PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhaba

roverclub25
31/12/2013, 02:02
arkadaşlar hepinize selamlar benim puntom yok rover 25 marka bir aracım var son zamanlarda grande puntolara ilgim baya bi arttı burdan sizlerden bilgi edinmek ve puntoyu daha yakından tanımak için bulunmaktayım nasip olusa ilerde birgün punto düşünüyorum antalyadan yazıyorum sizlere aklıma ençok takılıan puntolarda rahatlık için dingil mesafesi yeterlimi yani birzamanlar kısa bır süre palio ya bindim ve yoldaki her akıntıyı egimi hissettirmesi rahatsız etmişi en azından bir accentle kıyaslandığında bu durum nasıl acaba bilgili arkadaşlardan rica ediyorum

cemdogu
31/12/2013, 02:22
Accent era puntoya göre daha sert kalıyor diyebilirim.Puntolarda takılan yay, lastiğin et değeri, jant boyutu etkiliyor konforu.
1.4 fire active, standart kara jantlarla gayet konforlu.

C2105 cihazımdan gönderildi

Arrest
31/12/2013, 03:30
Accent era puntoya göre daha sert kalıyor diyebilirim.Puntolarda takılan yay, lastiğin et değeri, jant boyutu etkiliyor konforu.
1.4 fire active, standart kara jantlarla gayet konforlu.

C2105 cihazımdan gönderildi

+1 Puntonun suspansiyon ve konforu yeterince rahat sinifina gore

Discovery cihazımdan gönderildi

kadir07
31/12/2013, 14:24
Aramıza hoşgeldin...

Tunaboylu
31/12/2013, 15:34
Hoşgeldiniz. Keyifli forumlar.

Caglardere
31/12/2013, 15:45
Hoş geldiniz forumu takip ettiğinizde genelde herkesin aracından çok memnun olduğunu göreceksiniz. (Palioyu referans alıp arabaya sıcak bakmayan birçok arkadaşım aracın içine bindikten sonra fikirleri değişti) Evo'nun da iç dizaynının etkisi çok tabii