Orijinalini görmek için tıklayınız : G.punto 1.3 active sis farı xenon ve amerikan park uygulaması hk.
G.punto 1.3 active orjinal sis farı xenon ve amerikan park uygulamaları yapılmıştır. Buyrun fotoğraflar :)
Cok guzel olmus gule gule kullanin
kdemirel34
16/01/2014, 03:24
G.punto 1.3 active orjinal sis farı xenon ve amerikan park uygulamaları yapılmıştır. Buyrun fotoğraflar :)
Ayri anahtarlami bağladiniz yoksa sis farlarinin olduğu konsola bi anahtar koydunuzmu?
GT-I9300 cihazımdan gönderildi
orkinosss
17/01/2014, 22:16
merhaba arkadaslar 2013 punto pop larda xenon bir arız lambası yakıyor.mu ?? H4 sentinel düşünüyorum...
Ayri anahtarlami bağladiniz yoksa sis farlarinin olduğu konsola bi anahtar koydunuzmu?
GT-I9300 cihazımdan gönderildi
ayrı bir anahtar la bağladık hocam activelerin beyinleri sis farını kabul etmediğinden arka sislere de bağlamadık en iyisi aküden bi hat çekip ayrı bir anahtarla konsolun sağ alt köşesine yerleştirdik iyi oldu fakat sisleri açık unutup indiğim oluyor alışıcaz artık :)
Ziyaretçi78
19/01/2014, 12:26
ayrı bir anahtar la bağladık hocam activelerin beyinleri sis farını kabul etmediğinden arka sislere de bağlamadık en iyisi aküden bi hat çekip ayrı bir anahtarla konsolun sağ alt köşesine yerleştirdik iyi oldu fakat sisleri açık unutup indiğim oluyor alışıcaz artık :)
Güzel olmuş emeğine sağlık ama keşke anahtarı ışıklı taksaydınız açık unutmamak için gerçi bende bir zamanlar unutuyordum şimdi ise aracı durdurmadan once ilk işim sisleri kapatmak oluyor;)
üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla
byadrenalin
19/01/2014, 13:06
Kontağa da hat çekseydi elektrikçi ? Aynı farklar gibi kontak kapandığında kapanabilecek şekilde ?
Güzel olmuş. Hayırlı olsun. Kazasız belasız :)
Güzel olmuş emeğine sağlık ama keşke anahtarı ışıklı taksaydınız açık unutmamak için gerçi bende bir zamanlar unutuyordum şimdi ise aracı durdurmadan once ilk işim sisleri kapatmak oluyor;)
üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla
aynen hocam bir kaç gün tabi alışamadım aracı park edip arkama baktığımda sisler açıktı hadi dön tekrar sisleri kapat aracı kilitle zor oluyordu ama alıştım artık :)
Kontağa da hat çekseydi elektrikçi ? Aynı farklar gibi kontak kapandığında kapanabilecek şekilde ?
Güzel olmuş. Hayırlı olsun. Kazasız belasız :)
eyvallah hocam güzel yorumların ve dileklerin için teşekkür ederim :) ilk zamanlar zorlandım tabi ama artık alıştık diyelim :)
Güle güle kullan bende çok beğendim ilerde yaptırmayı düşünüyorum bu amerikan parklara ceza falan yazmıyorlar değil mi? Muayeneden falan geçiyordur herhalde?
iPad 'den aracılığı ile gönderildi
ben çok gezdim öyle ama bi seferinde sisler yanıyor diye ceza kestiler bana tam adamına denk gelmiştim amerikan parkta muayneden geçmiyor...
Güle güle kullan bende çok beğendim ilerde yaptırmayı düşünüyorum bu amerikan parklara ceza falan yazmıyorlar değil mi? Muayeneden falan geçiyordur herhalde?
iPad 'den aracılığı ile gönderildi
teşekkürler hocam :) valla ceza olayını bilmiyorum ama gündüz sisleri açıp geçmek yasak polisi gördüğüm an mandalı kapatıyorum bir o sıkıntısı var :)) amerikan park muayenede sıkıntı olmaz bence.
Çok beğendim hayırlı olsun bir de bu sisi nerde bulabilirim
IPhone cihazımdan aracılığıyla gönderildi.
Geande Punto 1.3 Active 75hp
brcan157
25/02/2014, 05:26
renkdaşız dostum.ancak amerıkan parkı bu renge hıc yakıstıramıyorum metalık grı ve sıyah araclarda ıyı duruyor.birde sisleri kapaklı modelınden mı aldın yoksa butun klasık sıs farımı.birde sadece sislerin maliyeti ne kadar oldu ?
renkdaşız dostum.ancak amerıkan parkı bu renge hıc yakıstıramıyorum metalık grı ve sıyah araclarda ıyı duruyor.birde sisleri kapaklı modelınden mı aldın yoksa butun klasık sıs farımı.birde sadece sislerin maliyeti ne kadar oldu ?
yakışıp yakıştıramaman tamamen zevk meselesi dostum :) kapaklı model nasıl oluyor tam anlayamadım da normal sis farı yani siyah zemin sisler 140 sadece parça rölesi kablosu hariç :)