Orijinalini görmek için tıklayınız : Hatay'dan Selamlar
Merhabalar ben Hatay'dan Mustafa öğrenciyim Denizli Pamukkale Üniversitesinde pdr okuyorum punto kullanıcısı değilim linea kullanıyorum punto sevdiğim ve almak istediğim bir araç onun için forumdaki değerli paylaşımlarınızı merakla takip ediyorum ve herkese keyifli forumlar diliyorum :merhaba:
Ziyaretçi78
24/12/2013, 22:19
Vay vay vay bi reyhanlı'lı olarak hoşgeldin dileklerimi sunarım toprağım.26 ocaktan sonra bir jet turizm personeli olarak ordayım kardeşim.
üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla
Vay vay vay bi reyhanlı'lı olarak hoşgeldin dileklerimi sunarım toprağım.26 ocaktan sonra bir jet turizm personeli olarak ordayım kardeşim.
hoşbulduk toprağım bende o tarihlerde iskenderunda olurum büyük ihtimal görüşmek dileğiyle...
Aramıza hoşgeldin ;)
hoşbulduk teşekkür ederim :)
okan atak
25/12/2013, 01:24
hos geldınız keyıflı forumlar :)
Ziyaretçi78
25/12/2013, 09:38
hoşbulduk toprağım bende o tarihlerde iskenderunda olurum büyük ihtimal görüşmek dileğiyle...
İnş. İskenderun terminaline gelince yazarım kardeşim.
Tunaboylu
25/12/2013, 11:01
Hoşgeldiniz. Keyifli forumlar.
hos geldınız keyıflı forumlar :)
Hoşgeldiniz. Keyifli forumlar.
hoşbulduk teşekkür ederim :)
leomar32
25/12/2013, 13:15
Hoş geldiniz. Puntoyla ilgili her detayı forumumuzda bulabilirsiniz. Keyifli forumlar.
Hoş geldiniz. Puntoyla ilgili her detayı forumumuzda bulabilirsiniz. Keyifli forumlar.
hoşbulduk teşekkürler :)