Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Şu durumda arkadan patlatsam suçlu olurmuyum? Araç kamera Dvr kaydı var.

celenlee
24/12/2013, 14:03
Dün gece şöyle bir tehlike atlattım, o bir iki saniyede "şuna bir kütletsem" diye de, düşünmedim değil.

Diyelim ki dalgındım ve bu şekilde bir kaza atlattım, bu video elimdeyken suçlu olma ihtimalim var mı?

Araç kamerası gerekliliği - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=LyQHZmwqs44)

arothel
24/12/2013, 16:28
şerit değiştirirken öndeki otobüsten dolayı aniden önüne atlamış sanırım. burada şerit değiştirme kurallarına uymadığı net olarak görülüyor. sinyal vermeden, öndeki aracın ve geçeceği şeritteki aracın (yani senin) durumlarının şerit değiştirmeye müsade etmemesine rağmen önüne atlıyor. bence vursaydın bu görüntülerle hatalı o olurdu. ama burası türkiye neme lazım! vurduğun adam bakanın savcının parti yöneticilerinin bilmem kimin oğlu çıkarsa durum değişir :)

celenlee
24/12/2013, 16:43
bence vursaydın bu görüntülerle hatalı o olurdu. ama burası türkiye neme lazım! vurduğun adam bakanın savcının parti yöneticilerinin bilmem kimin oğlu çıkarsa durum değişir :)

Bu noktayı asla atlamamak lazım :)

görkem koçsan
24/12/2013, 17:14
o hareketi yaparkan onun tamponunun köşesine azcık dokunsa senin araba o daha imkanı yok o arabayı toplayamaz gör ondan sonra o manzarayı allah korusun zincirleme olur.

Arrest
24/12/2013, 17:23
Sol aynayi alip biyerine monte edicen bu tiplerin

Discovery cihazımdan gönderildi

ahmet4646
24/12/2013, 18:37
tamponun sol kısmına hafif değdirip hafif sağa kırsan görürdüm ben onu da işte şeytan işi bunlar :)

celenlee
24/12/2013, 18:59
Ben durumu paylaşayım diye koydum paylaştım, acaba o da farketti mi diye düşünüyorum hatasını, inşallah farketmiştir. Geçince sağa yanaştı,yavaşladı vs.. O yüzden çok bişi demek istemiyorum. Ama hepimiz bu risk altındayız.

Yani Kamera düşünen arkadaşlar bence geciktirmeyin ;)

ahmet4646
24/12/2013, 19:25
Ben durumu paylaşayım diye koydum paylaştım, acaba o da farketti mi diye düşünüyorum hatasını, inşallah farketmiştir. Geçince sağa yanaştı,yavaşladı vs.. O yüzden çok bişi demek istemiyorum. Ama hepimiz bu risk altındayız.

Yani Kamera düşünen arkadaşlar bence geciktirmeyin ;)

aslında iyi birşey fiyatı ne kadar hocam bu kameraların ?

karaelmaz
24/12/2013, 19:38
https://www.arackamerasi-tr.com
Ben burdan almayı düşünüyorum camera

Grande Punto 1.3 Turbo Multijet 16V Siyah(Rock) 2008 75bg 195,55R16