Orijinalini görmek için tıklayınız : İki az kusurlu parça.
EMRE ALTINOK
12/01/2014, 18:04
Herkeşe şelam, biri bagaj kapağında diğeri motor kaputunda eksik parçaların isimleri nelerdir? pahalı mıdır? nerden temin nedebilirim? Teşekkürler.
Bagaj kapagındaki lastik parça ayarlanabilir pagaj kapak takozu diye geçer.Ön göğüsteki izolasyon keçesini tutan segmanlı pullar bir çok arabada üretimden eksik geliyor.Ben bu sorunu aynı çapta saç pul onun üzerine musluk tamir contasını geçirmekle çözmüştüm.Kolay gelsin.
ykaya1983
12/01/2014, 21:08
Segmanlı pulu servisten geçen sene tanesini 2.5 tl ye almıştım.Birkaç tane alıp hep davlumbazları hem motor bölümündeki eksikleri tamamlamıştım.
EMRE ALTINOK
22/01/2014, 01:07
bu parçaların aynısından bulabileceğim.. internet sitesi mevcut mudur?
byadrenalin
22/01/2014, 01:23
Çıkmacılara bakın derim ben. İnternet sitesinde bulmak biraz sıkıntılı :)
Servise sorun bence fazla para tutmaz.Olmadı çıkmacılara bakarsınız
EMRE ALTINOK
29/01/2014, 22:35
bagaj kapağı takozunu 4 parçacıya sorduktan sonra buldum.. son 1 tane kalmıştı. sağlam olanını sökünce benim aldığımın orta göbeğinin büyük ve boyunun da uzun olsuğunu farkettim. ama kapağa takılan uçları aynıydı..bende t bıçağıyla önden 2 halkasını kestim.boylarını eşitledim. şimdi sorun yok.. motor bölmesi plastiklerini hiçbiyerde bulamadım.. yukarıda arkadaşın dediği gibi vidayı hassas cetvelle ölçüp büyük metal pul alıp altıgen somun ile sabitleştirmek.. muslukçulara bakacaz artık..
teşekkürler.