunuda kafamda tutucagıma arabanın üstünde tutsam daha iyi olucak gibi :)

görüşlerin ve önerilerin için teşekkür ederim :)

TryAgain
19/01/2014, 02:45
xenon olarak ne tavsiye edersiniz sentinel dusunuyofum, xenonlar ariza lambasi yakiyor mu...?

dostum bütçene göre değişir bu,birçok marka var ama phılıps önerilerini cok duyuyorum.
Arıza lambasında bir problem yaşamadım. çok eski takım kullanmama rağmen ;)

orkinosss
19/01/2014, 19:51
paylasim icin tesekkurler, 2013 punto pop var bende ariza yaakmadigina sevinndim..

anzar07
26/02/2014, 19:06
sis farı da oldumu süper olur