Orijinalini görmek için tıklayınız : Diesel Power !! Bravo 1.6 16v Sport Style + German Style ;)
Bir - iki küçük değişiklikten sonra stock olan ''oğlum'' biraz daha şık oldu sanki, Huzurlarınıza arz-ı endam etmek istedik.... Sizce nasıl olmuş ?
Ziyaretçi78
17/01/2014, 20:21
Hayırlı olsun allah tekerine taş deydirmesin.Yanlız o lipdeki abarth yazızından bende istiyorum yaaaa:))
üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla
agah1003
17/01/2014, 20:26
Allah kaza bela vermesin güzel olmuş :)
P6-U06 cihazımdan gönderildi
Güzel hocam maşallah. Yay istiyor gibi sanki ? Bir de orijinal Sport çift çıkış krom egzosu değiştirmeseymişsiniz keşke. Orijinali daha iyi bence mevcut egzosunuzdan...
PERFECT59
17/01/2014, 22:32
allah kaza bela vermesın cok guzel olmus..
byadrenalin
17/01/2014, 23:06
O abarth sticker 'ın çok aradım da bulamamıştım :)
Maşallah, kazasız belasız binin :) Yalnız tam yazının olduğu yerde lipte bir kırılma olmuş. Montaj kaynaklımı yoksa o anlık mı bilemem de söyleyeyim dedim :)
etikEtEvo
17/01/2014, 23:14
allah kaza bela vermesin ama yalnz o jantlar yerine bence bravonun orjinal jantlari bile daha guzel durabilirdi kendi düşüncem tabiki.
hazarcelik
17/01/2014, 23:49
jantlar çok yakışmış
Maşallah güzel olmuş biraz daha basmak lazım sadece kazasız belasız...
Fotoğrafların çekildiği yer Çiğli tarafına benziyor yanılıyor muyum?
Bolu_Beyi
18/01/2014, 03:46
Maşallah hoş durmuş Lip biraz yamukmu banamı öyle geldi? :S
Güzel hocam maşallah. Yay istiyor gibi sanki ? Bir de orijinal Sport çift çıkış krom egzosu değiştirmeseymişsiniz keşke. Orijinali daha iyi bence mevcut egzosunuzdan...
Yay taktırmak istemiyorum nedeni ise bir önce GP'mde 5 cm yay vardı altını Karşıyaka'da vurmadığım yer kalmamıştı bunda biraz korktum sanırım, Egzos üzerindeki aslında kendi orjinal egzosu ama çift çıkışlı olmasını bende istiyorum nasipse artık... :)
O abarth sticker 'ın çok aradım da bulamamıştım :)
Maşallah, kazasız belasız binin :) Yalnız tam yazının olduğu yerde lipte bir kırılma olmuş. Montaj kaynaklımı yoksa o anlık mı bilemem de söyleyeyim dedim :)
Bulduğum LİP'te kendisinden ABARTH yazısı vardı görünce anında zıpladım zaten ;) aslında o kırılma değilde Bravo tamponların altında hafif bir yuvarlaklık ve içe doğru hafif bir kavis mevcut bu yüzden dolayı tam istediğim gibi olmadı ama 3-5 küçük takoz o işi görücek gibi duruyor zaman yetmediği için takıp bıraktık ama bir kaç gün içerisinde düzeltilecek
allah kaza bela vermesin ama yalnz o jantlar yerine bence bravonun orjinal jantlari bile daha guzel durabilirdi kendi düşüncem tabiki.
Aslında bende aynı fikirdeyim ama Bravo'nun arka çamurlukları biraz tombul :) 17'' orjinal jantlar çok içeride duruyor bir '' 0 '' offset olunca beni oldukça rahatsız etti bu jantlarda arkalar dıştan içe doğru ortalama yanılmıyorsam 4'' kadar offsetli ve geniş çamurluğu tam doldurup gözüme kötü gelen kısımı kapattı, bu arada teşekkür ederim
Maşallah güzel olmuş biraz daha basmak lazım sadece kazasız belasız...
Fotoğrafların çekildiği yer Çiğli tarafına benziyor yanılıyor muyum?
Çiğli değilde çiğli yolu üzeri Karşıyaka Devlet Hastanesi önü orası, basmak konusunda hala düşünüyorum ama çekimserim biraz çünki bizim buraların yolları çok kötü oldu son zamanlar her yer inşaat...
Maşallah hoş durmuş Lip biraz yamukmu banamı öyle geldi? :S
Aslında dediğim gibi tamponun alt kısmının fabrikasyon formu bu görüntüyü yapıyor en kısa zamanda düzeltiyorum, teşekkür ederim...
Ziyaretci046
19/01/2014, 00:22
Kazasiz belasiz diyelim 120lik euro5 mi bu yavru
Kazasiz belasiz diyelim 120lik euro5 mi bu yavru
105'lik 'çım yakın zamanda ellerini öpmeye getirecem haberin olsun ;) Triger'ine triger'ine şarkısı yakındır :)
Ziyaretci046
19/01/2014, 15:46
105'lik 'çım yakın zamanda ellerini öpmeye getirecem haberin olsun ;) Triger'ine triger'ine şarkısı yakındır :)
buyur gel abi beklerim inceleriz bi makinayı
erenemre
19/01/2014, 16:49
kazasız belasız gerçekten harikulade bir tasarım bizim Türk halkının tipik ön yargı ve cahilliği yoksa bravo tutulmayacak araç değil neyse tutulmaması daha iyi belki ikinci el biraz daha düşerse punto dan sonra bu yakışıklıya sahip olabilirim :)
kazasız belasız gerçekten harikulade bir tasarım bizim Türk halkının tipik ön yargı ve cahilliği yoksa bravo tutulmayacak araç değil neyse tutulmaması daha iyi belki ikinci el biraz daha düşerse punto dan sonra bu yakışıklıya sahip olabilirim :)
Teşekkür ederim, Bravo piyasadaki bir çok araçtan kaliteli ve güzel özellikle yakıt ve motor performansı bir çok araçtan iyi kesinlikle tavsiye ederim....
Elinize sağlık güzel olmuş..
german style araç basık olur. :)
german style araç basık olur. :)
Aydınlattığın için teşekkür ederim zifiri karanlık gecede senin vermiş olduğun bilgerin benim için sisli havada deniz feneri gibi oldu, Lakin kendi çapımızda yapabildiğimiz kadarını yapabildik umarım siz daha iyisini kendi aracınızda yaparsınız xD
Çiğli değilde çiğli yolu üzeri Karşıyaka Devlet Hastanesi önü orası, basmak konusunda hala düşünüyorum ama çekimserim biraz çünki bizim buraların yolları çok kötü oldu son zamanlar her yer inşaat...
Doğru tahmin etmişim Bergamaya gidip gelirken çok kullandım o yolu :)