Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bitmeyen savaş (dizel-benzin)

EMRE ALTINOK
05/01/2014, 19:03
selam arkadaşlar video izleme linki vermek forumda ser mi bilmiyorum ama teknoseyir.kom dan bir videoyu sizlerle paylaşmak istiyorum.. her türlü olumlu-olumsuz yorum,görüş v önerilerinizi bekliyorum.selamlar..,

h ttp://www.teknoseyir.com/104797/araclarda-dizel-mi-benzin-mi/

EMRE ALTINOK (35)
Çukurova - ADANA

cdogu
05/01/2014, 20:26
Can Akbulut bence sadece model arabalara yorum yapmalı. En iyi olduğu konudur.. Araba konusunda pek başarılı yorumları olduğunu düşünmem. Teknoseyir de, gerçekten başarılı bir sitedir. Hele ki Murat Gamsız çok iyi bir fotoğrafçı ve bilişimcidir.

LG-D802 cihazımdan gönderildi

erenemre
05/01/2014, 21:24
kel olan adamın dünyadan haberi yok resmen saçmalıyor dizele pislik almak için videoyu baştan sabırla dinliyordum ama dizelde kaloriferden sıcak hava gelmesi için 15 dakika beklemek gerek diyince videoyu kapattım.Benim punto da 2-3 km gidince direk sıcak hava gelmeye başlıyor.Geçen kar yağdığında aracı çalıştırdım derece 0 altıydı 30-40 saniye ısıtıp hareket ettim 2 km gittim gitmedim kalorifer sıcak üflemeye başladı o videodaki arkadaş gelsin beraber test edelim değil 15 dakika 5 dakikayı geçerse arabamı kendisine hediye edeceğim.Ayrıca dizel motorda trafikte rolantide beklerken kafan şişiyor diyor motorum ısındıktan sonra ışıklarda duruyorum inanın arabada titreşim bile yok ha dışardan elbette gır gır ses geliyor ama bugün benzinlilerde bile dışardan belli miktarda ses geliyor.

knidos111
05/01/2014, 21:55
o keltoş hiç puntoya binmemiş

cdogu
05/01/2014, 23:51
Kel demeyin adama yahu :) pek severim kendisini ben. Can adı iyi bir model koleksiyoneridir. Hatta kendi imalatı bir RC Off Road kamyonu vardır. Ben de şaşırdım böyle konuşmasına

LG-D802 cihazımdan gönderildi

Castell
06/01/2014, 05:19
o keltoş hiç puntoya binmemiş
Puntoya binse zaten böyle konuşmazdı :)

ScaNNeR
07/01/2014, 00:57
bi dönem bende lpg'li 206 biraderimde ve komşumdada dizel 206 vardı yakıtlarımızda bariz bir fark yoktu fakat benim araba lpg'li olduğu için daha karlı çıktım bir dönem sonra ikiside enjektör bakımına girdi motor üst kapak açtırdılar derken ben ise sadece bujilerimi değiştirip işime gücüme baktım:)