Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kayış sesi

speeddream
16/01/2014, 00:56
selamlar arkadaşlar
uzun bir zamandır foruma iş yoğunluğum yüzünden takılamıyorum :wallbash:

aracım 1.3 multijet punto. alalı daha 2 ay oldu tanışma kısmından da hatırlarsınız belki.

şimdi sorun şu :noexpression:

araç ile bir yere gidip geldikden sonra.park edip stop ettiğimde.çok az miktar da da olsa motor kısmından bir kayış sesi gelmekte.ama dikkatli dinlediğinizde geliyor.yani kulak kabartmanız gerek.çok düşük bir ses ama ben çok titiz olduğum için duydum işte.

bu neden olabilir?
bir sorun mudur?
eğer sorunsa çözümü nedir?
lütfen yardım :help:

fawori
16/01/2014, 04:15
Bilal Bey aracınız multijet ise trigeri kayış değil ZİNCİR olduğundan motorla ilgili çok fazla bir sıkıntı olmaz. Bence klima kompresörü ile ilgili olabilir iç sirkilasyonu kapalı olup olmadığına bakın. Ancak kesin sonuç
için servise götürün garantiden baksınlar.

speeddream
20/01/2014, 18:58
cvp için teşekkürler çağatay bey sizden başka ilgilenen olmamış
klima kapalı iken yapıyor o sesi
urfadaki servise götürmek mi yok yok buradan gidene kadar citti bir sorun yaratmadığı müddetçe buradaki servise götürmem
tekrar teşekkürler

ozkancavus5916
20/01/2014, 20:29
Triger koruma kapagi kiriksa kayisa su gelince yapiyor sofor tarafi degil diger tarafin ordan geliyo kayis sesi galiba sizin aracta benim araci 2tane ozel servise goturdum abi istersen kayisi degistirelim ama yagmur yaginca yeni kayistanda yapar dediler sonra ses kesildi bide havalar soguk cogu arabanin sesini dinle onlardanda kayis sesi gelir ama istersen sen yine bir goster