Orijinalini görmek için tıklayınız : Galeride sarı t-jet...
Galeriye nereden gelmiş kimden almışlar bu aracı bulunmayan efsane araç...
Fiat Punto Grande 1.4 T-jet Sport 2009 Model 34.950 TL Galeriden satılık ikinci el Sarı renk - 147123042 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sadece-39-km-de-skydome-lu-1-4-tjet-120-hp-2012-9-ay-cikisli-147123042/detay)
eexelanss
10/01/2014, 00:46
Araç müslüm abinin aracı..
ben de ona benzettim de artık galeriden mi satılıyor galeriye mi satılmış, ayrıca km 39 muydu ya hatırlamıyorum görmüştüm bir kaç sene önce, çok güzel bir araçtı bir türlü kullanıcıya satılamadı valla ben dahi alırdım imkan olsa...
Mehmet kardeş ben arabayı gördüm Kavaklıdere fiat serviste güzel araba. Çok param olsa ben alırım valla zevkine :) Sıfır km araba :)
Nasıl yani ya km orjinal mi müzeye mi koymuşlar
Ben de o araca benzettim de galeri de görünce şaşırdım demek ki galeriden satılsın diye verildi, fiyatı düşse biraz kesin satılırdı...:)
Ben de o araca benzettim de galeri de görünce şaşırdım demek ki galeriden satılsın diye verildi, fiyatı düşse biraz kesin satılırdı...:)
Ben yokladımda yok dedi 34 den aşağı olmaz dedi :) KM 26 demişti o zaman Müslüm bey. 1 ay falan önce.
BaranSelo
10/01/2014, 01:32
Nasıl yani 39? Senelerce ne yaptılar ki bu araçla, showroomda falan mı sergilendi? :D
Ziyaretçi78
10/01/2014, 01:46
Bu araç fuar arabası rengi özeldir.ve bildiğim kadarıyla araç satıldı zaten mantıklı düşünürsek Müslüm abi aracı satarken 23 deydi araç şimdi ise 39 ve fiyat 33 bindi. şimdi ise 34.950 tl bence başka birinde bu araç.
üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla
Bu araç fuar arabası ve bildiğim kadarıyla araç satıldı zaten mantıklı düşünürsek Müslüm abi aracı satarken 23 bin deydi araç şimdi ise 39 binde ve fiyat 33 bindi şimdi ise 34.950 tl bence başka birinde bu araç.
Kardeşim ben arabayı dediğim gibi hep Kavaklıderede görüyorum en son 1 ay falan oldu cam suyu aldım o zaman ordaydı ve km sadece 26 denmişti.
olucak 40binin.taktırcaksın abarth bodykit i, yazılımı da yazdırıcaksın.sıfır araba gibi bineceksin...
C2105 cihazımdan gönderildi
Ziyaretçi78
10/01/2014, 01:58
Kardeşim ben arabayı dediğim gibi hep Kavaklıderede görüyorum en son 1 ay falan oldu cam suyu aldım o zaman ordaydı ve km sadece 26 denmişti.
Vallaha bende yeni duydum galeride olduğunu ve zannetmiyorum Müslüm abi' de olduğunu 33 bin isterken niye bir anda 34.950 istesin ama bilmiyorum vallaha sadece düşünceden ibaret tabiki.
araç müslüm abinin aracı demekki satmış, çünkü türkiyede bu araçtan başka yok.
araç 2008 autoshow için geldi, 2012 ortalarına kadar fabrikada yattı sonrasında müslüm abi aldı kullanmadı satılık olarak duruyordu satılmış, bi hayırlı olsuna gideyim bari :D
edit: 2012 9. ayda almış müslüm abi, ilanda yazıyormuş.
araba 33 bin değil sadece 33 harun :D
Ziyaretçi78
10/01/2014, 12:58
araba 33 bin değil sadece 33 harun :D
Abicim fiyat 33 bin değilmiydi km tmm 23 dü onu biliyorum
yok 34 ten aşşağı vermem diyordu.
ne araba ama tam hobi aracı...:)
30 a çekerse satar belki bu rakamlara zor.yazık oluyor Tr dek tek olan araç galerilerde orda burda çürüyor :(
06kaymak
10/01/2014, 20:27
Araç ben de sıkıntı yok :) Satılırsa satılır , satılmazsa mal bizim :) Kış boyunca arkadaşımın galerisinde , güneş çıktığında sokaklarda olacak...o da çok sıkıldı ben de çok sıkıldım biraz gezelim :)
Araç ben de sıkıntı yok :) Satılırsa satılır , satılmazsa mal bizim :) Kış boyunca arkadaşımın galerisinde , güneş çıktığında sokaklarda olacak...o da çok sıkıldı ben de çok sıkıldım biraz gezelim :)
Araç sahibinden açıklama geldi :)
Ben de olacak ki hafta da bir de olsa turlarım....:)
Honor COOPER
10/01/2014, 21:16
Tam bir hobi aracı tek olmasıda bir ayrıcalık.
Zamlanan sıfır araç fiyatlarını düşününce 35000TL bence gayet makul bir değer :)