Orijinalini görmek için tıklayınız : Satılık 2007 1.3 16v90hp dynamic+konfor paketi+güvenlik paket+aluminyum alaşımlı jant
Sevgili arkadaşlarım sıfır alıp yaklaşık 7 yıldır kullanmakta olduğum aracım satılıktır.
Sahibinden ilan no:149246636 Yine de ilan metnini buradan da paylaşayım.
Servis bakımlı,hiç sigara içilmemiş 1.3 dizel,16 v 90 bg,200 nm tork,6 ileri, dynamic donanım, çift bölgeli otomatik digital klima,sis farı
-güvenlik paketi (ESP,ASR,Hill holder(yokuş kalkış desteği),anti-patinaj vs.)
-konfor paketi (, park sensörü,elektrikli ayarlı sürücü bel destek ayarı, kol dayama,elektrikli aynalar,bagajda 12 v priz vs.)
-aluminyum alaşımlı jant
Bakımları serviste yapıldı, 3 ay önce baskı-balata volant değişimi gerçekleşti(yaklaşık 1500 TL,en az 150.000 km sonraki değişim), yağ filtre dışında yakın zamanda bakımı yok.
Akü ve 4 lastik yeni (yaklaşık 10.000 km yol yaptı) Stepne hiç kullanılmadı.Mevcut kilometrenin çoğu uzun yolda yapıldı.(istanbul-antalya,istanbul-afyon)
Ufak bir hasardan dolayı sadece ön tampon değişti,aracın diğer yerlerinde kaza,boya değişen yok.
Araç hafta içi Çorlu'da hafta sonu Çerkezköy'de görülebilir, istenilen servise veya ustaya gösterilebilir.
Acil ihtiyaçtan satılık,Lütfen sacece ciddi alıcılar arasın. Takas kesinlikle düşünmüyorum.
İlanın linki aşağıdadır arkadaşlar, iyi forumlar herkese...
Fiat Punto 1.3 Multijet Dynamic 2007 Model 21.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 149246636 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2007-cok-temiz,1.3-multijet-90-hp-dynamic,6-ileri-dizel-g.punto-149246636/detay)
valla görünüm 2012-13 gibi hayırlı satışlar
ykaya1983
06/01/2014, 20:43
Sıfır araçların durumuna bakıldığında valla bedava
Heyt maşallah be,çok temiz. Müthiş bir araç. Hayırlı satışlar :)
LG G2 Cihazımdan aracılığıyla gönderildi.Olası yazım yanlışlarım için özür dilerim.
cyclonee16
07/01/2014, 00:46
İlanda ki araç grande değil mi ?
sahibinden bölümünde grande kısmında olmadığını farketmeyebilirsin eywallah ama aracın arkadan ford fisuon gibi duruşudamı dikkatini çekmedi :)
cyclonee16
07/01/2014, 01:06
O zaman bir grande punto örneği verir misiniz ?
grande ile punto arasındaki farklar diye biyerde konu olması lazım
şuanda bulunduğumuz konu aracını satmak için ilan açılmış alakasız biyer
dahada detaylı resimler dediğimgibi sahibinden'de punto-grande punto secerek bakabilirsin.
okan atak
07/01/2014, 01:37
hayırlı satıslar
Maşaalllahahh hayırlı satışşlarr
grande ile punto arasındaki farklar diye biyerde konu olması lazım
şuanda bulunduğumuz konu aracını satmak için ilan açılmış alakasız biyer
dahada detaylı resimler dediğimgibi sahibinden'de punto-grande punto secerek bakabilirsin.
Arkadaşlar araç Grande Punto'dur.
Bu fotoğraflardan nasıl bir karışıklık oldu anlamadım ama acaba evo ile mi karıştı. Yanlış bilmiyorsam 2007 de ilk puntolar satışta değildi.
Yine de teşekkür ederim ilginiz için...
Honor COOPER
08/01/2014, 02:03
2007 de grande olmayan Punto vardı da bizim mi haberimiz yoktu!
hayırlı satışlar tez zamanda satmanız dileğiyle.
Pazarlıksız bırakacağım son fiyat 20.000 TL. Ocak bandrolü yatırıldı.
Trafik seti, kar zinciri, kauçuk paspas, orjinal yedek anahtarı vs. hepsi içinde.
Sevgili arkadaşlarım aracımı sattım, ilginiz için teşekkür ederim.
İyi forumlar herkese...
ykaya1983
13/01/2014, 18:15
Sevgili arkadaşlarım aracımı sattım, ilginiz için teşekkür ederim.
İyi forumlar herkese...
Hayırlı olsun.Merak ettim gerçekten bu kadar düşük fiyata aracınızı neden sattınız?Aracın km si kaçtı?Herhangi bir borcu hasarı yok muydu?Ben ilk defa bu kadar özellikte bir aracın bu kadar ucuza gittiğini görüyorum.Eğer fırsatım olsaydı antalya ya kadar gelir alırdım.
Hayırlı olsun.Merak ettim gerçekten bu kadar düşük fiyata aracınızı neden sattınız?Aracın km si kaçtı?Herhangi bir borcu hasarı yok muydu?Ben ilk defa bu kadar özellikte bir aracın bu kadar ucuza gittiğini görüyorum.Eğer fırsatım olsaydı antalya ya kadar gelir alırdım.
Çok ucuz sayılmaz fiyat olarak çünkü km çok göze batıyordu. Belki beklesem 1-2 bin daha yükseğe satılabilirdi meraklısına, binicisine... Ama çok uğraşmak istemedim iş yoğunluğundan.
Aracın km'si yaklaşık 200.000 (Teslim ettiğimde 199950 idi :))
İki küçük hasardan dolayı sadece ön tampon 2 defa değişmişti İlki 2007, 2. si 2012. İlkinde farın biri de kırılmıştı.
Son olarak araç Çorlu'daydı, sadece plaka 07 idi ( memleketim :))
Teşekkür ederim ilginiz için, iyi forumlar...
Not:ilanlarda çok daha uygun fiyata düşük km'li araçlar var aslında.
Ama kaza,değişen,boya,km bilgisinden emin olmak lazım tabi.