PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kavaklıdere Servis Müslüm Bey'e teşekkürler

burak130
11/01/2014, 20:12
bugun 70000 km bakımı için t-jet grande punto aracımı kavaklıdere ye götürdüm.gerek müslüm bey gereksede diğer servis çalışanlarının ilgisi ve bilgisi mükemmel derecede.ankarada olan her fiat sahibinin gitmesi gereken tek servis diyorum ve tekrardan müslüm bey ve ekibine tesekkur ediyorum.

vek66
11/01/2014, 21:03
aynı konuyu bu başlıkta bende açacaktım. Bügun bende 50 bin bakım için kavaklıdere otodaydım. gitmeden sorunlarımın bir listesinide yapıp gitmiştim. Yav arkadaş koca listenin hepsi halolurmu :) birde üstüne birde güzel bir indirim. Buradan tekrar Müslüm Abi ve tüm ekibine ilgi alaka ve yüzde yüz müşteri memnuniyeti için çok çok teşkekür ederim. Bu arada siz sanırım öğleden sonra oradaydınız sizi fark etmedim ben sabah oradaydım.

ibrahim06
11/01/2014, 22:40
Dün de ben bakım için ordaydım. Müslüm bey ve ekibine her zamanki ilgi ve indiriminden dolayı teşekkür ederim.

Arrest
11/01/2014, 23:47
Müslüm abi canımız yav :) bende yakın zamanda oradayım

burak130
12/01/2014, 03:20
aynı konuyu bu başlıkta bende açacaktım. Bügun bende 50 bin bakım için kavaklıdere otodaydım. gitmeden sorunlarımın bir listesinide yapıp gitmiştim. Yav arkadaş koca listenin hepsi halolurmu :) birde üstüne birde güzel bir indirim. Buradan tekrar Müslüm Abi ve tüm ekibine ilgi alaka ve yüzde yüz müşteri memnuniyeti için çok çok teşkekür ederim. Bu arada siz sanırım öğleden sonra oradaydınız sizi fark etmedim ben sabah oradaydım.

evet abi bende 2 gibi servise giriş yaptım:)

OzzY
12/01/2014, 03:26
özledim yaw şu yoğunluk geçsinde bi çayını içmeye gideyim :D